icon

Kedy ukončiť vzťah bez fyzickej príťažlivosti?

tani5ka
23. sep 2025

Ahojte, v kratkosti opisem moju situaciu.
Po toxickom vztahu som kratko po rozchode spoznala uzasneho muza - dobry, pozorny, laskavy, vzdelany, inteligentny aj bohaty. Prijal aj moju dceru, ktoru lubi.
Ja som od zaciatku necitila fyz. naklonnost. Fyzicky ma nepritahuje. Pritahoval ma vlastnostami a charakterom.
Chcela som to ukoncit, lebo som necitila ani zamilovanie. Avsak bol neodbitny a vnucoval sa mi. Tak som po presviedcani suhlasila a rok a pol spolu sme. Ja si neviem pomoct, ale mne stale chyba pocit ze ho milujem. Neviem mu to ani povedat. Strasne tazko sa mi od neho odchadza, lebo si rozumieme, smejeme sa, pomahame si. No mna na nom dokazu rozculit aj absolutne banality. Vadi mi niekedy aj ako sa smeje. A nepride mi to voci nemu fer. Vsetko som mu uprimne povedala, ze by sme sa mali rozist , no on ma stale presviedca ze sa k sebe hodime a ja neviem comu mam verit. Asi som len nevdacna . Mala by som si to vazit , co si aj vazim. Ja neviem ten vztah posunut na vyssiu uroven, desi ma predstava spolocneho zivota aj ked ho mam strasne rada. Bojim sa ze len ako kamarata. Bojim sa ze lepsieho uz nikdy nenajdem , no vzapati nie som vo vztahu naplnena. Co sa sexu tyka - vyslovene sa mi nehnusi, mam aj chut , aj ked neskacem po nom nad.zana, ale necitim spojenie, len ako fyzicku aktivitu. Zazil niekto podobny vztah prosim? Dakujem.

Strana
z2
anonym_35bfd3
24. sep 2025
@tani5ka

@anonym_35bfd3 presne tak, zasluzi si byt uprimne milovany a nie je voci nemu fer city neopätovat 🙂

@tani5ka 👍👍👍 tak snáď obaja nájdete svoje šťastie

anonym_4d52e9
24. sep 2025

Nie a nie.Obaja sa budete trapit. Nepatrite k sebe.Hladajte si svoje polovicky ktoré k vam patria a budu vam vsetky stranky vztahu fungovat pokial ste mladi.
Neviem si predstavit intímnosti s človekom ktorý ma nepritahuje.O par rokov vam intímnosti uz vobec nebudú fungovat, ostanes zatrpknuta, depresivna tetka a budes zavidiet vztahom kde to funguje.A hlavne nachylna na neveru…

allie1008
24. sep 2025
@mandzula

@allie1008 presne tak. To je akoby niekto povedal "lub suseda, lebo je fajn chlap" a ty zvazis a rozhodnes sa teda, ze ho budes lubit.
Najprv pride to hormonalne zamilovanie sa a ak veci klapnu, prerastie do lasky a ta sa pestuje, to pestovanie je rozhodnutim, no musi byt zalozene na laske.

@mandzula presne tak, super si to vystihla.

Strana
z2