icon

Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?

4. dec 2023

Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?

pe_mi
4. dec 2023

Môj manžel je roboš,vystúpi z pekného auta, mesačne niekoľko pekných tisíc na výplate.a má vzdelanie Bc.,len nárazovo zarába ,aby sme dokončili dom.
Vôbec by som nezatracovala túto skupinu ľudí.
Keby si s ním išla na rande (s mojím mužom,ak by bol slobodný samozrejme), je fešák velky, pekne auto, sprostý není a povedal by ti že zajtra po práci ťa vyzdvihne alebo sa stretnete , prišiel by v montérkach..padla by ti sánka 😁😁
Daj šancu tomu, neselektuj len určité povolania a podobne.

h2
4. dec 2023

@kate211 Nevidím na otázke, kde nájsť kvalitného chlapa, nič zlé. Na rozdiel od milióna otázok, či vidíme čiarku na teste a či tehotná žena môže jesť XY (za XY si dosaď úplne akúkoľvek potravinu, aká existuje).

babulkomale
4. dec 2023

Keby si tu vysoku skolu mala, hadam nevykas sposobom "ste si odprdla? By ste sa divila?"
Hadam s VŠ by si zvladla aj toto ucivo ZŠ 🙂

h2
4. dec 2023

Ja neviem, prečo tu všetci argumentujú tým, že robotníci dobre zarobia. Keď raz autorka robotníka, ktorého najvyššie dosiahnuté vzdelanie je výučný list, kým ona sama má VŠ, nechce, tak jej je asi jedno, koľko zarobí.

kate211
4. dec 2023

Super, tak si hladaj chlapa na rovnakej urovni ako sama ponukas - chlapa s VS, ktory robi administrativu. Je pekny, cisty a upraveny. A zoberte si tu hypoteku na vlastne byvanie spolu. Alebo ty ju uz mas? Potom naco mas poziadavok, nech ma chlap vlastne byvanie alebo hypoteku? Ved sa rovno pristahuje k tebe, pytaj od neho najom a este aj usetris. Na vlastne byvanie, ty asi sama nemas, co?

kate211
4. dec 2023

@h2 A kde ho teda ma najst za prepokladu, ze situacia je taka, aku autorka opisala? Poradis jej?

h2
4. dec 2023

😂 Ja už sa tu len smejem! Keď má niekto VŠ, tak musí zákonite ovládať gramatiku na 100%, nepoužívať slangové výrazy a nepýtať sa, kde nájsť chlapa, ale musí len distingvovane konverzovať na špecializované odborné témy!

h2
4. dec 2023

@kate211 Ja som jej už poradila, nevšimla si si? Príspevok o 21:00.

kate211
4. dec 2023

@h2 Ja keby som mala VS a robila administrativu, tak sa to normalne bojim povedat. Pre mna by to bola neskutocna hamba.

pe_mi
4. dec 2023

@h2 môj manžel má Bc.,robí roboša.aj keď len na pár rokov.preto som písala ,nech nezatracuje túto skupinu ľudí.nepracuju tam len ozaj ti hlupejši, alkoholici, stále hrešiaci a podobne

autor
4. dec 2023

@h2 Dakujem za rady. Uz sa v minulosti jedno dvojite rande konalo. Ale nic pre mna, nevyslo to.

h2
4. dec 2023

@pe_mi Ako som už písala, ja som jej výraz "roboš" pochopila tak, že sa jedná o tých "jednoduchších". Nie, že zatracuje všetkých manuálne pracujúcich slušných a inteligentných mužov.

autor
4. dec 2023

@kate211 Mila pani, mnohi stredoskolaci administrativu nezvladaju. Preto sa uz na tieto pozicie pozaduje VS. Neni na tom nic divne.

h2
4. dec 2023

@kate211 Neskutočná hanba je napísať "hamba". Keď už sa tu aj o tej gramatike bavíme. Ale to bol iste len preklep, však? 😉

oriesocek
4. dec 2023

Neviem koho presne si predstavuje autorka, ale moja byvala sefka vzdy hodnotila podla topanok a opasku🙂 mne nevadi ani robotnik - ale potrebujem intelektigencne podobneho cloveka... Nevadi mi, co robi, ale skor, ked mu musim vysvetlovat vtip, kedze mu nechape, nevie si domysliet B, ak poviem A..., nie je na rovnakej vlnovej dlzke..A takeho som mala frajera. Mal aj VS, aj dobre zarabal, ale mal tu VS vydretu.... Pri veku 30+ pocitaj, ze ak bude mat dobry plat, byt a auto, tak bude aj narocny a nebude chciet robit kompromisy vo vela veciach... Kamoska takto ostala sama...kedze uz bolo zlozite najst niekoho, chodila stale na rande, ale tam uz vela veci vadi....

martinkatinka
4. dec 2023

Tak mila autorka, posobis tu trochu nadradene, povrchne.... Zrejme sa vysoko cenis, no tvoje kvality ti kvalitni muzi akosi nrvedia najst a patricne ocenit. Niekde bude chyba.

kate211
4. dec 2023

@h2 Joj keby sa ma pocula este hovorit nazivo, to by ta kleplo. :D Ale moji studenti na VS hovoria, ze moja slovencino-cestina je velmi sexi. Spisovne najdes tak 3 slova z 10.

nevelyn
4. dec 2023

Zeny chcu niekoho, koho budu obdivovat, chlapi zase niekoho, kto bude obdivovat ich. Takze vytuzeny manazer/VS odbornik s vlastnym byvanim velmi lahko niekoho zozenie, pretoze jemu vacsinou nevadi, ze je to recepcna alebo manazerka vedlajsieho oddelenia. Co poznam zeny, co ulovili tieto "vysnene" typy (samej sa mi postastilo), tak skoro vzdy to bol spoluziak na VS alebo kolega z korporatu (vacsinou nepracovali na zenskom oddeleni, ale zmiesanom). Mojho manzela, sefa IT by u zeny velmi odradilo nadradene spravanie a posudzovanie ludi podla vzdelania, nenavidi to. A tiez potvrdzujem, ze za posledne roky som stretla niekolko remeselnikov, u ktorych by ta chybajuca VS vobec nevadilo, pretoze vystupovanim i platom boli velmi na urovni. Samozrejme zadani.

h2
4. dec 2023

@kate211 Nekleplo, toto bola výnimka, čo som ti napísala a bolo to len preto, že sa tu riešila gramatika v súvislosti s VŠ vzdelaním. Ja inak gramatiku neriešim, ani tu na koni nemám rada, keď sa niekto niečo pýta a namiesto odpovede ju pošlú učiť sa gramatiku.

annm81
4. dec 2023

@h2 pravda, ono to často nie je vôbec o peniazoch a dokonca ani o nejakej prestíži, ale o tom, aké máme pohľady na svet, aké máme koníčky, o čom nás baví zhovárať sa pri jedle, k čomu budeme vychovávať deti, kam pôjdeme na dovolenku atď. Jednoducho vzdelanie je dosť dobrý indikátor toho, ako bude vyzerať každodenný život páru. Dokonca omnoho výraznejšie ako suma na výplatnej páske.

Autorka, nechcem ťa nejako uvrhnút do depresie, ale realita je taká, že tí kvalitní muži sú už vo veľkej miere zadaní. Treba zvážiť, či máš sama čo ponúknuť a ak áno, potom ostáva hľadať. Najlepšie cez nejaké hobby. Na fitnesse asi veľa mužov nestretneš, skús iný šport, kde sa budú vyskytovať aj muži. Zapíš sa do klubu pre dospelých podľa záujmu-turistický, filmový, tanečný... choď na nejaký kurz - varenia, maľovania, počítačový..., a podobne.

kate211
4. dec 2023

A mozem sa autorka spytat, aku konkretnu VS pozadaju na administrativnu poziciu, ked je ta VS nutna? Staci akakolvek - len, aby bola? A ake znalosti z danej VS vyuzije clovek v ramci prace administrativy a nenaucia ho to na SS?

madeincssr
4. dec 2023

Ľudia, ja by som tú absolvovanú školu (stupeň vzdelania) až tak nefetišizoval. Aj medzi VŠ sa nájdu všelijakí a naopak.

autor
4. dec 2023

@kate211 A vam o co ide? Ja mam vystudovanu socialnu pracu a nebola to lahka skola. U cloveka s VS sa predpoklada, ze je vzdelanejsi ako clovek so SS. Tak je jasne, ze na administrativu, ktora je obcas narocna, prijmu cloveka s vysokoskolskym vzdelanim. A nevidim nic zle na tom, pozadovat od pripadneho partnera taktiez vysokoskolske vzdelanie a zodpovednost v zivote. Preto sa 30tnik zijuci u rodicov a bez penazi vylucuje. Taktiez robotnik s vylucnym listom.

martinkatinka
4. dec 2023

@kate211 no a vidis podla odpovede, kde je pes zakopany 😉

kaktusik007
4. dec 2023

dievca zlate, ak socialna praca nebola pre teba lahka skola, zvaz este svoje priority a bud otvorena chlapcom s ucnovkou...

terezka1947
4. dec 2023

Vzhľadom na autorkin štýl písania....nebude asi problém v chlapoch.

kate211
4. dec 2023

Dobre tak inak. Ty ako uspesny pracovnik v administrative s perspektivnou vysokou skolou - obor socialna praca chces tomu kvalitnemu chlapovi co ponuknut? Mas aspon to vlastne byvanie s hypotekou, ktore taktiez pozadujes? Mas 28 rokov, to neni daleko od 30. Mas taktiez peniaze? Vies ako koncia taketo typy? Z administrativy chcu koli nizkemu platu, nulovemu rozvoju, mnozstvu nekvalifikovanej prace, ktoru robia pre vsetkych, co najskor vypadnut. Zavesit sa na krku chlapovi a rodit mu deti, s ktorymi by najradsej boli doma do 18tky - len, aby sa nemuseli vratit do prace. Ja ta vlastne chapem, preco hladas prave to, co hladas.

kate211
4. dec 2023

A este ti dam jednu radu. Ak chces dosiahnut to, aby si sa zavesila na krk chlapovi, skus toho robosa. Oni su velmi sikovny, dokazu zarobit aj 7000 eur. A prave tito robosi su tie typy, ktorym vobec nevadi zivit zenu - domacu putku. Ja na tvojom mieste, by som to este raz dobre prehodnotila.

draik
4. dec 2023

Niekto vás tu trolluje a ešte ho kŕmite.

grof_monte_christo
4. dec 2023

Muži hľadajú u žien iné kvality ako dosiahnuté veci v živote a nerozmyslaju tvojou logikou, že aké má vzdelanie, koľko zarába, či má vlastné byvanie. Kľudne sa rozhodnú aj pre ženu s holou riťou, keď ich osloví ako žena. Preto porozmýšľaj, čo ako žena ponukas, si pohľadná, sympatická, milá? Aby si svojou vylučovacou metódou, taký nie, onaký nie, nezostala sama aj po 30.