Keď dvaja chcú rovnakú ženu
V práci mám jedného kamaráta kolegu (osoba A), a došla jedna nová slečna, až trom mužom sa páčila, ale prvého (osoba B) hneď odmietla, s osobou A sa k sebe mali ale tvrdila že s ním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že osobu A má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som sa do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s osobou A, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši osobu A. Ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak ako pri rozchode, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené srdce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.
On sa opakuje celé roky a bude sa ešte opakovať celé roky. Stále o tom istom dookola.
@sevrin ako pokazena platňa, teraz kto? ondro či unbeholfen?
@sevrin ako pokazena platňa, teraz kto? ondro či unbeholfen?
@karolinakr unbelhofen. Neviem kto je Ondro.
@unbeholfen už dávnejšie mi napadla taká vec, ale ešte som sa k tomu nejako nedostal, ty tu stále len melieš o tom, ako ťa žiadna nechce a nezabudneš sa poľutovať ako žiadna ti nejde dať šancu, ale rozmýšľal si nad tým, že každá žena má aj rodičov? Ako by si sa pred nimi uviedol? Ty by si mal odvahu predstúpiť pred otca svojej "vyvolenej"?
@unbeholfen už dávnejšie mi napadla taká vec, ale ešte som sa k tomu nejako nedostal, ty tu stále len melieš o tom, ako ťa žiadna nechce a nezabudneš sa poľutovať ako žiadna ti nejde dať šancu, ale rozmýšľal si nad tým, že každá žena má aj rodičov? Ako by si sa pred nimi uviedol? Ty by si mal odvahu predstúpiť pred otca svojej "vyvolenej"?
@sevrin bál by som sa.
@sevrin bál by som sa.
@unbeholfen takže už si v obraze a téma "ženy" už je po 454 krát definitívne uzavretá?
Ano. Už nemam na ne chuť. Radšej si dám colu a telku. Ale čo budeme robiť? Aj v politike nič iné neriešia len to rokovanie Trumpa so Zelenskym. Čo budeme rozoberať?
Na bicykli sa mi rozpadla stredová os čo drží pedále, takže som ostal bez pohonu. Na druhom som menil pácku, ale nebol tam zárez na lanko, tak som ho musel celé vytiahnúť, ale už nešlo naspäť lebo koniec je rozstrapkatený, tak som musel nový kúpiť a navliecť naspäť. Kolko babračky kvôli výmene páky.
Keby si neprežral každú výplatu aj s invalidným dôchodkom, tak by si mohol prestať šaškovať na ulici s tým šrotom pripomínajúci bicykel, ktorý si pamätá ešte Rusov v 68om a kúpil by si si nový bicykel. Prežral si, nemáš.
Ale údržbu potrebuje každý mechanizmus bezohladu na vek. Opravil som, jazdím. Ako sviatkujete ludia? Ja som pozeral nekonečné záznamy stretávok Trumpa so Zelenským. Samozrejme jedol pri tom. Jaaaj ludia nič nám k životu nechýba, len aby bol prísun peňazí aby bolo za čo jesť.
Hej, však ty si taký opravár, že ten tvoj prefabrikát to vydrží naviac po druhú ulicu a potom sa so spadnutou reťazou vraciaš domov pešo.
Zvyšok tvojho príspevku je odpoveďou na otázku, prečo keď dvaja chcú rovnakú ženu, zakaždým skončíš v tej trojke navyše.
Hej, však ty si taký opravár, že ten tvoj prefabrikát to vydrží naviac po druhú ulicu a potom sa so spadnutou reťazou vraciaš domov pešo.
Zvyšok tvojho príspevku je odpoveďou na otázku, prečo keď dvaja chcú rovnakú ženu, zakaždým skončíš v tej trojke navyše.
@sevrin 🙂 viem si to naživo predstaviť. U nás starí ľudia chodia na takých všelijakých poskladaných bicykloch do krčmy. Inák ako pokračuje Love Story?
Dig a očúvajte jak sa mi to celé potvrdilo. Tá ženská čo sa páči mne aj kamošovi, ma zavolala von, ale haluz je že v ten istý deň ma zavolal von aj kamoš. Ale ju nespomínal. Mne bolo čudné že prečo v ten deň. Tak som volal jej že ma volá von aj ten kamoš, a ona mi kludne trepne že jej písal či by išla von a ona mu navrhla že sa môže k nám pridať.
To je tá kolegyňa a kolega? Ak áno, tak ona vie že si do nej, a keďže sa jej páči on, tak si ho radšej zavolala, lebo nechce s tebou byť sama. Bojí sa, že by si niečo na ňu skúšal. Ona s tebou sama von nepôjde. Hovorím ti to ako žena, tak mi ver.
Podvodník!

On sa opakuje celé roky a bude sa ešte opakovať celé roky. Stále o tom istom dookola.