icon

Kde nájsť priateľa pre zaneprázdnenú študentku?

annamikos1
8. mar 2025

Čaute som mladá baba študujem na VŠ, dennodenne okolo mňa prejde x,y chalanov. Avšak nikoho nič. Priznávam moje interakcie sú minimálne. Rovno po škole idem domov, keď mám voľný čas buď brigáda, doma povinnosti atď. Nechodím ani na žiadne párty, stretávky, spoločenstvá... A keď sa pozriem okolo seba ostatným babám to ide ľahko nájsť si priateľa. Poraďte mi aké sú miesta na nájdenie frajera alebo spoznanie sa. Diky

nynia
8. mar 2025

Skola, brigada, fitko, zoznamky... Ale treba aj komunikovat, ziaden vyvoleny za tebou nepride a neopyta sa, ci nahodou nechces byt jeho frajerka 🤣

julinqa9
8. mar 2025

@annamikos1 Záleží aké máš nároky na chalanov mam Kamaráta ktorý tiež ma taký problém len z babami a hľadá si ženu.....

1sally12
8. mar 2025

Zoznamka

karolinakr
8. mar 2025

v dobe facebookov sa ĺudia nevedia zoznamit? tam maš foto, vidiš, čo si dany človek mysli, čim sa prezentuje, ma koničky na stene..ešte si nikomu neodpovedala na komentár? ja už na to nemam vek, ale kludne by som v dvadsiatke niekomu zalichotila

betulinka1
8. mar 2025

@annamikos1 nemas sa kam ponahlat. Skor pridaj nejake akcie podla toho co ta bavi, ze nech si medzi ludmi s rovnakými záujmami.

zmrzlinka2021
8. mar 2025

@annamikos1 a načo sa hrnies do výdaja? Ži aktívne, sportuj, buď zvedava, ten pravý si ťa najde

januska12323
8. mar 2025

Keď nikam nechodíš ani nekomunikuješ tak ťažko.

annamikos1
autor
8. mar 2025

@karolinakr asi mám z toho strach, že čo si o mne pomyslí, keď nebude mať aj on záujem.

annamikos1
autor
8. mar 2025

@zmrzlinka2021 nechystám sa len by bolo fajn mať niekoho 😉

annamikos1
autor
8. mar 2025

@julinqa9 práveže asi žiadne 😄 nech len bude normálny, slušný nepotrebujem žiadneho gengstera 😄

annamikos1
autor
8. mar 2025

Nepoznáte nejakú skupinu ktorá usporadúva nejake akcie nové zoznámenia ? Alebo klasicky cez nejake hobby 🙂

astronaut321
8. mar 2025

@annamikos1 daj ig 😂

annamikos1
autor
8. mar 2025

@astronaut321 napíš do správy odkiaľ si 😄

julinqa9
8. mar 2025

@annamikos1 no tak on taky je.

annamikos1
autor
8. mar 2025

@julinqa9 ? Neporozumela som celkom 🙂

milos81
8. mar 2025

@annamikos1 vieš čo, už z toho čo si písala máš denne milión príležitostí, stačí ak sa chlapovi pozrieš do očí, prvý krát bude možno myslieť, že náhoda, no keď to urobíš viac krát, môžeš rátať s tým, že ťa sám osloví. Nemusí to byť pohľad zblízka 😉

julinqa9
8. mar 2025

@annamikos1 že ten kamarat čo som ti spominala je ako si pisala že čo očakavaš

julinqa9
9. mar 2025

@julinqa9 🙂

jozef11111111
17. mar 2025

Ja študujem a neviem nájsť..ráz dca eazh stretneš .a potom ju hľadaj ale kdee...