Keď partner zmazuje správy, ktoré si píše s opačným pohlavím
Ahojte ako by ste reagovali keby zistíte že váš partner či partnerka si maže s právy s opačným pohlavým?
nastala by určitá nedôvera voči partnerovi...
Je úplne nepodstatné podľa mňa, či tie správy maže alebo nie. Podstatné je, kto konkrétne je to opačné pohlavie a o čom si píšu. Môjmu mužovi píše často správy jeho asistentka a jeho mama. Nereagujem na to nijak.
Co tam po tom ako by sme reagovali my, ty zareaguj ako uznas za vhodne. Ty mas problem, nie my
Tuto robi niekto nejaky vyskum? Vcera tu pristala tema ze suhaj nezmazal spravy s byvalkou. Niektore stihacky tam vykrikovali ze urcite s nou nieco chce riesit ked si nechava spravy a kontakt na nu. Dnes je zas zle ked to zmazr.
Tak ono záleží aj na tom, kto to je, prečo maže.
Ja napr.správy na messengeri musím mazať lebo keď s niekým píšem a potom to nevymažem a napíše mi o pár dní, nepípne mi to.
Proste mi blbne messenger ,skúšali sme už kadečo, furt to robí.
Manžel ale vie heslo do môjho mobilu/notebooku, kým to zmažem mohol by si čítať tie " dôležité žvásty " 😆 a je jedno s akým pohlavím píšem.
Doučila by som sa učivo základnej školy a následne by som si našla partnera, ktorému môžem dôverovať.
Kto je to opacne pohlavie, byvala?
Ze si pise nieco co nie je s kostolnym poriadkom…spravy od zien v rodine by nemazal…
Keď som mala žiarlivého frajera, tak som si mazala akékoľvek konverzácie a správy s opačným pohlavím. Nie preto, že by v nich niečo bolo, ale nechcelo sa mi počúvať to vyšetrovanie. Pri manželovi to nemažem, nemám prečo.
Admini aj ste citali po sebe ked ste prepisovali nazov? Zmazuje? Mate dokoncenu aspon zakladnu skolu?
Opytala by som sa co take tajne tam bolo.

s kým, mamou, sestrou?