Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som Ťa chcel
,,Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som ťa chcel." Túto vetu som si vypočula od chalana do ktorého som bola šialene zamilovaná. Úplne mi to zničilo sebavedomie, ktoré už aj tak bolo malé... Týmto celým chcem len toľko povedať, že vážte slová - Môžu sakra veľmi ublížiť...
Je nad slnko jasnejšie ...že toto vysloví inteligenčne slabý jedinec ...prípadne majiteľ IQ húpacieho koníka. Utekaj ďaleko od jeho vplyvu ...tvoj život nestojí na hlupákoch...uvedom si to!!!
Mne zas moj ex zahlasil,ze ty si moc atraktivna,teba kazdy chce a ja nemam na to,aby som furt musel ziarlit🤦♂️ ...ze to je ako ked mas kazdy den na obed luxusny steak, zatuzis po chlebe s pastekou🤦♂️
..tak si nasiel chleba s pastekou 🤷♀️
@anonym_e125c7 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_3061d5 typicki muži 😂😂 každý odsudzuje plastiky ale každý chce ženu s veľkými kozami a perami atď. Buď rada že ti to povedal v istom slova zmysle. Ja stretávam mužov ktorí vravia ako odsudzujú umelé ženy ale keď si pozriem co lajkuju a sleduju tak sa mi rozum pozastavuje 😂 podľa váhy a výšky máš skvelú postavu
@anonym_d9d7d1 možno v tvojom okolí, v mojom určite takú ženu nechcú. Práve naopak.
@anonym_d9d7d1 možno v tvojom okolí, v mojom určite takú ženu nechcú. Práve naopak.
@anonym_11bf42 ale chcú neboj sa 🤣len to nepriznaju. Stačí pozrieť koho sledujú na ig a lajkuju. Len vedia že na takú nemajú
@anonym_11bf42 ale chcú neboj sa 🤣len to nepriznaju. Stačí pozrieť koho sledujú na ig a lajkuju. Len vedia že na takú nemajú
@anonym_d9d7d1 to určite 🙈😁skôr ona by nemala na nich. Prepáč, ale zdá sa mi, že to je skôr tvoje vnímanie. Nie každý chlap potrebuje slintat na IG. Dokonca sú taki, ktorí Fb, IG nemajú...

S mm sme sa zoznámili cez zoznamku a ked sme sa mali prvý krát stretnúť (čakala som pred obchoďákom) tak keď ma uvidel, tak rozmýšľal, že zdrhne 🤣🤣🤣. A ja keď som ho uvidela, tak som sa tiež trochu zľakla, bol chudý a dlhý ako záchodový pavúk 🙈. Ale tak to sú tie povrchné prvé dojmy. Potom sme sa kamarátili, začali sa ľúbiť a zobrali.
Iba nezrelý povrchní jedinci dbajú prioritne o výzor. Rokmi mm zmužnel a je fešák. Ja som zmenila účes, štýl obliekania a vraj som kočka 😉.