Kde nájsť partnera po tridsiatke ako slobodná mamička?
Zienky alebo teda slobodne maminky po 30ke otazka na vas... Kde ste si nasli partnera? Do mojej prace chodi 90% zien a jedine miesta kam chodim su obchody, ihrisko a na kavu s kamaratkami niekde do kaviarne sa dostanem tak raz za 2-3 mesiace. Na zoznamkach to nie je ziadna vyhra a ked sa uz aj niekto sympaticky najde, po par dnoch komunikacia upadne. Kde sa teda ludia zoznamuju?
...i tu na modrom koníku 😉
Zoznámiť sa dá hoci kde... i pri takom kočíkovaní 😉 Stačí sa pozerať chlapom do očí a aspoň troška sa usmiať... 😉 Dať najavo, ak ti je niekto sympaticky... hlavne nemaj nič na prstenniku 😉
Za mna osobne internetove zoznamky akeho kolvek druhu su stratou času a i tak oničom.
Spoznat sa da i cez FB pri diskusiach... komunikacia medzi prispievatelmi. Z verejnych nazorov na sukromne spravy a ak si sadnete, preco sa nestretnúť 😉
A v podstate ako som vyssie spomenul, tak i tu na MK sa da spoznat, staci ked niekto zaujme príspevkami... 😉😊
Neboj..., co vyzarujes, to pritahujes... zakladom je byt v pohode, sebavedomá, sama sebou 😉
Držím palec 😉
Kolegyňa takto našla vo folklórnom súbore, dokonca ona rozvedená s dvomi deťmi. On bezdetný. V lete mali svadbu,
ja v Lidli pri cerealiach.. ale z videnia sme sa evidovali dlhsie..
Cau, co tak skusit tu na MK? Ak chces, napis mi spravu 🙂
ja si myslim, ak vieš čítať medzi riadkami, tu veĺa mužov hadže laso a davaju najavo, že su slobodni a nie su proti zoznameniu - nepišu to priamo - že hĺadam, ale ak si čítaš diskusie, takych 5 najdeš určite..
pripadne sa sťažuju, že sú sami a nevedia najsť tu pravú..
Cez spoločných kamošov, ja som si tak našla muža a začalo to cez fb komunikáciu v komentároch 🙂
Na zoznamke 🙂
Keď to zistíš, daj vedieť, tiež by som sa rád zoznámil
Urcite to nie je nemozne,dokonca poznam zenu,co mala 4 deti a nasla si partnera a s nim ma este 5-te. Ale nechapem,ako to tie zeny robia😄 ja sice nehladam,lebo akosi nemam ani chut “lovit”,tak sa venujem po praci malej,ked je u otca,tak teraz uz aj zahrade,kurzu jazykoveho alebo si zabeham,takze si ten cas “vyplnam”,ale tiez sa niekedy zamyslam,ze ako sa to “stane”. Ci maju tolko socialneho kontaktu,ficia na zoznamkach alebo nahoda…boh vie. Mozno len osud🙂
Kľudne mi napíš, tiež by som sa rád s biekym zoznámil 🙂🙂🙂
30 -tničky to majú ľahšie 😁 dnes nájsť normálneho muža, je ako hľadať ihlu v kope sena....
@janickacrazy na turistike? Bez šance. A to som chodila do Tatier aj do inych casti tolko rokov. Sama alebo s kamarátkou a nikdy nic. Že vraj ti chlapi tam idu za turistikou a nie hladat vztah. Akoby to nešlo spojit. Neviem. Ale jedna si našla tak, že začala chodit do polovnickeho zdruzenia a kvoli tomu to nebolo. Do 3 rokov vydata.
@lukas8877 už ti napísala?
@karolinakr nie, vobec? Preco? 🙂
@lukas8877 keď si sa hlásil a ona hĺadala, tak ma napadlo, či už spravila nejaký krok
@karolinakr no minimalne so mnou nie. A ty si zadana? 🙂
@lukas8877 nie
@karolinakr tak aj ty mas spravu 🙂

Ja som našla na zoznamke, ale môžeš skúsiť aj nejakú záľubu, turistiku a podobné. Lebo keď budeš len v práci a na ihrisku, tak sa ťažko zoznamuje. Napríklad s mojím bývalým som sa zoznámila cez kamarátku.