Klamal mi o tom, že si nepíše s inými dievčatami
Viem, že začnete odpisovať slovami "toto tu už bolo" alebo "prosím ťa prejdi si aj iné diskusie". Lenže teraz, prvý krát v mojom živote sa to týka mňa a ako sa hovorí "nepochopíš pokiaľ nezažiješ"... V prvom rade sa idem vyžalovať, prijmem aj vaše skúsenosti s podobnými "Zázitkami". Je mi tažko a nemám to komu povedať.
Mám priateľa, s ktorým sme spolu vyše dvoch rokov. Vzťah plný dôvery a lásky sa dnes otočil o 180°.
On, nenávidaci messenger si ho jedného dňa stiahol. Nemal ho a bol zásadne proti nemu. Ale hovorím si ok, veď kto dnes nemá, nakoniec aj ja... 🙂 len o tom vedel odzačiatku.
Nemala som dôvod naňho žiarliť ale poznáte to, milé ladies, naša intuícia sa v 99% nemýli. Odrazu chodil s mobilom na záchod "hrať sa hry", odpisoval, ked som pri ňom nebola čo pred tym nerobieval....klasika. Nikdy som mu nebola v telefóne. Sama by som sa hnevala, keby mi vlezie, hoci nemám pred ním čo tajiť. Lenže on zjavne mal. A ja som to cítila.
A tak som sa rozhodla prezrieť si jeho telefón. Aj ľutujem, ale človek sa aspoň utvrdí... On tu ikonu "messenger" ani nemal na pozadí v telefóne, ale v mieste "kôš" kde si ju priebežne otváral na čo som natrafila absolútnou náhodou. Ani som nevedela, že to je možné ale dnes už viete veci tajiť tak, že človek na to ani nepríde... Preto mi občas ukázalo jeho posledné prihlásenie a občas nie (ale kreativita sa cení, že?).
Vyprskla na mna otvorená konverzácia s jednou babou. Nemožem povedať, že to bola provášnivá debata, ale píšu si denne. Dokonca aj večer, ked už sme doma. Posielal jej svoje fotky ( čo neposiela ani mne ) a ona zasa jemu. Najhoršie na tom je, že mi zapadli do seba isté momenty, kedy som sa mu snazila dovolať a nedvíhal. Podľa chatu si dohodli stretko a boli vtedy spolu na káve. Asi na káve.
Či som ho konfrontovala sa ma ani nepýtajte, moji susedia mali určite príjemné ráno spolu s nami 😀
Jeho argumenty chceli byť nepriestrelné, len ja už niesom sprostučká a naivná ako keď som mala 20. ( nechcem sa nikoho dotknúť, ja som taká naozaj bola 🙂 ) " je to iba kamarátka, mrzí ma to že som Ťa klamal... " Potom prišla fáza, že sa urazil, že som mu liezla do telefónu a v zápätí si uvedomil, že na koni moc nieje, pretože som cítila pochybnosti a on by mi odpoveď nedal.
Nevadí mi samotná konverzácia. Ale presne to... že klamal. A boli tam aj Ďalšie konverzácie s dievčatami ale to už som radšej ani neotvárala.
Nakoniec mi to predsa len smeruje na jednu otázku milé dámy.. Stalo sa Vám niečo podobné? ja ani neviem, čo teraz ďalej. Nenafukujem to, nerobím z toho až takú drámu, len čo všetko mi možno bude schopný ešte zatajiť? Klamať vie dobre, lebo som sa ho to pred nedávnom pýtala, či si on píše s nejakými babami kedže jemu vadí že ja si občas s kamarátom napíšem ( o čom vždy vie lebo to aj vidí nemám pred ním tajnosti milujem ho a som mu verná) a tvrdil že on si so žiadnymi dievčatami nepíše. Tak.... ďakujem Ak ste dočítali až sem. ♥
@suesue1983 to sa mu prihovarala ako zvonenie: “otvor ocka, spanok pocka, robota ta vola”? 😀
Alebo mu realne kazde rano o piatej volala.
Ach baby. Koľko veľa nás je.... Ďakujem každej jednej z vás za reakciu. Cítim voči nemu lásku ale ešte väčší odpor. neuveriteľné, ako sa jeden vzťah doslova behom jedného dňa zmení. Neverím mu už ani nos medzi očami. Seká dobrotu, no mne to je nejak jedno. Len nieje to ľahké poslať ho len tak doprdy.. kiežby sme aj to srdce a hlavu vedeli resetovať lusknutim prstov. Hneď by som to spravila...
@banderaska29 chce to cas. Aj tvoj aj jeho. Jasne, ze seka dobrotu, co ine ma robit?
@lindusss2016 neuspokojilo,ja tie slova povazujem za synonyma. Udajne chcel poznat len jej reakciu na jeho dristy...a ja som potrebovala vidiet cierne na bielom z pohladu nezainteresovanych osob, ze som vazne taka sprosta, kedze este nebol mnou poslany dpc
Neostala by som snim. Ty si prenho vrabec v hrsti a holubice cez mobil nahana na kavu a ine ..
@pertu 😥 no mala by si to urobit, ak sa nezmenil
Týmto istým som si prešla aj ja.Mam dieťa na ktoré som bola od tehotenstva sama takže hlúpa už nie som viem čo je život ťažký sama s dieťaťom.S priateľom ako v rozprávke všetko moju dcéru zbožňoval aj mňa dôvera starostlivosť všetko.po roku som ostala tehotná on miloval moju dcéru staral sa o ňu ale po roku to bolo pre mňa ešte rýchle nechcela som dve deti a zostať sama išla som na potrat on plakal zničený bol.Po tomto raz v noci som nakukla do jeho tel.aj ja a bolo tam x správ x fotiek denne od rána do večera doma tiež chodil na wc "sa hrať" dokonca sa s jednou 2x stretol a raz sa s ňou stretol práve v čase keď ja som ležala v nemocnici na potrate a jej tvrdil že mi operujú nohu...po tomto som sa s ním rozišla bez hádok on prišiel na to čo urobil a časom si to vyzehlil .dnes sme spolu 5rokov chystáme svadbu máme 2rocnu dcérku na internet nechodí sám od seba vôbec odvtedy používa môj mesenger sám sa tak rozhodol ze tajnosti už nemá preto máme mesenger spolu stará sa o nás občas jednoducho ten telefon pozrieť musím a roky tam nič nenájdem.Ak mu na tebe záleží uvedomí si to
Tak milé dámy, Ďakujem Vám za všetky vaše odpovede. S dotyčnou som sa skontaktovala aj ja, myslela som si že tohoto sa ja ani nedožijem ale človek mieni, pán Boh mení. Som sa jej opytala, či si je vedomá toho že má priatelku (urobila som to iba z jednej veci, či o mne celkovo vie, že on niekoho má) a na drzovku jej povedala, aby mu prestala vypisovat a najma vecer ked uz je somnou a posielať fotky :D . On sám si celý facebook dal preč. Povedal, že ma nechce trápiť a vraj ma nikdy v živote nepodviedol. Dal si preč heslo uzamknutia (ktore som btw vedela ale to len z toho dovodu ze mame rovnake 🙂 ) a necháva ho pri mne aj ked si niekam odbehne.
Čo už, ako dni plynú uvedomujem si, že dôvera je z mojej strany totálne nalomená voči nemu. Aj ked som si sama pred sebou uz slubila, ze mu do telefonu nepojdem. Viem, že klamať vie a viem aj to, že klamal mna A nielen v tomto, čo sa vyvrbuje postupne, ale to uz rozoberat nebudem. Zrejme to celé ukončím, už som si v živote "odkrutila" svoje a nedovolím už nikomu aby ma takto ponižoval. Jeden takýto krasoň už v mojom živote bol a dlho som sa zviechavala :(
@sanika226
@lindusss2016
@miadi
@majcika
@pertu
@suesue1983
@moonlight1210
@banderaska29 je mi to veľmi ľúto. A áno, máš pravdu. Raz keď je dôvera nalomená, veľmi ťažko sa získava späť.
Môže to myslieť vážne, ale možno ide z jeho strany iba o taktiku. Snahu ukázať, že je "čistý", odblokuje mobil, seká dobrotu, ukáže vôľu, ospravedlní sa.
V každom prípade trvá dlho spamätať sa z toho, a to bolo iba "nevinné písanie si".
Držím palce !

@pertu spravne chapem, ze ta uspokojilo vysvetlenie, ze teba miluje a ju len lubi??? 😮 to vaznr si s takym chlapom ostala a poucila si sa z toho len tak, ze si mu prestala snorit v telefone??? Ak si mu toto zozrala, tak to klobuk dolu pred frsjerom. Pravda je totiz taka, ze ak by ta naozaj miloval, tak by ta aj lubil a nemal potrebu by to pisat ziadnej inej. A dovody, preco jej to napisal, su len dva. Bud ju naozaj stale lubi, ale ona ho nechce, tak ty si len naplast, alebo ju chcel dostat na sladke reci do postele. Nuz, porozmyslaj, co z toho je horsie 🤔 ale ak by mal tu drzost toto povedat mne, tak mu naplujem do ksichtu a poslem hp kade lahsie