Kde nájsť vhodnú osobu na nový začiatok?
Kde nájsť vhodnú osobu, ktorá by sa podujala dať svojmu životu nový zmysel? Mnohí známi už deti majú, ďalší deti nemajú a ani neplánujú mať, či už z dôvodu, že nemajú stáleho partnera, resp. sa tak jednoducho rozhodli. Človek nemusí mať všetko, že? A čo tí, ktorí deti mať chcú a nemajú mať s kým, pretože nablízku niet nikoho, s kým by si "sadli". Ja deti mať chcem a ona tiež. Ale nejako sa k sebe nemôžeme dostať. Oplatí sa čakať na zázrak?
@enmery Uvidím, čo prinesie najbližšie obdobie. Leto pomaly končí, príde jeseň, potom zima. Predstava strávenia vianočných sviatkov bez drahej polovičky sa pomaly stáva realitou 🙂
@hugoboss1923 Pôjdeš za rodičmi a rodinou😄Verím, že ta správna príde a že jej ty pôjdeš oproti. Mám dobrého kamoša. On chce strašne babu a rodinu,.ale max ide iba do práce a potom sedí za PC. Aj keď ho niekam voláme nejde a už mu hovoríme, že nevesta mu nepríde sama zaklopať na dvere😆
@enmery Možno práve na to čaká, až mu na tie dvere naozaj zaklope. Napríklad mladá suseda zdola, ktorej sa minulo mlieko do kávy 😇
Ze raz budem čítať takúto tému na MK ma asi nikdy nenapadlo, držím ti palce a sebe tiež
@dia006 Ďakujem 🙂

@enmery Do tej domácnosti človek nevidí. Nejakú predstavu môžeme mať len na základe sprostredkovanej informácie buď od nej, alebo od neho. Môže byť za tým čokoľvek od nedostatočnej komunikácie, nevera, nezáujem o deti, peniaze, odcudzenie sa v posteli atď. Pokiaľ sú obaja partneri naladení na tú správnu vlnovú dĺžku, potom dokážu prekonať akékoľvek problémy vo vzťahu. Lenže väčšinou to býva ideálne zo začiatku a skutočné charaktery sa prejavia až po čase.