Kedy je čas vymeniť chlapa vo vzťahu?
Mate kolegu, kamarata, ci niekoho, koho ked ste spoznali, ste si uvedomili, ze takto nejak ma vyzerat a sa spravat chlap a toho co mate doma ste zacali zvazovat ze vymenite? Dostali ste od niekoho impulz toho, ako ma chlap vyzerat ci spravat a uvedomili ste si, ze toho co mate doma to nieje uplne ono to prave??
Za život stretneme iba pár ľudi, ktorí sú hodní na vzťah 🙂....Dneska stačí, že aj keď je žena zadaná a pracuje s veľmi dobre vyzerajúcim kolegom, ktorý ma charizmu tak svojho partnera vymení....Ženy strácajú rešpekt k mužom...sú schopné na soc. sieť špliechnuť jaký ten a ten je sexy a ešte, že sa tešila jak pubertiačka keď ho osobne stretla a to sú vo vzťahu...kdežto to isté napíše muž o nejakej žene tak zadaná žena plače do vankúša....
@anonym_autor práveže u mňa neopak. Čím viac mužov a ľudí vo vzťahoch poznám, tým viac si cením aký poklad mám doma😄
@mikasa_ackerman presne si toto hovorím 😂 ešteže som mala šťastie pred 10r, dnes by som si už vybrať nevedela, lebo nie je z čoho
@anonym_autor
neboj role sa potom vymenia.
chlap, ti teraz imponuje, lebo ho nemáš doma a nepoznáš ho.
veď aj toho svojho terajšieho si si vybrala hádam sama.
btw. doma mám chlapa, ktorého milujem 10 rokov., takže výmena nehrozí.
Vďaka práci mám veľa s čím porovnávať. A keby to šlo, nosím ten svoj výber na rukách, len toľko kg nezdvihnem. 😂
Nikdy som sa na to nepozerala takto akoby som porovnávala značku spotrebičov a spravila výmenu za "lepší model", ale keď som spoznala môjho terajšieho manžela, tak som bola zadaná... ten vzťah už pred tým pokulhával, veľa vecí mi tam vadilo, ale nejak som si to stále ospravedlňovala, lebo to nebolo až také vážne, no muž (vtedy kamarát) mi svojim správaním ukázal, že nie každý muž je ako môj ex a že sa dá fungovať aj inak... ako to dopadlo je asi z textu jasné... a verím, že aj bývalý je v súčasnom vzťahu omnoho spokojnejší, proste sme sa k sebe nehodili
@anonym_autor ze vymenit...muza ako nejake ponozky 🤦♀️ Ja som si dobre pred 15r vybrala, nikdy som nelutovala a hoci nie je dokonaly, laska je rokmi pevnejsia a silnejsia ako ked sme sa brali. Lebo to nie su uz len emocie, ale tych tisic veci podla ktorych viem, ze ma stale lubi a patrime k sebe.
@anonym_autor ja to mám naopak.. mám muža, s ktorým som niečo budovala a nebolo to len na chvíľu, ale navždy, čo vidím vzťahy okolo seba a ľudí - mužov sukničkarov, nevery, vážim si to, aký je môj manžel
nikdy by som nebola s niekym o kom nie som presvedcena, ze tak tohto uz nikdy nevymenim.....
@anonym_autor V minulosti ano. Ale nasla som si muza,ktory je ukazkovy chlap. Skor mam opacny problem. Ked vidim ako sa spravaju ini chlapi,som velmi vdacna za to,co doma mam.
Len aby si po čase nezistila, že tvoj nový objav je oveľa horší, ako bol tvoj terajší partner. Ale ak máš zlý pocit, ak máš ísť domov, keď sa snažíš byť viac bez neho, keď ti je nepríjemne v jeho prítomnosti... nemá význam to umelo naťahovať. Skús nový vzťah, možno to výjde a budeš šťastná. A možno nie.

@anonym_autor práveže u mňa neopak. Čím viac mužov a ľudí vo vzťahoch poznám, tým viac si cením aký poklad mám doma😄