Kde sa zoznamujú ľudia po rozchode?
Ahojte, mňa by veľmi zaujímalo, kde si ľudia nájdu nových partnerov po rozchode? Ja pochádzam z malého mesta, takže tu každý pozná každého a nechcem nikoho odtiaľto. Ja mám 23 rokov a mne sa páčia starší, zrelší muži. Nie, nemám daddy issues, len mi moji rovesníci prídu takí prázdni..nemám si s nimi čo povedať a preto by ma zaujímalo, kde sa zoznamujú ľudia 30+?
Prosím, neukameňujte ma 😅 a ďakujem za odpovede
@lucia0211 užívať si mladosť môžem iba sama?
Zoznamka?
@lucia0211 Že v mladom veku ci kokos... :D Naše babky už mali v tomto veku 4 deti. Ono dnes je blba doba, ale 23 rozhodne nie je "tak mladý" vek. Po tridsiatke už ide život do prdele a kedy chceš mať deti? V pedesiatke jak flašikova beňova? Že sa nedožiješ ani ich stužkovej? O vnučatach nehovoriac...
Ja som našiel až vtedy, keď som si povedal, že jbmnt a že budem forever alone. Ono to prišlo tak samé, nečakane :D
Nájdeš ho tam, kde ho hľadať nebudeš. Keď budeš šťastná sama so sebou, tak sa k tebe niekto rád pridá 🙂. Ale na tvoju otázku. Ja som svojho muža spoznala v bare 😅.
Si mladá skus na pokeci
Keď chceš staršieho tak počkaj kým budeš mat aj ty okolo 30 r. 😃 dovtedy si užívaj, veľa cestuj a vzdelavaj sa. Mať chlapa nie je všetko v živote. Radšej neskôr a poriadneho 😊
@thirstymonk áno ale keď boli naše babky mladé,tak bola aj iná doba …a na čo je 23 ročnej žubrienke starí 30 ročný chlap …akurát len na peniaze …to že jej prídu rovesníci taký prázdny ,,je práve také detske zmýšľanie,,
Svojho som poznala uz par rokov, boli sme kamarati a stale na seba pokukovali, ale muselo to dozriet. Ale 23 rocne dievca, och, zila by som trochu sama pre seba na chvilu. Ale inak praca a konicky su najdrekventovanejsie prilezitosti - cize nejaky kurz, fitko, ze sa pravidelne stretneme pri venceni psov alebo pri behu a pod. Proste miesto kde je klud aj prehodit par slov. Male mesto nie je prekazka, mozes sa zoznamit aj s niekym na opacnom konci krajiny.
@lucia0211 ja nepotrebujem nikoho peniaze, lebo ja si zarábam sama a celkom slušné peniaze. Áno, niektoré dievčatá v mojom veku majú svoje hodnoty možno nastavené inak. Ja som žila takmer 5 rokov so starším mužom a ja si neviem predstaviť mať vzťah s niekým v mojom veku
@lucia0211 30 rocny je stary? To hadam nemyslis vazne. Ved je tam rozdiel 7 rokov a to je este celkom idealne. Ona hlada vyzreteho muza,ktory uz asi vyznava ine hodnoty ako chalani v jej veku,kedy ich jedinou zabavou su auta,zurky a podobne. Keby nasla 25 rocneho spravne zmyslajuce,mozno by brala aj toho. Dvom sa lahsie kraca zivotom. Ak mas dobreho priatela,s ktorym sa doplnate,zivot je krasny. Neviem,preco maju niektori ludia pocit,ze vztahom sa zivot konci.
@marca12 asi ani oni nenašli tých správnych partnerov
Ja som mojho nasla pri kocikovani
@thirstymonk ak ti ide po 30tke život do prdele, problém je u teba :D
@foterlotor Tak napriklad od 33 rokov sa zvyšuje riziko downoho syndromu. Tehotky po 33 roku života by mali preventívne absolvovať oveľa viac vyšetrení ako mladšie ženy.
23 je ideálny vek na založenie rodiny (ja som založil v 24).
@thirstymonk viem ale vyrok ze zivot ide do prdele je trochu odveci.
@foterlotor A rovnako je trochu od veci tvrdiť, že 23 je skoro na deti. Nie, biologicky je primerane na deti aj 17. Že je blba doba, to je na inu debatu...
Rozne - praca, medzi kamaratmi/znamymi, internetove zoznamky-badoo a pokec napriklad (tam ale chodia len skrachovanci, o ktorych by si neoprela ani bicykel).

Už z toho ako píšeš vidieť,že ešte musíš dozrieť …na čo ti je v takom mladom veku už vzťah ??Uživaj si mladosť,slobodu !