Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som Ťa chcel
,,Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som ťa chcel." Túto vetu som si vypočula od chalana do ktorého som bola šialene zamilovaná. Úplne mi to zničilo sebavedomie, ktoré už aj tak bolo malé... Týmto celým chcem len toľko povedať, že vážte slová - Môžu sakra veľmi ublížiť...
si mu mala povedat tak to by som nechcela byt s tebou :D
@anonym_autor si troll na rozduchanie vasni?
@anonym_c8e423 aké vášne… veď je to pravda…
@anonym_autor tak to ešte dobré, ja som po rokoch vzťahu zistila že ma na konci podvádzal a ešte si ma aj nakazil s hpv
mna by to nahodou motivovalo :D makala by som na sebe tak, ze by sa este doplazil a ja by som ho krasne vysmiala.. :D
....a keby som bola aspoň o kúsok múdrejšia,už by som teba,drahý blbečku neriešila" 😁
@anonym_autor tak ti treba, na čo si sa mu pchala 🤣
tak mne po 12 rokoch a dvoch deťoch povedal že si inak predstavoval svoju manželku . Inak znamenalo krajšie , štíhlejšie ( 52 kg /165 cm mám ) , s väčšími očami a plnšími perami. A to už vtedy takú mal , len mi to zabudol akosi povedať. Som rozvedená dva roky , mám nového priateľa pre ktorého sme všetko . Ale slová exmanžela mi riadne zdevastovalo sebavedomie, veľmi sa kontrolujem čo zjem , kedy zjem , extrémne som začala dbať o pleť a neviem sa z tohto bludného kruhu vymotať. Exmanžel má už tretiu priateľku , každá jedna si tyká s výplňami a umelými prsiami .
@anonym_3061d5 čo ti zdevastovalo sebavedomie? že nemáš plastiky?
@anonym_autor ak si bola v puberte, ked ti toto povedal, tak ano ublizit mozu. Na druhej strane, to, ze sa niekomu nepacis, nezmanena, ze si skareda. Dufam, ze teraz to uz vies, a uz ta to neboli.
Toto som zazila tiez, vzdy som mala male prsia a byvaly frajer mi povedal: keby si mala tie prsia vacsie.
Sebavedomie na bode mrazu som mala xy rokov. Tiez by som odporucila muzskej populacii, aby vazila slova😉
@huxy malo zien je doslova skaredych a nepomoze uz nic... zmenit celkovy look a postavu nie je tazke, len to chce $$$ 😅
@cyberk nevieme ako vyzerá autorka, možno má dobrú postavu a možno je normálne pekná. Čiže niekedy žena darmo chce a aj niečo pre to robí, pre niektorých chlapov aj tak nemusí byť "pekná". Čiže preto sa pýtam, ako na sebe zamakať 🤷🏼♀️ nejaké zakroky nie sú pre každého, napr.tiež by som chcela plnšie pery, ale napichať ako kačica by som sa nenechala. Chlap, ktorý toto povie, by mi nestál za to, aby som kvôli nemu menila seba, svoj výzor, lebo to v prvom rade už robím - kvôli sebe (teda že sa snažím o seba starať). Ale čo príroda nadelila, zmeniť neviem (zakroky nepočítam, lebo to nie je pre každého, teda ani pre mňa, a nie len kvôli €).
Jemine, takeho by som nechcela ani keby vyzeram ako Miss World 😂🙈🙈 dievca utekaj od takeho hnupa…
tak mne po 12 rokoch a dvoch deťoch povedal že si inak predstavoval svoju manželku . Inak znamenalo krajšie , štíhlejšie ( 52 kg /165 cm mám ) , s väčšími očami a plnšími perami. A to už vtedy takú mal , len mi to zabudol akosi povedať. Som rozvedená dva roky , mám nového priateľa pre ktorého sme všetko . Ale slová exmanžela mi riadne zdevastovalo sebavedomie, veľmi sa kontrolujem čo zjem , kedy zjem , extrémne som začala dbať o pleť a neviem sa z tohto bludného kruhu vymotať. Exmanžel má už tretiu priateľku , každá jedna si tyká s výplňami a umelými prsiami .
@anonym_3061d5 typicki muži 😂😂 každý odsudzuje plastiky ale každý chce ženu s veľkými kozami a perami atď. Buď rada že ti to povedal v istom slova zmysle. Ja stretávam mužov ktorí vravia ako odsudzujú umelé ženy ale keď si pozriem co lajkuju a sleduju tak sa mi rozum pozastavuje 😂 podľa váhy a výšky máš skvelú postavu
Toto som zazila tiez, vzdy som mala male prsia a byvaly frajer mi povedal: keby si mala tie prsia vacsie.
Sebavedomie na bode mrazu som mala xy rokov. Tiez by som odporucila muzskej populacii, aby vazila slova😉
@anonym_d182ef vies jak? Kozy si prikupis ale mozog nie
Minule mi moja dcéra povedala, že ,, Tí najnáročnejší muži, čo sa týka krásy a nárokov na ženy, sú väčšinou tí, o ktorých by ani bicykel neoprela. ,,
@anonym_autor tak toto je haluz a neviem čo mám na to povedat
@anonym_autor mne raz bývalý povedal že sa neviem obliekať. Potom mal dosť veľa kúskov v mojom šatníku na ktoré mi povedal že sú otrasné.. už nikdy som si ich pred ním neobliekla. A popritom som sa obliekala naozaj normálne len no nie ako z katalógu tak ako on
Aj ja v 9. rocniku na ZS som si toto vypocula. Povedala som mu, ze je debil. A po rokoch vidim, aku nadheru si nasiel a smejem sa z neho vzdy, ked pridem do rodnej dediny.
však aký išiel, takú našiel, nie?
Tak mne sa stalo toto na prvom rande, spoznali sme sa na zoznamke a nejako ku koncu stretnutia z neho vyhrklo že na fotke na zoznamke som krajšia, že si ma predstavoval inak. Reálne fotka nebola retušovaná, nemaľujem sa a ani som nebola namaľovaná na fotke, len som išla od kaderníčky a vtedy sa fotila, teda uznávam že vlasy na fotke boli krajšie ako ked som si ich potom doma upravila sama. Ale aj tak ma chcel a nakoniec po pár mesiacoch som mu dala kopačky ja, lebo osoba nič moc. Celkovo si myslím, že toto sa nahlas nehovorí a hlavne nie na začiatku. Pričom chlapom som sa vždy páčila a páčim, ale on proste zjavne to nemal v hlave usporiadané a neviem čo chcel a čo si predstavoval.
A to ťa trápi? Čo povie voljaky hňup?
Hore hlavu, popracuj na svojom sebavedomí a budeš mať u riti čo si kto o tebe myslí alebo povie na tvoj vzhľad. Je to veľmi oslobodzujúce
1. Toto neni len vec muzov, zeny su presne take iste, nemaju problem povedat ze si skaredy, maly, tucny, chudobny... takze negeneralizoval by som na muzske pohlavie.
2. Vazne si myslite ze ked vam niekto povie ze ste skareda a potom vy zacnete chodit po posilkach a ukazete sa mu o par rokov neskor ze bude lutovat? Nam muzom je tu uplne jedno, navyse robit nieco nie kvoli sebe ale len preto aby som sa niekomu "pomstil" ci "vysmial" je tak malicherne ze mi je tych ludi skor luto.
Môj bývali sa so mnou rozišiel lebo po 2 rokoch vzťahu zistil že sa mu vlastne nepacim 😂 dnes sa na tom už len smejem ako som sa kvôli nemu trápila.

To buď rada.ja som v dlhoročnom vzťahu zistila ze niesom mu dosť pekná ako iné s ktorými rád sa pozabaval lebo ja len dobrá milá pre neho😃