Kedy rozpoznať bod zlomu smerujúci k zániku vzťahu?
Ženy... Tie čo ste sa rozviedli. Ktorý bod zlomu to bol? Že ste si povedali... Ok koncom, toto už nemá zmysel
@anonym_autor ked zacal chodit za inou. Aj ked tvrdil, ze za kamaratmi. Zrazu. Po rokoch. Trkvas.
vybral vsetky peniaze z uctu a zahlasil ze dostanem ich ked zacnem posluchat. dostal obručku do hlavy🤣
To je velmi individualne, ludia sa predsa rozchadzaju z roznych dovodov.
U mna to bola smrt mojho otca, v tom období nestal pri mne, nepodporoval ma. A mne došlo, že život je prilis vzácny a krátky na to, aby som ho prezila s ním.
Predchadzala tomu ročna párová terapia, ktora nikam neviedla, neexistujuci sexuálny život a sialene slovne útoky na mna, kedy sa pri mne schovávali deti, ktoré sa o mna bali. Tri roky som o vztahu pochybovala, potom sa toto všetko stretlo v jednom mesiaci a ja som povedala DOST.
Asi by som brala viac, keby ma podvadzal a v klude odisiel za inou....
@anonym_autor Keď si kúpi vlastnú zubnú pastu. 😂
@anonym_autor podla mna uz vtedy, ked vahas pred svadbou, ci si ho mas naozaj vziať.
@anonym_autor Nemam vlastne skusenosti, ale z debaty som pocula ze koniec je vtey ked sa ti hnusi sa ho dotknut, alebo co bolo vo filme Vojna Roseovcov... ked si predstavis ze umiera a je ti to jedno.
Otázka ako do ankety. Ved normálne napíš, ako to máš ty a možno dostaneš rozumnú radu.
@anonym_autor keď som mala pocit, že som urobila všetko pre to,aby som vzťah zachranila
keď som si uvedomila, že viem existovať aj bez neho - nie len po finančnej stránke, ale tak celkovo, že ho k ničomu nepotrebujem. Naučil ma to on sám svojím správaním.
U mna vtedy, ked som si zelala, aby si nasiel niekoho ineho a bol ten, co to ukonci.
@anonym_autor podla mna uz vtedy, ked vahas pred svadbou, ci si ho mas naozaj vziať.
@betulinka1 s tymto musim suhlasit, vahala som pred svadbou, mali sme uz rocnu dceru, ale nejak som nikdy necitila lasku z jeho strany. V pohode ma v tehotenstve nechal s nevolnostami samu domu a odisiel na 4 dni na teambuilding, nezaujimal sa co mam nove, ako bolo v praci, ako sa citim, nic. Tyzden pred svadbou som si hovorila ze ja si jo nechcem vziat, vsetci ma presviedcali ze je to normalne, ze to je len nervozita. Nebola… 6 rokov po svadbe sme uz vyse roka bemali sex, ani len pusa, ziadne objatia. On by chcel ale ja nedokazem, tolko zlych veci sa medzi nakopilo ze prosto nedokazem. Je pre mna ako cudzi clovek. Momentalne som rok a pol bez prace, o mesiac by som mala nastupit a dufam ze to pojde dobre a balim dceru a asi odchadzam. Uz som mu to aj povedala ale absolutne ziadna reakcia z jeho strany….
@betulinka1 s tymto musim suhlasit, vahala som pred svadbou, mali sme uz rocnu dceru, ale nejak som nikdy necitila lasku z jeho strany. V pohode ma v tehotenstve nechal s nevolnostami samu domu a odisiel na 4 dni na teambuilding, nezaujimal sa co mam nove, ako bolo v praci, ako sa citim, nic. Tyzden pred svadbou som si hovorila ze ja si jo nechcem vziat, vsetci ma presviedcali ze je to normalne, ze to je len nervozita. Nebola… 6 rokov po svadbe sme uz vyse roka bemali sex, ani len pusa, ziadne objatia. On by chcel ale ja nedokazem, tolko zlych veci sa medzi nakopilo ze prosto nedokazem. Je pre mna ako cudzi clovek. Momentalne som rok a pol bez prace, o mesiac by som mala nastupit a dufam ze to pojde dobre a balim dceru a asi odchadzam. Uz som mu to aj povedala ale absolutne ziadna reakcia z jeho strany….
@anonym_08ea4f Drzim palce. Neboj dobre bude.

@anonym_autor ja mysli,že začiatok konca je už vtedy, keď si človek, tak sám pre seba povie,že už by bolo dobre sa rozviesť a za koľko to spraví ,záleží už fakt len od povahy človeka
Aj tak to spravíš až vtedy,keď budes počuť v hlave to cvak a cez to už nejde nič