icon

Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?

4. dec 2023

Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?

zmrzlinka2021
6. dec 2023

@drakvak
Lenze take časy, ako ty pises, nikdy neexistovali a neexistujú. Vzdy zeny (drviva vacsina) riesili a riesia, či ich partner vie aj financne zabezpečiť a proste predstava, ze zena bude zarabat 2500 eur v cistom a chodit z práce neskoro večer a chlap bude koncit v práci o 16tej s platom 800 eur je pre túto drvivú vacsinu zien vyslovne neprijatelna. Zena "skôr znesie" byt v stave, ze prinesie 800 ona a partner 2500, ako naopak.

Druhá stránka je práve tá intelektuálna, ale ak som správne pochopila, o tú nejde v tejto diskusii.

tilly
6. dec 2023

@annm81 ty si strašne domýšľaš 🤣🤣. Ani raz som nepísala, že ja. Ja mám obe ruky ľavé. Chcela by som vedieť robiť rukami, byť šikovná (zdôrazňujem šikovná, nie obyčajná) kaderníčka, kozmetička alebo nechtárka. Baby sa narobia, ale zarobia viac, ako ja s titulom 🤔, oveľa viac a nie je to ich chyba, ale moja, že nerobím koľko by som mohla. Nebudem ich teraz osočovať a robiť z nich zlodejky.
A ešte raz, lebo zrejme si nečítala, píšem, že kto je dobrý, ten zarobí. Nikde som nepísala, že davy, písala som, že dobrí robotníci a zohnať dobrého robotníka, či už obkladača, elektrikára, tesára, automechanika je zázrak. Tí, čo sú dobrí sú buď v zahraničí, alebo drahí a čaká sa na nich strašne dlho.
Príklady, na obkladača, s ktorým spolupracujeme sa čaká aj rok. Na tesárov, ktorí pre nás robili aj rok a pol, potery, vodar, detto. Keď majú veľa roboty, tak nechajú ľudí buď čakať, alebo nahodia cenu tak vysoko, že sa im oplatí niekoho odsunúť.
Ale poteším ťa. Tieto časy končia. Stavia sa stále menej, autá sa kupujú málo, ľuďom pomaly dochádzajú peniaze, keď už nie sú hypotéky "zadarmo", takže tí, čo neboli až tak kvalitní, nebudú mať toľko roboty za toľko peňazí a tí dobrí budú mať tiež menej.

tilly
6. dec 2023

@zmrzlinka2021 nie je to dané aj historicky? Že muži lovili a ženy udržiavali oheň? Ale mení sa to. Stále viac žien zarába viac ako ich muž a muži chodia na rodičovskú...
O intelekt autorke nejde, ona chce niekoho, kým by sa mohla chváliť pred kolegyňami 😅.
Mimochodom k intelektu. Keď chlap málo zarába, alebo je roboš, ako to autorka nazvala, neznamená, že je hlúpy, nemá rozhľad, humor a nedá sa s ním rozprávať.

zmrzlinka2021
6. dec 2023

@tilly No geny su silna vec, a ano, mas pravdu, ze zeny dnes uz zarabaju aj skvele (ja napr. viac ako moj muz, mne to absolutne nevadi), ale ta drviva vacsina zien ocakava, ze partner aj kebyze zaraba menej, tak o stovku-dve, nie diametralne. Este stale pre vacsinu zien je napr. blizsie si vycackat byt na vianoce, vypekat kolaciky, viest domacnost, ako zamerat sa na karieru, biznis, hlavne zarabanie penazi.

K tomu intelektu, ja napr. netvrdim, ze neda sa s dotycnym poropravat, len podla mojho nazoru a skusenosti na vstup do manzelstva na cely zivot proste aspon ja potrebujem chlapa, co ma mierne intelektualne prevysuje a uprimne - z ludi, co nemaju VS a vacisnou robia manuálnu prácu, som takého človeka ešte nespoznala. Ano, poznam dosť ludí s VS, ktorí sú uplne mimo a fakt nechápem ako mohli vobec preliezt VS ale poznám aj fakt takých, s ktorými ked komunikujem, velmi velmi dobre si rozumieme

aurora33
6. dec 2023

@annm81 ja sa napr nesťažujem, mne sa tu na Slovensku žije veľmi dobre ☺️

ondro1122
6. dec 2023

@aurora33 Toto hovorí každá ale v skutočnosti títo "vymakanci" majú tak na výber že až a toľko jednorazoviek že ani nenapočítam...ženy ich nechcú len do dlhodobého vzťahu ale na jednorazovku s nimi radi skáču do postele 😉

hugger
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
6. dec 2023

@minka201 Nie chodia tu aj mami s deťmi...som úplne odmeraný aj k nim...väčšinu žien považujem za falošných a tie pekné mami si len vybrali dobrákov mužov aby sa im postarali o deti....presne takých chcú na dlhodobý vzťah...dobrákov, ktorí ich zabezpečia a aby s ním manipulovali...no a samozrejme najradšej by skákali do postele s mačom ale iba na milenecký vzťah, pretože taký mačo je dobrý len na sexuálne uspokojenie a myslia si o ňom, že by nebol schopný sa postarať o deti a miloval by posilku viac ako ich...ale je príťažlivejší ako ich muž...tak niektoré sa neudržia a urobili to alebo dokonca robia ✌️

annm81
6. dec 2023

@ondro1122 Verím, že máš problém nájsť si partnerku. Ale nebude to tým, že ženy sú vypočítavé manipulatívne zlatokopky. Ani tým, že nie si svalnatý mačo. Mne stačilo prečítať si pár tvojich príspevkov a je mi absolútne jasné, že by som s tebou nebola ani keby si bol Schwarzenegger, ktorý vyhral v športke 100 miliónov....

aurora33
Autor odpoveď zmazal
aurora33
6. dec 2023

@ondro1122 ale ako citam tvoje ďalšie odpovede, tak škoda s tebou diskutovať. S takýmto myslením ake máš budeš sám do konca života. Už teraz si zatrpknutý viac než dosť.

ondro1122
6. dec 2023

@annm81 Ani ženu nevyhľadávam...Vieš prečo o mňa nemajú ženy do 25 rokov záujem ? Lebo presne vyhľadávajú takých mačov akých som spomínal a sú z nich na mäkko...s takými sa riešia po diskotékach a skáču s nimi do postele až keď zistia, že to so svalnacom nemá zmysel lebo ich len využil a odkopol alebo staral sa viac o vzhľad ako o ňu (teda nestaral by sa ani o deti) tak potom už je aj priemerný "dobrák" vynikajúci....však mačo nie je dobrý na dlhodobý vzťah užila som si svoje a teraz si spravím deti kto vie zarobiť..síce nemá pekné telo ale bude o nás postarané....sorry ale takto rozmýšľajú ženy...

topgabo
6. dec 2023

@ondro1122 Spolocnost nezmenis, bud tu budes vyplakavat alebo ides von skusat stastie. Kazda jedna nemoze zobrat toho muza z diskoteky/z baru. Najvacsiu sancu mas ked sa zacne zatvarat klub alebo hodinu pred ukoncenim diskoteky. Musis byt spravny chlap na spravnom mieste v spravnom case.

minka201
6. dec 2023

@ondro1122 Aj väčšina chlapov je takých, že majú ženu len na sex, varenie, upratovanie a rodenie detí? A keď majú možnosť, povedú ju hneď a krajšou?
A je mi ľúto, že ty máš stále záujem ibs o tie namyslené vychcané umelé kočky do 25 rokov.

ondro1122
6. dec 2023

@topgabo Ťažko niekoho nájdem keď už nikomu neverím....od kedy vstanem ráno som len podráždený...ver tomu, že najmenej rád s kým trávim čas sú ľudia....rád trávim čas iba s tými pravými

domi235
6. dec 2023

Co tak nejaka zoznamka napr napadlo mi, Partner na urovni, mate niekto s nou skusenost ? Tusim ze sa plati ale neviem ake su poplatky. A ci su tak fakt chlapi na urovni a nie pod urovnou. 😅

ondro1122
6. dec 2023

@minka201 Strašne sa mýliš...nechcem žiadnu umelú kočku vôbec....snažím sa nájsť niekoho normálneho ale dneska sa to už u mladých nedá, pretože oni nehľadajú lásku ale zabezpečenie...takže nebol by som šťastný ani s peniazmi, pretože dnešné dievčatá čakajú kým ich stretne šťastie...

h2
6. dec 2023

@ondro1122 🤦🏻‍♀️ V mene všetkých žien ti ďakujem, že si nám sem zas a znova prišiel napísať, aké vlastne sme.

minka201
7. dec 2023

@ondro1122 Ja už ani neviem, čo ti napísať 🤷‍♀️. A to si nám minule sľúbil, že nebudeš ako @omg1992, že sa si vezmeš niečo z našich rád.

ondro1122
7. dec 2023

@minka201 Iba vidím čo táto doba porobila so ženami...nie len s mladými ale aj matkami, ktoré vo veľkom lajkujú na insta polonahých chlapov, na instagrame si fotia zadok a k tomu ma dieťa a manžela ✌️

kristiii
7. dec 2023

@ondro1122 v jednej vete píšeš, že ženy lajkujú polonahých chlapov a zároveň si samé fotia zadky. Takže sú si vlastne fifty - fifty a znamená to, že obe pohlavia sú úplne rovnaké. Obe sa rady pretŕčajú a obe rady očumujú tie isté typy.

ondro1122
7. dec 2023

Všetko čo píšete je len kvôli tomu, že nechcete raniť city čo je pekné ale vedzte, že krutá pravda skôr oslobodzuje

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ondro1122
7. dec 2023

@chodec15 Odpoveď už poznám

minka201
7. dec 2023

@ondro1122 A aká je tá odpoveď?

ondro1122
7. dec 2023

@minka201 Odpoveď je, že nikde...a nedávam to už psychicky

ondro1122
Autor odpoveď zmazal
topgabo
7. dec 2023

@ondro1122
Najprv zarob peniaze, potom sa zamiluj, alebo ako by Future povedal.

Ziadna zena sa verejne neprizna, ze vysukal najvacsieho maca na diskoteke, ked bola mlada a naivna. Aky nazor potom na nu by mala spolocnost?

Namiesto psychologicky chod na privat, ak si este panic. Je to urcite lepsi napad nez vypisovat sem hovadiny.

ondro1122
7. dec 2023

@topgabo Nie som panic 😀 už som na priváte bol niekoľkokrát za peniaze takže skúsenosti sú 😁

h2
7. dec 2023

@ondro1122 No zbohom! 😦🤦🏻‍♀️ Tak to sa nečudujem, že máš o ženách mienku, akú máš, keď máš skúsenosť len s ku*vami. 🤢