icon

Kde stretnúť chlapa?

16. mar 2025

Neviem, kde niekoho stretnúť. Cez internet nechcem, nemám s tým dobré skúsenosti. Som vo veku, kedy už väčšinou je každý zadaný a plánuje svoje prvé dieťa. Vždy, keď niekoho stretnem, je zadaný a ide sa ženiť. Moje záľuby sú väčšinou také, že som tam buď sama alebo so ženami. V práci tiež nikoho nespoznám, ženský kolektív. Kde sa vôbec spoznávajú ľudia, ak nechcú cez internet?

Strana
z2
enmery
16. mar 2025

S týmto nastavením si na najlepšej ceste zavesiť si na krk magora. Život bez chlapa neexistuje?Keby si ten život žila, mala by si stovky nápadnikov. Smutných a zakomplexovaných nechce nikto-alebo sa nalepia len magori.

viestta
16. mar 2025

Zacat chodit tam kde su aj chlapi. Turistika, cyklistika, plavaren, dobrovolni hasici...

luccija
16. mar 2025

Fitko, kamarátka po 35 tke spoznala chlapa v saune požičala mu časopis🙂ja by som sa prihlásila do skupiny turistov na FB a chodila s nimi.
@enmery asi má už dosť samoty to je pochopitelne

viestta
16. mar 2025

@luccija na druhej strane lepsie byt sama ako zo zufalstva sa nalepit na nejakeho magora

enmery
16. mar 2025

@luccija Samy sme prišli na tento svet aj z neho tak odídeme. Akože iba mať chlapa je hodnota?Ešte som nepoznala človeka, ktorý si našiel kvalitného partnera, keď sa sám nemal rád a chcel niekoho, lebo "samota".

majo111222
Odpoveď bola odstránená
luccija
16. mar 2025

@enmery samota nie je človeku prirodzená.Ty jej hneď robíš psychologický profil ako vieš, že sa nemá rada?🙂nemusí byť každý chlap debil koľko je ľudí čo su pracovne vytazeni, po veľa rokoch sa rozidu a v určitom veku už nechodia po baroch, diskotekach.Pise, že chce nájsť tak k veci..

katica06
16. mar 2025

Zaujíma ma aký je to vek ,,kedy už väčšinou je každý zadaný a plánuje svoje prvé dieťa,,? Lebo jedna má do.30ky už tri druhá v40ke a ani jedno. Mňa napr. zbalil za pár minút šofér nevesty na jeden svadbe, sme spolu viac ako dvadsať rokov.
Treba začať chodiť na turistiku, športovať, cvičiť

autor
16. mar 2025

@luccija ďakujem🙂 som šťastná sama ale už je to dlhá doba🙂
@majo111222 26. Väčšinou čo poznám je už každý zadaný, vacsinou už aj s jedným dieťaťom

minenkaa
16. mar 2025

Vsak chod na kurzy,nejaka turistika sa u vas nekona,vylety

enmery
16. mar 2025

Ja som išla pred mesiacom prvýkrát do fitka. Za mesiac som spoznala toľko ľudí a tí poznajú ďalších ľudí. A to je len fitko. Takže treba začať chodiť medzi ľudí.

ivangeline
16. mar 2025

Tak skúšaj nové veci ako radia alebo sú tiež aj zoznamky naživo. ;) Hlavne vo väčšom meste.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
lindous
16. mar 2025

Ja som iba o kúsok staršia od teba a rozhodne nemám pocit, že všetci v tomto veku sú zadaní a majú/plánujú deti, len treba ísť von a spoznávať ľudí, skúšať nové veci ... neviem, vytiahni kamošky napríklad na kvíz či game-night do baru, na koncert, choď skúsiť bouldering, skús dobrovoľníctvo, choď s partiou v lete na festival... a nadväzuj aj nové kamarátsva, nikdy nevieš kto ťa s kým zoznámi 🙂

yelena159
Autor odpoveď zmazal
yelena159
16. mar 2025

Preboha, som si myslela že máš po 30tke, ale 26? Užívaj si ešte života.
Ja mám 26 a zadaná nie som, a aj keby som chcela deti, bolo by to sakra skoro. Teda aspoň pre mňa.

enmery
16. mar 2025

V 26tke sa takto opúšťať, že každý zadaný.🤪Ja mám 40 a doslova musím nápadnikov odháňať.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
pes2014
16. mar 2025

Ja som stretla keď som bola v Afrike♥

mischy00
16. mar 2025

Najlepšie sa zoznámis, keď sa nechces zoznámiť. Najpritazlivejsia je zena, ktorá sa tvári, že nikoho nehľadá ale zaroven sa pohybuje tam, kde je šanca niekoho spoznať. Ževraj najviac ľudí sa dá dokopy na pracovisku.

grof_monte_christo
16. mar 2025

Na toto ti nikto nedá odpoveď. Máš 26 a už si dlho sama? Ako vyzerali tvoje doterajšie vzťahy? V tomto veku byt nechcene a dlhšiu dobu sám väčšinou signalizuje nejaký nespracovany problém.

rozculena
16. mar 2025
0silvia0
16. mar 2025

@majo111222 ma zaujem, uz mas jedneho napadnika😅

luccija
16. mar 2025

@pes2014 na dovolenke?som zvedavá🤪mne sa páčia také netradičné zoznámenia.

bludna
16. mar 2025

Mne sa najviac osvedcilo fitko, cykloklub a party. Na tej party je to podla mna ideal, pretoze ludia tam zvycajne nemaju az take zabrany sa zoznamovat. Ak sportujes, tak by som vyskusala sportovy klub. Ak tam aj nikoho nenajdes tak si aspon najdes priatelov.

jozef11111111
17. mar 2025

Ono spoznať niekoho je ťažké..a keď už. . a manželku..alebo manžela..a ešte keď niekto nepraje

jozef11111111
17. mar 2025

Ono stačí vybrať..niekedy to je jasné..

pes2014
17. mar 2025

@luccija nie, na misií

slovakboy
17. mar 2025

Ja mám 26 ročného syna. Detto, rozišiel sa a nikoho si nehľadá. Neviem ho presvedčiť, aby si niekoho hľadal. Síce to nie je detto, lebo ty hľadáš. Ale @viesta ti poradila dobre. Ak chodíš do kostola, aj tam sa stretávajú mladí ľudia po kostole vždy je u nás hlúčik mládeže, čo sa rozprávajú a kňaz to aj podporuje, že to rád vidí. Mimochodom 26 ešte nie je v súčastnosti vysoký vek. Ak túžiš nájsť, určite nájdeš. Ak odmietaš internet, urob si z toho svoju značku. Budeš zaujímavá a chlapcov to na tebe bude lákať. Len to nerob zas nejaké zásadové až bigótne. Že si s nim aj schôdzku dohodneš len cez poštového holuba. Proste, ja nerada vypisujem na sociálne siete, radšej sa porozpravajme zajtra o šiestej tam a tam. A to môžeš napísať aj na sociálnu sieť.

zralok28
17. mar 2025

Ženy majú tak ľahké si nájsť muža, stačí obliecť legíny, dať to na príbeh a majú 50 správ za deň a môžu si vyberať 🙂

Strana
z2