Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?
Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?
Čo si dosiahla ty ? To je otázka.. čo ponukneš takemu chlapovi ? Podla toho, že si stále signle ( pričom aj hnusné škarede ženy maju mužov, to je vyhodia žien...) Je velký red flag.. vieš skvelo variť ? Starať za o domácnosť ? Staráš sa o seba? Polož si otázku, čo dás ty dobrému mužovi, ( okrem použitej diery) a možno uvidiš priestor na zlepšenie
@drago12587 ouuu, skoro s tebou suhlasim, okrem tej pouzitej diery, brrr. Autorka je skutocne povrchna osoba, je jasne, ze taketo reakcie asi necakala.
@kate211 vzdelaný chlap je osoba - teda generálny riaditeľ prinajmenšom v medzinárodnej banke , s postavou roboša , čo maká v posilňovni, s mamahotel vybavenim , ktorý má od rodičov -teda dom a chalupu, no a auto , jasné, dve, aj pre budúcu ženušku, čo sedi v kancli 😂
Inak, autorka, keď si pozrieš priemerný plat Slovákov, tak vidiš sama , že málokto je už za vodou, že má vlastný dom , auto. Veď si vezmi, dokedy len študujú, potom ešte kariéra od nuly, a ty chceš do 30tky mať hotové, vymaľované 😉. Dúfam, že vyzeráš aspoň ako " bohyňa "
@melindaaaa presne , poznám stolára, čo je , ale pozor, nie v 30tke, už pekne zaopatrený, teda veeeeeeľmi pekne, vysoký nadštandard.
Treba dlhšie hľadať. Ja som takého na zoznamke nasla, co ma VS technickú, pracuje v kancelárii, ma vlastny byt a auto a je bezdetny nefajčiar. Len ešte je to krátko, čakám co z toho bude, keďže je aj s ďalej. Len chcem napísať, že treba čakať a možno sa taky nájde.
By si sa čudovala, či ten chlap v montérkach a cigaretou v ruke nemôže zarobiť 7000 eur. Môže, dokonca aj oveľa viac. A tým myslím MESAČNE. Len také nemehlo ako ty tomu nikdy neuverí. A štúdium sociálnej práce? Veď to zvládne podľa mňa človek, ktorý preskočí strednú školu. 😁😁😁
No škoda že sa autorka už viac neozvala, som zvedavá, či našla svojho vysnívaného partnera na úrovni, alebo sa napokon uspokojila s "Robosom"

@zmrzlinka2021 Píšem o morálnosti prepáč...tvoj komentár je veľmi scestný...