icon

Keď je celé fungovanie rodiny len na nás

9. júl 2023

Ahojte!
Maminky, žienky,
ako fungujete a ako zvládate to, keď je celá domácnosť, starostlivosť o deti, všetky vybavovačky a skratka celý život len na vás ? Nie je Vám smutno?

Moj manžel je v zahraničí, veľa času doma netrávi a keď aj trávi, tak nie s nami, ani s tým, čo treba doma a s dieťaťom. A aj keď sa zaujíma, tak len povrchne a kým sa ho to bytostne nedotýka, tak nič nerieši 🙂 Veď vyriešim ja.
Ja som už z toho nášho vzťahu/nevzťahu unavená a neviem čo robiť. Áno, viem, že nosí peniaze. Ale to je všetko.
Uvedomujem si, že vďaka nemu nemusím riešiť existenčné problémy, ani životiť, ani sa strachovať. Len je tu to veľké ale.
Chyba mi aj zdieľať každodenné radosti aj starosti s bytostne prítomným. Nie len s niekym 5 minút v telefóne.

Hľadám tu útechu, potešenie a energiu na to všetko, čo musím sama zvládať.
A všetkým maminkám, žienkam, kt.sú na všetko samé a zároveň nie sú, posielam veeeeeľa energie! ❤️

Strana
z2
nickpick
12. júl 2023

mozno ma vplyvnu rodinu ale ono to nefunguje tak ze sud vezme dieta matke, ktora sa on dokaze postarat po kazdej stranke, kazdy takyto chlap zenu zastrasuje, ak si financne nezavisla nerozumiem na co cakas, ze sa zazracne zmeni? utekaju ti roky a ty ich travis doma sama bez partnera, on ani nevyvija nejaku aktivitu a netravi s vami cas ked nepracuje…. skutocne nechapem preco si takito ludia zakladaju rodinu, vrat sa do roboty a najdi si byvanie, najdi si pravnika, ak nieco nepodniknes budes takto zit dalsich x rokov, sama, stoji ti to za to?

Strana
z2