icon

Keď dvaja chcú rovnakú ženu

unbeholfen
24. dec 2025

V práci mám jedného kamaráta kolegu (osoba A), a došla jedna nová slečna, až trom mužom sa páčila, ale prvého (osoba B) hneď odmietla, s osobou A sa k sebe mali ale tvrdila že s ním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že osobu A má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som sa do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s osobou A, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši osobu A. Ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak ako pri rozchode, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené srdce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.

karolinakr
27. dec 2025
@anonym_98206d

@karolinakr chlap myslis ze by mu takto dobre radila zena?

@anonym_98206d a toto v tom výťahu si už skúšal?

anonym_98206d
27. dec 2025
@karolinakr

@anonym_98206d škoda, že anonymne..

@karolinakr chces nieco.prebrat cez spravy ?

karolinakr
27. dec 2025
@anonym_98206d

@karolinakr chces nieco.prebrat cez spravy ?

@anonym_98206d hm, akože predstava to nie je zlá, ale zaleži, kto ta za tie vlasy chyti...či muž, čo sa ti páči aebo ti nie je sympatický..

unbeholfen
autor
27. dec 2025
@karolinakr

@anonym_98206d hm, akože predstava to nie je zlá, ale zaleži, kto ta za tie vlasy chyti...či muž, čo sa ti páči aebo ti nie je sympatický..

@karolinakr a presne toto je pointa celého. Nezáleží ako tú babu balíte ale že kto ju balí.

anonym_98206d
27. dec 2025
@karolinakr

@karolinakr sympatie nie su len o krase. Muz moze byt skaredy a predsa bude mat charizmu a zene sa podlomia vo vytahu kolena

karolinakr
27. dec 2025
@anonym_98206d

@karolinakr sympatie nie su len o krase. Muz moze byt skaredy a predsa bude mat charizmu a zene sa podlomia vo vytahu kolena

@anonym_98206d ja úplne súhlasím, len mi vysvetli prečo ubelholfena nikto nechce 😀

anonym_98206d
27. dec 2025
@karolinakr

@anonym_98206d ja úplne súhlasím, len mi vysvetli prečo ubelholfena nikto nechce 😀

@karolinakr to vo vytahu si vies predstavit ty ze to zazijes. On si nevie ani omylom predstavit to urobit na tu spravnu 🫣

karolinakr
27. dec 2025
@anonym_98206d

@karolinakr to vo vytahu si vies predstavit ty ze to zazijes. On si nevie ani omylom predstavit to urobit na tu spravnu 🫣

@anonym_98206d tak mu poradime, nech to skuša rad radom a potom napíše skore, že ako sa mu zadarilo?
posledna sprava bude z väzenia
😀

anonym_98206d
27. dec 2025
@karolinakr

@anonym_98206d tak mu poradime, nech to skuša rad radom a potom napíše skore, že ako sa mu zadarilo?
posledna sprava bude z väzenia
😀

@karolinakr 😂😂😂😂😂😂 ak je musia vaha mozno z nemocnice ked ho zmaluje niektora v tom vytahu

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Práve to som chcel povedať že ako sme chodili von tak k druhym mužom sú ženy prítulnejšie, sedeli im na kolene, nejaké bezky, objatia, a ja som sa nemohol ani priblížit. Niečo ako tú anticharizmu. Darmo by som bol vycvičený, pekne oblečený, kvalitne navoňaný, proste nemám to osobné čaro. Nemám v sebe nič čo ženy priťahuje.

Mám kamarátov čo sú zabezpečení, pripravení ma rodinu, sú milí, slušní, len takí ťuťkovia a žiadna o nich nezakopne. Potom mám takých kamošov že flákači, pijú, fajčia, zo zábavy na zábavu, len sa flákajú, užívajú si život, a ženy ich berú, že si ešte aj vyberať môžu.

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Očujte prvý raz sa mi stalo, ale neviem či Jožo hovori pravdu že Angela má o mňa záujem. Taká blondýna neďaleko Šurán. Zoznámili sme sa v Nových Zámkoch. Aj si somnou začala písať, ale na sviatky išla do zahraničia vráti sa až neskôr. Ale tiež to bolo také že dvaja sme chceli jedu ženu leno aj Majo mal o ňu záujem, ale Jožovi vraj povedala že Majo sa jej nepáči, ale o mne nepovedala že sa jej páčim iba mala tak nenápadne zaujem že keď pôjde robiť do Šurian tak nech ma zoberie so sebou.

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Akože to je najväčší problém že ženy chce každý a vždy je tam velká konkurencia že niesom jediný čo jej dvorí. A tak to bolo aj s Heňou, Natáliou, Ranátou vždy traja-styria sokovia. Dokonca Kristián z Kráľovej nad Váhom mi prebral aj Renátu zo Šale, aj Martinu zo Zvolena. A Rolo mi prebrať tiež jednu čo ja som jej mesiac dvoril, a on ju zbalil za 24h.

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Lebo mi ešte Denisa povedala že aj keby som našiel taktiku ako prebrať babu kamarátovi tak by poza môj chrbát chodila ajtak za ním lebo citom nerozkážeš.

tiika
27. dec 2025
@anonym_c9d45f

Tento pán nečaká radu, on sa len chce posťažovať a rady ignoruje, chýba mu to chápanie proste, ide si stále svoje tupo, slepo, len ja ja.

@anonym_c9d45f fajn postreh, že si si všimol, že ľudom ide častejšie o zdielanie, vypočutie, pochopenie, než o rady 😉

tiika
27. dec 2025
@unbeholfen

@tiika prebral by som kolegovi tú babu 😁

@unbeholfen Chápem, že si sklamaný a chces sa cítiť lepšie. Ale úprimne si nemyslím, že by ti „prebrať ju“ prinieslo úľavu. Skôr by si bol s niekým, kto cíti niečo k inému. Stratil by si kamaráta. Myslíš, že sa dajú city takto zmeniť? Čo by ti naozaj prinieslo úľavu?

unbeholfen
autor
27. dec 2025
@tiika

@unbeholfen Chápem, že si sklamaný a chces sa cítiť lepšie. Ale úprimne si nemyslím, že by ti „prebrať ju“ prinieslo úľavu. Skôr by si bol s niekým, kto cíti niečo k inému. Stratil by si kamaráta. Myslíš, že sa dajú city takto zmeniť? Čo by ti naozaj prinieslo úľavu?

@tiika však to že prehral som, ale to trápenie neviem zo seba vytrhnúť preč. Že chcem sa cítiť tak že mi to nevadí.
Muži su mylne myslia že balia ženy. Vždy si veberie žena.
Však aha: balil ju aj ďalší kolega ktorý je skúsený sukničkár a neuspel. Chceli sme ju až traja, nie dvaja.

sevrin
27. dec 2025
@unbeholfen

@tiika prebral by som kolegovi tú babu 😁

@unbeholfen nie, ty nemáš žiadnu šancu prebrať niekomu babu a som ochotný sa s tebou staviť aj o svoj ročný plat že to nedokážeš.

sevrin
27. dec 2025
@anonym_98206d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_98206d presne tak 👍

sevrin
27. dec 2025
@anonym_627f4a

Pane Boze, furt ho tu vsetci kritizujete ako sa sprava. Vy nechapete,ze on je AUTISTA? Ze tito ludia v zivote nebudu mat take socialne citenie a spravanie,ako sa od nich ocakava? To akokeby ste od jednonoheho ocakavali,ze s umelou nohou zabehne rovnako rychlo ako zdravy clovek. Syn ma 16r.spoluziaka,ktory je na spektre a casto jeho reakciam nechape,aj ked su kamarati. Stale mu vysvetlujem,ze on nemoze za to,ako reaguje,ze to proste nevie ovplyvnit,tak nech sa to snazi chapat. A vy ste tu dospeli,ale tie vysmechy,co tu predvadzate ohladom toho,ako vyzera,nech si nikoho nehlada,alebo naopak,si ma hladat ciganky a bezdomovkyne,z vas nerobia o nic lepsich ludi,ako je on. A potom sa tu snazme o inkluziu deti so SVVP, ked sami dospeli sa k takymto ludom nevedia spravat. A je uplne jedno,ci zalozil 150. alebo 8.diskusiu,autista je stale.

@anonym_627f4a on nie je autista, to si len vymyslel diagnózu. On je obézny a lenivý, to je jeho diagnóza.

sevrin
27. dec 2025
@unbeholfen

Práve to som chcel povedať že ako sme chodili von tak k druhym mužom sú ženy prítulnejšie, sedeli im na kolene, nejaké bezky, objatia, a ja som sa nemohol ani priblížit. Niečo ako tú anticharizmu. Darmo by som bol vycvičený, pekne oblečený, kvalitne navoňaný, proste nemám to osobné čaro. Nemám v sebe nič čo ženy priťahuje.

Mám kamarátov čo sú zabezpečení, pripravení ma rodinu, sú milí, slušní, len takí ťuťkovia a žiadna o nich nezakopne. Potom mám takých kamošov že flákači, pijú, fajčia, zo zábavy na zábavu, len sa flákajú, užívajú si život, a ženy ich berú, že si ešte aj vyberať môžu.

@unbeholfen vieš čo, nerozmýšľaj nad tým, to je proste z pohľadu žien, kto sa im páči a kto nie. Tak isto aj muži na to pozerajú, nejaká žena sa niekomu páči a niekomu nie.

sevrin
27. dec 2025
@karolinakr

@anonym_98206d a toto v tom výťahu si už skúšal?

@karolinakr ty tam máš rada vo výťahu? 👍

sevrin
27. dec 2025
@unbeholfen

Očujte prvý raz sa mi stalo, ale neviem či Jožo hovori pravdu že Angela má o mňa záujem. Taká blondýna neďaleko Šurán. Zoznámili sme sa v Nových Zámkoch. Aj si somnou začala písať, ale na sviatky išla do zahraničia vráti sa až neskôr. Ale tiež to bolo také že dvaja sme chceli jedu ženu leno aj Majo mal o ňu záujem, ale Jožovi vraj povedala že Majo sa jej nepáči, ale o mne nepovedala že sa jej páčim iba mala tak nenápadne zaujem že keď pôjde robiť do Šurian tak nech ma zoberie so sebou.

@unbeholfen ano to by bolo super kebyže už máš frajerku a snáď sa ti už konečne dostane feedback, čo všetko celých 20 rokov robíš zle 👍

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Pojem obťažovanie je len to, že ak sa žene muž nepáči tak je to obťažovanie, harašment, úchyláctvo. Ak sa žene muž páči, tak to je zrazu milé.

Napríklad všimol som si že keď chcem pobozkať ženu, tak sa uhne. Ale ak ju chce pobozkať niekto druhý tomu sa neuhne.

sevrin
27. dec 2025
@unbeholfen

Pojem obťažovanie je len to, že ak sa žene muž nepáči tak je to obťažovanie, harašment, úchyláctvo. Ak sa žene muž páči, tak to je zrazu milé.

Napríklad všimol som si že keď chcem pobozkať ženu, tak sa uhne. Ale ak ju chce pobozkať niekto druhý tomu sa neuhne.

@unbeholfen a prečo myslíš, že tebe sa uhne?

unbeholfen
autor
27. dec 2025
@sevrin

@unbeholfen a prečo myslíš, že tebe sa uhne?

@sevrin lebo to tak vždy ja keď to skúšam, alebo tak nastaví hlavu aby na líco dopadla. Premohla ma choroba, zničený človek som, bolí ma život. A oni dvaja sú zdraví. Akú dobrú imunitu majú že plno ludí na PN-kách a im nič neni.

anonym_338665
27. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen no do kelu, a to sa len tak snazis bozkavat zeny?

unbeholfen
autor
27. dec 2025
@anonym_338665

@unbeholfen no do kelu, a to sa len tak snazis bozkavat zeny?

@anonym_338665 nie len tak, ina tie ktoré som balil, že už sme sa nejaký čas poznali a tak.

A prezradím vám ďalšiu ženskú taktiku: Keď ju muž nepriťahuje tak povie že potrebuje čas, lepšie sa spoznať a také omáčky, muž s ňou strácať čas pól roka a ona povie že predsa bude lepšie ak ostanú kamaráti. Ale keď príde taký čo ju priťahuje, zrazu už nepotrebuje čas, nechce lepšie spoznať…

Napríklad Rola volala Iva na byt keď sme boli v ajriš pabe na zábave, a pritom Rolo bol zadaný a ja nezadaný. Ja som jej dvoril a furt som bol len kamarát. Ale Rolovi sa stačilo objaviť a už ho volala na byt.

unbeholfen
autor
27. dec 2025

Takže v podstate nápis témy sedí na celý môj život. Vždy keď som balil ženy, tak ma udupala konkurencia. Akurát pri Sise som nemal soka, ale zase s ňou sa to nikam nepohíňalo, furt len kamaráti, a zrazu vidím chodí s jedným susedom.

anonym_338665
27. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_338665 nie len tak, ina tie ktoré som balil, že už sme sa nejaký čas poznali a tak.

A prezradím vám ďalšiu ženskú taktiku: Keď ju muž nepriťahuje tak povie že potrebuje čas, lepšie sa spoznať a také omáčky, muž s ňou strácať čas pól roka a ona povie že predsa bude lepšie ak ostanú kamaráti. Ale keď príde taký čo ju priťahuje, zrazu už nepotrebuje čas, nechce lepšie spoznať…

Napríklad Rola volala Iva na byt keď sme boli v ajriš pabe na zábave, a pritom Rolo bol zadaný a ja nezadaný. Ja som jej dvoril a furt som bol len kamarát. Ale Rolovi sa stačilo objaviť a už ho volala na byt.

@unbeholfen ale ty musis citit, ze aj ona ten bozk chce, nie len tak na nu vystartovat. Zjavne to nevies odhadnut, ked ti kazda uhne. Tie baby asi chcu byt len mile, kamaratit sa, ale ty si to hned nespravne vysvetlis. Prilis tlacis na pilu. Pochop, ze nie kazdy usmev hned znamena, ze ta baba chce. Takto ne udes mat ani babu a ani ziadnu kamosku.

unbeholfen
autor
27. dec 2025

A raz som ešte aj to zažil že som balil lesbičku a ani som o tom nevedel. O výzore homosexuálov som mal len predstavy z amerických filmov z 80-ych rokov… A tak som si myslel že lesbičky vyzerajú tak. Ale vyzerala ako bežná žena, velmi dobre sme sa skamarátili a zdôverila sa mi že je to… Potom sme sa kamarátili ešte ale potom to upadlo lebo načo mi bude kamoška z Nitry? Vzdušnou čiarou je to blízko, ale infraštruktúrne od ruky.