icon

Kde nájsť vhodnú osobu na nový začiatok?

hugoboss1923
15. sep 2024

Kde nájsť vhodnú osobu, ktorá by sa podujala dať svojmu životu nový zmysel? Mnohí známi už deti majú, ďalší deti nemajú a ani neplánujú mať, či už z dôvodu, že nemajú stáleho partnera, resp. sa tak jednoducho rozhodli. Človek nemusí mať všetko, že? A čo tí, ktorí deti mať chcú a nemajú mať s kým, pretože nablízku niet nikoho, s kým by si "sadli". Ja deti mať chcem a ona tiež. Ale nejako sa k sebe nemôžeme dostať. Oplatí sa čakať na zázrak?

hugoboss1923
autor
16. sep 2024

@lentilka V mojom prípade žiadne mantinely nemám. Akurát mi viac imponujú bacuľaté baby. Nie som trendový typ.

jovka
16. sep 2024

@deedol aj mna zaujalo , škoda , ze su zas predposledni :/

hugoboss1923
autor
16. sep 2024

@jovka Malé pozitívum je, že v kolónke strelených gólov už nesvieti 0.

jovka
16. sep 2024

@hugoboss1923 no joo 1 🙂 pozitivne myslenie je vzdy fajn!

kulumulu123
16. sep 2024

@hugoboss1923 ak si k sebe neviete nájsť cestu aj napriek tomu ze ste od seba iba pár krokov nemyslím si ze dieťa je ten most ktorý vás spojí takže v takomto prípade by som o dieťati s danou osobou určite neuvažovala 🫣

hugoboss1923
autor
16. sep 2024

@jovka 😅

hugoboss1923
autor
16. sep 2024

@kulumulu123 Je to vlastne trochu inak. Celé je to myslené ako osobná úvaha. On chce dieťa, ona tiež. Vzťahy im nevyšli, keďže ich bývalé známosti o deti nejavili záujem. Tak obaja dúfajú, že sa jedného dňa skrížia ich cesty.

enmery
16. sep 2024

@kulumulu123 Baby, vy aj čítate komentáre?On nehovorí o konkrétnej žene. Hovorí o žene, ktorá niekde žije a ešte sa nikdy nestretli a nespoznali. Bolo to zamyslenie.

enmery
16. sep 2024

@hugoboss1923 Zaujímavé. Nemôcť mať deti?Umelé oplodnonie, adpocia sú dnes tiež možnostiA všetky ostatné nechceli?Divné, väčšina žien deti chce až tak, akoby od toho závisel ich život.

hugoboss1923
autor
16. sep 2024

@enmery To rozhodnutie je u každého individuálne. Od nepripravenosti na rodičovstvo, strachu z pôrodu až po riziko z poškodenia plodu z dôvodu užívania silných antidepresív. Bohužiaľ v dnešnej dobe čoraz viac ľudí nezvláda nápor stresu či už z práce alebo vinou zdravotných problémov a končí u psychológa/psychiatra.

kulumulu123
17. sep 2024

@enmery nečítam komentáre čítam otázku keď je jasne formulovana dá sa ňu jasne odpovedať...

anketkarka
17. sep 2024

@hugoboss1923 ako si sa doteraz snažil svoje osobné šťastie vybojovať, že skušaš ,,šťastie" tu? To chceš čisto biomatku (aj taká tu už raz písala, že sa s kampšom dohodli), alebo normálny vzťah?

dharmasanata
17. sep 2024

Ja vždy vravím, že moja polovička niekde existuje, len isto tlačí na dvere kde je napísané ťahať a preto sme sa ešte nestretli 😆

dankabg
17. sep 2024

@hugoboss1923 autor odkiaľ si?

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@dankabg Prievidza

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@anketkarka To druhé. Neviem si predstaviť mať dieťa s niekým, ku komu nemám citový vzťah aj keď uznávam, že sú aj takí, ktorí radšej volia život slobodného rodiča bez stáleho partnera a sú spokojní.

dankabg
17. sep 2024

@hugoboss1923 ono ťažko povedať kde je problém. Či si veľmi vyberavy, či chces 20tku, bezdetnu alebo by ti nevadila aj rozvedená a staršia s deťmi...aj ja by som napr ešte dieťa chcela mať, predsalen už budem mať za chvíľu 34 rokov, ale s terajším manželom to ružovo nevidím a hľadať iného muža sa mi zdá utopicke

larinka552
17. sep 2024

Pises trochu chaosne na moj vkus. Kolko mas rokov ak ti uz takto silno tikaju biologicke hodiny? 😃

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@larinka552 Predvčerom som sa dostal do klubu čerstvých štyridsiatnikov aj keď mi vravia že vyzerám skôr ako čerstvý tridsiatnik 😄

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@dankabg Vyberavý práveže nie som, možno len trochu v tom, že dávam prednosť plnším tvarom. Ale vek a stav nerozhoduje. Z predošlého vzťahu boli aj deti a to počas trvania jej manželstva a bol aj vzťah bez detí len tam zohrávalo svoje to, že partnerka bola výrazne mladšia a deti ešte neboli takpovediac v plánoch.

dankabg
17. sep 2024

@hugoboss1923 no tak držím palce. Osobne si myslím, že žien s plnsimi tvarmi je habadej a pokiaľ nie si zgrlos, násilník a nemáš nejaké závislosti isto sa ti pritrafí do cesty nejaká schopná. U vás mužov je to jednoduchšie. My čím sme staršie tým je to horsie

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@dankabg Ženy sú viac opatrnejšie, čo na ich obdivujem. Ani neviem, že by som mal nejaké zlé vlastnosti, či závislosti, práveže to je skôr tak že som sa vždy prispôsobil svojej polovičke a radšej som ustúpil než sa hádal. Inak chyby si vždy čestne priznám.

larinka552
17. sep 2024

@hugoboss1923 prajem ti aby si tu svoju vysnenu stretol, mozno aj na mieste kde to nebudes cakat. Chlapi maju vyhodu v tom, ze mozu chodit aj s mladsimi. U zien je to skor vynimka. Taktiez ak chcu deti maju na to omnho viac casu nez zeny.

dankabg
17. sep 2024

@hugoboss1923 no to znie ako ideálny chlap 😀

enmery
17. sep 2024

@hugoboss1923 Dodatočne všetko naj!Otvorené oči a chodiť veľa medzi ľudí. A kedže je moderná doba, nevylúčila by som ani internet. Kiežby si už aspoň do Vianoc mal pár stretnutí s nejakou dámou za sebou😉

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@dankabg Záleží, ako si každá ten svoj ideál predstavuje. Už si zo mňa robia srandu, že hocaký sebecký grobián, neverník a gambler, má väčšiu šancu si nájsť ideálnu partnerku než ja 😄

enmery
17. sep 2024

@hugoboss1923 V tomto máš pravdu. Tiež mám v okolí mužov, od ktorých ženy zdrhli ku všelijakým pochybným existenciám. Vytriezvenie bolo ale kruté. A mimochodom, žena, ktorá behá za grobiánom, neverníkom, gemblerom by Ti asi aj tak nemala čo ponuknúť, ber to tak.😄

hugoboss1923
autor
17. sep 2024

@enmery Ak im manželia neposkytovali to, čo chceli, tak to hľadali u iných. Pritom možno stačila len malá pozornosť, aby to tá žena docenila. Chlapi sú takisto všelijakí a keď iba jeden v tom partnerstve ťahá za povraz, je to signál, že ten vzťah nemá budúcnosť.

enmery
17. sep 2024

@hugoboss1923 Práveže mali všetko. Fakt dobrých chlapov. Keď zistili za kým odišli, chceli sa vrátiť. Dokonca každý jeden z nich sa staral o deti a ostali mu, lebo matka nemala záujem ani o dieťa. To bolo to najhoršie.

enmery
17. sep 2024

@hugoboss1923 Komunikácia je alfa a omega, ale keď chce raz niekto odísť za nabúchaným feťákom, ktorý každý víkend objáňa inú a kašle aj na dieťa🤔Asi to mysleli Tvoji kamoši. Keby sa niečo objavilo, určite nám daj vedieť.😁