Kedy sa budem cítiť dospelo?
Ahojte mám 27 rokov jednu dcérku 1 a pol ročnu ale stále mám pocit že som sa zasekla niekde medzi 15-17 ročnou ...užívam si život chodim na diskotéky s partiou celú letnú noc sme vonku vystrajame ideme na festivaly aj na Širavu a cítim sa ako taká pubertiačka mám muža a ten sa postará vždy o malú keď niekde takto idem ....
A je to tu znovu, vymyslena tema na rozprudenie vasni 🫣
@diewcatqoo čaká, že jej tu budú nakladať
Keď ti za 13,5 roka tvoja 15 ročná dcérka povie "mami, čoskoro budeš babkou".
Konečne niekam chodí žena a muž sa stará. Väčšinou je to tu tak 1000 tém, kde muž chodí kade tade a žena šúcha nohami doma😂
Ďalšia téma na rozprúdenie hádok.😉
Ale veď to je super, ak sa manžel postará o dcérku, tak je fajn sa z času na čas odreagovať. Ja som bola na seba prislis prísna a od malej som sa nevzdialila prvé 3 roky, no nebanujem. Máš 27 a nie 50, tak je normálne, že sa tak cítiš. Ja som si užívala párty a festivaly,...do 37, pokým sa mi nenarodila dcérka 🤣
Ale veď to je super, ak sa manžel postará o dcérku, tak je fajn sa z času na čas odreagovať. Ja som bola na seba prislis prísna a od malej som sa nevzdialila prvé 3 roky, no nebanujem. Máš 27 a nie 50, tak je normálne, že sa tak cítiš. Ja som si užívala párty a festivaly,...do 37, pokým sa mi nenarodila dcérka 🤣
@7miriam77 no výborne tak ešte mám 10 rokov čas na zurky :D
@diewcatqoo prečo by to bolo vymyslené ? Normálne som sa opýtala čo ti na tom príde fejk ???
Vystrájame 😁 keď sa má kto postarať môžeš chodiť kam chceš.
Mozno ked ti pristanu rozvodove papiere na stole 😁
Ako to máte vy ? Tiež sa tak cítite na menej rokov ?
Mozno ked ti pristanu rozvodove papiere na stole 😁
@evcagabi ja som si počas puberty nič neužila tak sa to snazim teraz dohnat 🙂 ..raz sa už chcem chovať dospelo ale nejde to vôbec
Ved si uzivaj 😁 poznam par takych a uz su z nich slobodne mamy, pred 30 rozvedene. ja som si uzivala kym som nasla partnera a zalozila rodinu
Ale čo konkrétne si užívaš? Chlapov, chlast? Lebo aj to je dosť veľký rozdiel. Po deťoch sa život predsa nekončí.
Len každý chápe pod pojmom užívať si, niečo iné.
Ale čo konkrétne si užívaš? Chlapov, chlast? Lebo aj to je dosť veľký rozdiel. Po deťoch sa život predsa nekončí.
Len každý chápe pod pojmom užívať si, niečo iné.
@enmery chlapov urcite nie ...skôr to že proste v piatok sa vyparim ideme s partiou posedieť do baru zahrať gulečník šipky potom ideme na vodnicu a na diskotéku alebo na nejaký festival keď je nejaký ...celé leto mám naplánované festivaly a tak ....len mám pocit že už som na stara ??? Chcem dospieť ale nedá sa mi proste páči sa mi takýto život
Už som na to stará
Len s tým rozdielom, že ja som to mala opačne 🤣🤣, najskôr som si užívala, cestovala, blbla...a potom som sa rozhodla pre dieťa
Nemusíš sa cítit dospelo, stačí zodpovedne. stačí keď nebudeš vyvádzať ako 15r.
To ti nie luto, že si každý piatok preč od dcérky a potom určite sobotu dospavas? Že odchádzaš pravidelne na festivaly a stanovacky?
Dieťa je zrejmé neplánovane, že?
Čo teraz čakáš od tejto "skutočnej" diskusie? Však si spokojná, rob si čo chceš, nepokladáš to za problém, tak čo? Živiť trolla nebudem, som presvedčená, že toto je výmysel celé. A píšem sem preto, lebo je to primitívne. Aj diskusia, aj ten zámer za tým.
"Ako to máte vy?" 🥴
Nuž nebola si ešte pripravená na dieťa,tak teraz zrejme mas pocit,že to musíš dobehnúť .Pokiaľ to mužovi nevadí,tak to Max ešte dobre,no je možné,že mu to o chvíľu začne vadiť,že má doma nevyzretu pubertacku a potom môže nastať problém.Lebo jedna vec je ísť raz za týždeň na víno s kamoškou,alebo do kina,či raz za čas na víkend dakde na wellness ako babsku jazdu a úplne dačo iné behať celé leto po festivaloch a skákať tam ako "koza"celé noci.
A čo sa týka otázky,nie,ja som to tak nemala,nikdy som nemala potrebu celé leto behať na festivaly
A áno, cítim sa na menej a život si viem užívať aj s deťmi a mužom (aj chatovacky a stanovacky). Rozhodla som si založiť rodinu, tak ich predsa nebudem odsúvať na 2. koľaj ako to robíš ty..
Mne je divné, že ty chodíš takto s partiou a o dieťa sa stará tvoj muž. Že on sa toho nezúčastňuje s tebou. Jemu to nevadí?
Čo teraz čakáš od tejto "skutočnej" diskusie? Však si spokojná, rob si čo chceš, nepokladáš to za problém, tak čo? Živiť trolla nebudem, som presvedčená, že toto je výmysel celé. A píšem sem preto, lebo je to primitívne. Aj diskusia, aj ten zámer za tým.
"Ako to máte vy?" 🥴
@mdse tiež si myslím, že je to troll.
Rozmýšľam, aké nešťastne a zakomplexovane existencie to musia byť, zabávať sa takto primitívne cez trolling..
A potom sme tu my co sme museli dospieť zo dňa na deň a začať sa starať samé o seba o svoj život lebo nebol manžel ktorý by ostal s dieťaťom alebo rodičia ktorí by za nás urobili všetko, keby si musela dospela by si rýchlo
To máš dobré keď si môžeš mať čas pre seba. Niektoré ženy nemajú takú možnosť, niekedy manžel nemôže ostávať s dieťaťom.
To máš dobré keď si môžeš mať čas pre seba. Niektoré ženy nemajú takú možnosť, niekedy manžel nemôže ostávať s dieťaťom.
@estellas Niektoré nemajú takú možnosť a niektoré nemajú takú potrebu, jašiť sa na diskotéke s partiou, zatiaľ čo mám doma manžela a jeden a pol ročné dieťa.
Je to v pohode, pokiaľ to Tvoj muž akceptuje. Ale zas cele leto a každý víkend takto žúrovať bez manžela sa mi zdá cez čiaru. Pokiaľ ste s tým OK....
Neviem kedy príde tento pocit. Ja som chodila na diskotéky do 19r potom som mala iné priority a záujmy ako byť medzi opitými ľuďmi a do rána "vystrajat" 🤣

Keď Ti začnú na tých žúrkach hovoriť "teta".