Keď chlap miluje, tak odpustí
Aký máte na to názor? Myslíte že môže chlap odpustiť žene ktorú miluje , keď sa dvakrát previnila?
@kittykat22 ❤️
Len on to všetko berie moc vážne , aj keď si niekto niečo na mňa len vymyslí. Preto sa bojím že ho stratím len tak , aj keď som nič neurobila
Predpokladam, ze si mlade dievca, z toho co pises. Alebo sa mylim? Mladi ludia reaguju zbrklo a casto neprimerane. Keby sa nakoniec stalo, ze priatel uveri inym a nie tebe - a opustil by ta preto, tak ta strata ta boliet nemusi. To nie je dobry muz a nikdy dobry nebude. Pokial sa ti castejsie stava, ze o tebe ludia hovoria hluposti, skus sa zamysliet preco to robia. Skus si napisat zonznam, kto to rozpraval a co rozpraval. Ak ti z toho vyjde 1-2 ludia ktori robia dookola neplechu tak je problem v ludoch. Tych treba odstrihnnut - niesu to priatelia, niesu to kamarati. Ak to hovori viac ludi nezavisle na sebe, mozno robis ty nieco, co v nich vzbudzuje tu nedoveru+reci, a mozes na tom mat podiel. Potom by bolo fajn, na sebe popracovat.
@kittykat22 áno , "kamarátka" na mňa dosť žiarli a robí všetko preto aby som s ním nebola. Už to raz urobila , ale asi na to zabudol , lebo za ten prvý raz sa už nehnevá. A mám skoro 16
Ked vies, ze kamaratka ziarli, tak to nie je dobra kamaratka - treba si od nej drzat odstup. Pozdravis sa, spytas sa ako sa ma, ale tym tvoj zaujem o nu konci. Na otazky ako sa mas ty, diplomaticky s usmevom odpovies - dobre dakujem, a odides. Ak na teba ziarli, tak ju roztrhne od zlosti 😀 Priatelovi povedz, ze to nie je pravda a aj svoje obavy, ze kamaratka ma zaujem o to, aby ste sa rozisli. Povedz mu, ze ti na nom zalezi, ale ze ked niekto pride s nejakymi recami, tak by bolo dobre, keby sa s tebou o tom najskor porozpraval. Koniec koncov je vo vztahu s tebou a nie s kvakajdami z okolia. A uvidis co bude. Dufam, ze tento problem vysumi a budes opat zamilovana a spokojna. Drzim palce 🙂
@kittykat22 Ďakujem ❤️🥰. Dúfam že to vyjde 💪
Nie je ľahké odpustiť ni flirt,aj keď v dnešnej dobe takto mladi ľudia asi radi fungujú.
Sú z toho zbytočne problémy,zbytočne trápenie a treba si dobre premyslieť,či to za niečo stojí(a ak toho druhého naozaj ľúbiš,veruze nestojí)
Možno ti odpustí,len to asi chce čas.
Nezávisí to od nás,tu na MK.
Držím ti palce a hlavne,dávaj pozor na to,čo ti je vzácne a kamarátka nech ide svojou cestou,ta zrejme vzácna nebude.

Uzivaj si mladost a neviaz sa teraz na jedneho. Ked chces chodit von s inymi, s tymto sa rozid a mas ciste svedomie.