Kde nájdem dobrú ženu?
40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará
Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Tam kde to osud bude chcieť, prestaň hľadať, zameraj sa na peniaze, robotu a svoje deti a predovšetkým na seba samého tiež.
@telefon00 ked niekto kalkuluje ,tak nenájde, do ženy sa treba zamilovať a dobývať a potom riešiť hoc aj problémy -tomu sa hovorí pravá láska , ostatné je čistá kalkulácia
Ja mam dve deti a chcem partnera tiež, už pomaly 10 rokov sama, lebo čo chlap 40++ tak tucny neudržiavany, o deti sa fakt ale fakt nikomu starať nebudem, úplne mi stačia moje dve ujacane, nieto ešte ísť kamkoľvek s inými deťmi a počúvať v aute dookola otázky od tých cudzích deti, že kedy tam už budeme!! Chvaka bohu moje deti tak cepujem ze môžu zakvicat iba sekundu a už ich dám do laty!!! U mňa musí byť hrobové ticho a klud!! Neznesiem viac ako pár sekúnd kvikot!!! Takže mat chlapa a deťmi, čo otravuju otázkami typu kedy tam už budeme, by som ja v tomto veku už nedala. Som si toľko odskákala, že chcem fakt ale fakt svätý kľud!
@okseen toto sa strašne ale strašne číta...
@okseen toto sa strašne ale strašne číta...
@earlgrey ešte horšie keď človek prežil peklo a niekto si myslí, že taká žena má mať chuť robiť akúkoľvek chuvu! A vôbec, prečo by žena mala robiť akúkoľvek chuvu? Dnes nájsť normal chlapa je nemožné! Dokonca jedna známa mi povie, ze tie urážky a sproste reči co chlapi majú bere ako súčasť chlapa! To ma žena denne počúvať sprosté komenty? Mužov je dosť, ale primitívnych egocentrickych, čo hľadajú chuvu alebo niekoho kto z vyplazenym jazykom bude riešiť ešte ich deti.🤦♀️ kopec žien je samých celý zibot lebo nie sú už ochotne počúvať tupé reči a obskakovat okolo niekoho. Žiaľ počet žien co si seba neváži je dost! A ešte si klamú, že tie sprosté Chlapske mačo reči sú úplne ok.
@earlgrey ešte horšie keď človek prežil peklo a niekto si myslí, že taká žena má mať chuť robiť akúkoľvek chuvu! A vôbec, prečo by žena mala robiť akúkoľvek chuvu? Dnes nájsť normal chlapa je nemožné! Dokonca jedna známa mi povie, ze tie urážky a sproste reči co chlapi majú bere ako súčasť chlapa! To ma žena denne počúvať sprosté komenty? Mužov je dosť, ale primitívnych egocentrickych, čo hľadajú chuvu alebo niekoho kto z vyplazenym jazykom bude riešiť ešte ich deti.🤦♀️ kopec žien je samých celý zibot lebo nie sú už ochotne počúvať tupé reči a obskakovat okolo niekoho. Žiaľ počet žien co si seba neváži je dost! A ešte si klamú, že tie sprosté Chlapske mačo reči sú úplne ok.
@okseen no takto. Keby som bola nezadana a mala si teraz hľadať chlapa tiež okamžite vyskrtnem chlapa s malými deťmi,ale preto,že moja dcéra je už “dospela” a ja sa nechcem vrátiť v čase a starať sa o5 o dieta (deti) len ono sa to dá napísať aj inak,slušne a nie tak ako si to napísala ty.
@okseen nechápem prečo by si mala jeho deťom robiť pestúnku. On ich zvláda sám. Nie každý chlap je grobian a nemehlo čo sa nevie postarať o deti. Je mi ľúto, že si mala zlú skúsenosť, ale normálni, slušní chlapi naozaj existujú
@okseen no takto. Keby som bola nezadana a mala si teraz hľadať chlapa tiež okamžite vyskrtnem chlapa s malými deťmi,ale preto,že moja dcéra je už “dospela” a ja sa nechcem vrátiť v čase a starať sa o5 o dieta (deti) len ono sa to dá napísať aj inak,slušne a nie tak ako si to napísala ty.
@lenkasarka ja som priama a natvrdo píšem a hlavne už som mala partnera s dvomi príšerne ujacanymi deťmi ale ze des hruza stačilo, ja už len ticho sväté 😘
Ja mam dve deti a chcem partnera tiež, už pomaly 10 rokov sama, lebo čo chlap 40++ tak tucny neudržiavany, o deti sa fakt ale fakt nikomu starať nebudem, úplne mi stačia moje dve ujacane, nieto ešte ísť kamkoľvek s inými deťmi a počúvať v aute dookola otázky od tých cudzích deti, že kedy tam už budeme!! Chvaka bohu moje deti tak cepujem ze môžu zakvicat iba sekundu a už ich dám do laty!!! U mňa musí byť hrobové ticho a klud!! Neznesiem viac ako pár sekúnd kvikot!!! Takže mat chlapa a deťmi, čo otravuju otázkami typu kedy tam už budeme, by som ja v tomto veku už nedala. Som si toľko odskákala, že chcem fakt ale fakt svätý kľud!
@okseen ja som si myslela, ze som nervacka a neznášam deti... Dik za tvoj príspevok, už mám lepší dojem zo seba 😆😆😆
@lenkasarka ja som priama a natvrdo píšem a hlavne už som mala partnera s dvomi príšerne ujacanymi deťmi ale ze des hruza stačilo, ja už len ticho sväté 😘
@okseen ja som si myslela, ze som nervacka a neznášam deti... Dik za tvoj príspevok, už mám lepší dojem zo seba 😆😆😆
@tamtamka26 keď je ticho je všetko OK našťastie u mňa je 95 percent fakt ticho, prečo by mal byť človek nervózny keď je ticho nechápem
@okseen jasne ja úplne chapem a tiež milujem ticho,pokoj a kľud po práci. Neviem si predstaviť denno denne jacanie,plač,vecne otázky atd už to mám za sebou. A keby bolo keby vybrala by som si buď chlapa bez deti s veľkými deťmi,alebo radšej ostala sama. Nie každý dokáže prijať cudzie deti,ale potom sa nemôže žena čudovať,že je sama. Len vždy sa to dá napísať tak no jemnejšie.
@kikappp tak áno, nie každá žena je ochotná sa starať o "cudzie" deti. Mňa len vždy pobaví, aká spŕška kritiky a urážok sa znesie na chlapa, keď také niečo čo i len naznačí ...
@okseen jasne ja úplne chapem a tiež milujem ticho,pokoj a kľud po práci. Neviem si predstaviť denno denne jacanie,plač,vecne otázky atd už to mám za sebou. A keby bolo keby vybrala by som si buď chlapa bez deti s veľkými deťmi,alebo radšej ostala sama. Nie každý dokáže prijať cudzie deti,ale potom sa nemôže žena čudovať,že je sama. Len vždy sa to dá napísať tak no jemnejšie.
@lenkasarka pozor na dospelé deti, hrozia vnúčatá!! 😄
@okseen Nooo...tak asi sa pohybuješ v blbom prostredí...teba musel niekto poriadne naštvať...sklamať...srší z teba zlo...ale ok...každý sme nejaký...
@lenkasarka pozor na dospelé deti, hrozia vnúčatá!! 😄
@demodun tak dcéra stale tvrdí že žiadne deti nechce.A ja dúfam ze najprv vyštuduje a potom už nech kona ako bude chcieť
Kam uz ten svet speje, ked takyto clovek nevie najst partnerku. Ja osobne som sa vzdy zoznamila len cez zoznamky, som introvert a keby ma niekto oslovil na ulici nedokazem adekvatne reagovat aj keby ma to potesilo. Raz sa mi to stalo, isla som od kadernicky s pocitom ze som najkrajsia na svete a v tescu dobehol za mnou taky chlapec, mohol mat max 25 rokov ze ci snim nejdem na kavu, nechapala som, velmi milo posobil, pekny, urasteny, ale ja som sa len vykoktala ze nie, prve co ma napadlo bolo , ze co je to za pacienta 😁 ked o 10 rokov starsiu na kavu vola..mozno by ma zakopal volade..Neviem tie zoznamky su taka istotka, neni to cudne nez ulica, ale zase vyber je obmedzenejsi, ja som tiez musela upustit z narokov, lebo by som na rande nesla s nikym..a to moje naroky neboli az take..a hlavne asi na to nelacit, co ma prist pride, vtedy ked to necakame, ale je fakt ze zoznamit sa okolo 40 je uz dost problem
@telefon00 aj som si myslela. Býkov mám veľmi rada, aj mám najviac kamarátok v tomto znamení. Ale býk a vodnár sa asi k sebe moc nehodia. Asi by som ti nevyhovovala. Býci sú domácke tipy a vodnari lietajú po svete....hm
@dvanastka skús mu napísať. Jeden nikdy nevie. Ja som býk a ten domáci tip na mna nesedí😉
@telefon00 mozno to uz niekto spominal, ale niekedy stoji za to si pockat. V tomto veku uz vela zien ma nejaku minulost a zavazky, nejaku ranu na dusi. Ak ti ta zena inak sedi skuste popracovat na jej posune, ty si si tym evidentne tiez presiel a vies co pomohlo odputat sa od minulosti Tebe. Alebo hladaj mladu babu, ktoru pritahuju starsi…
@tamtamka26 keď je ticho je všetko OK našťastie u mňa je 95 percent fakt ticho, prečo by mal byť človek nervózny keď je ticho nechápem
@okseen ty ale vyzeras, ze kedykolvek ticho nie je, tak nervozna si. Nie je to celkom v poriadku, to ti nepisem ako posmech alebo urazku, ale ako radu, ze na tvojom mieste by som patrala po pricine. Porucha moze byt aj psychickeho charakteru, ale aj neurologickeho 🤷 skus mysliet na tie svoje deti a zacni na tom pracovat, lebo toto, co opisujes, vyzera tak, ze kazdy, kto s tebou zije, je celkom slusne psychicky tyrany. Mne to pride, ze to snad ani nemyslis vazne.
@telefon00 aj som si myslela. Býkov mám veľmi rada, aj mám najviac kamarátok v tomto znamení. Ale býk a vodnár sa asi k sebe moc nehodia. Asi by som ti nevyhovovala. Býci sú domácke tipy a vodnari lietajú po svete....hm
@dvanastka môj muž je vodnár a nelieta po svete, ale zas ja som škorpión a my máme problémy kvôli tomu že sme rozdielny... Už to začína byť na spadnutie medzi nami
@dvanastka skús mu napísať. Jeden nikdy nevie. Ja som býk a ten domáci tip na mna nesedí😉
@lenkasarka ja som takisto bycica aktivna aj po 50tke, vela sportujem, turistika, cestujem. Ale mame radi domacie zazemie a tieto istoty.