icon

Kedy má význam pozvať dievča na rande?

petercen
3. feb 2025

Zdravím,
Mám už za chvíľu 26 rokov a v podstate posledné mesiace sa viac menej aktívne venujem randeniu, resp. som sa rozhodol viac na tomto zapracovať aby som si konečne našiel prvý vzťah.

Akonáhle začnem pravidelne a osobne stretávať dievča na nejakom mieste, tak sa snažím s ňou dať do reči v prípade, že mám reálne o ňu záujem. Po určitej dobe, keď sa ako tak spoznáme, môj postup je pozvať ju von na kávu / nejakým spôsobom jej naznačiť, že s ňou chcem niečo viac.

Tu však nastáva menší problém - pri pozvaní zistím, že dievča reálne niekoho má alebo proste nemá záujem. Občas premýšľam, či by nebolo lepšie každý podobný vzťah viesť v kamarátskej rovine a následne to rozviť viac keď sa budeme poznať dlhšie.
Príde mi trochu trápne/blbé pozvať dievča na rande a v prípade odmietnutia naďalej s ňou udržiavať (kamarátsky) kontakt.

Príklad: chodím do gymu a rovnako tam chodia väčšinou tie isté baby. Po nejakom čase sa rozhodnem, že sa dám s jednou do reči. Každým stretnutím vo fitku sa spoznáme viac a následne sa odhodlám pozvať ju von - ona môže odmietnuť. Po takejto skúsenosti mi bude blbé chodiť do fitka. Žijem na dedine, čiže možno aj preto.

vilma7
4. feb 2025

Keď to budeš tak cítiť. Ja neviem co ty stále analyzuješ, tak hádam cítim ze tam.je alebo nie je cit, záujem atď... prídeš mi ako robot.

lenkakravcova
4. feb 2025

@petercen ak máš o nejakú záujem, tak ju pozvi von. To hranie sa na kamarátov myslím, že ničomu nepomôže. Len sa zbytočne za nejaké týždne naviazes a potom zistíš že je zadaná.. rovno na začiatku komunikuj priamo.

rorino
4. feb 2025

@petercen uvoľní sa,ak to máš takto blbo rozplanovane a rozanalizovane,tak najvyšší čas prebudiť sa a začať žiť Veď sám vidíš,že ti to nefunguje.Mozno práve to odradi tie dievčatá.

whooops
4. feb 2025

@petercen tak na to nechoď cez kamarátstvo, lebo takto len zbytočne stracas čas pokiaľ ti ide o to mať vzťah. Ak ti je nejaká baba sympatická, príď za ňou trochu sa s ňou porozprávaj a rovno si vypytaj číslo, alebo ju pozvi von. Ak bude mať záujem, tak aj ocení tvoju odvahu a úprimnosť a dá ti ho, pokiaľ tam záujem nebude alebo je zadaná tak hneď vieš na čom si. Stretneš sa aj s odmietnutiami, ale takýto priamy prístup je podľa mňa najlepší, lebo tá baba aj tak vycíti že máš o ňu záujem, aj keď jej to priamo nepovieš