Klamal mi partner o svojich večerných výletoch?
Partner bol vonku s kamaratom ktory bol prenho. Ja som bola v praci a ked som isla z prace mi pisal smsky ze ci uz som doma ze on je uz v dedine vzdialenej 5km od nas. Autom mu kamarat nezastal ani pred domom ani o par domov dalej. Ja si myslim ze nebol len s kamaratom pretoze nemal dovod mu nezastavit pred domom.
@0silvia0 Ano byvame spolu. Akokeby "zistoval" situaciu ci uz som doma z prace.
@0silvia0 Myslim si ze nebol len s kamaratmi.
A je iný?
No vyzera to cudne, preco by mu kamarat nezastal a nechal ho 5 km od domu? Nieco asi zahmlieva
Takto by som to videla ja... Určite nebol s kamarátom, ale možno s kamarátkou alebo niekym iným a tým ze ti telefonoval a zisťoval ci si už doma, chcel zistiť, či ťa náhodou nemôže niekde nečakane stretnúť keď pôjdeš z prace.
Je mi to ľúto, ale myslím, že pred tebou niečo skrýva.
A to ho akože kamarqt vyhodil 5 km od domu a ty si mala ísť pre neho, alebo o co ide vlastne?
@0silvia0 Ja nepisem ze ho nechal 5km od domu. Ja pisem ze mu nezastavil pred domom. Ja mam skrinu tak ze hned vedla okna a on prisiel peso od neviem kadial. Nezastavil mu kamarat pred domom.
@0silvia0 ak som správne pochopila, tak kamarát ho nenechal 5km od domu, ale niekde blízko domu, len nie tak blízko, aby bolo vidieť napr z okna, že aké auto ho doviezli.
5 km od domu len písal, či je autorka už doma
@lentilka78 Jasne ze je za tym nieco. Nie som hlupa
No však sa ho opýtaj 😉
Bežne aj taxikárom vravím že stačí zastaviť tu a tu, kde sa dobre otočia ..
Nevidim na tom nič , ak je to z hľadiska logistiky lepšie zastať inde
Priateľa sa máme my opýtať? Či prečo spolu nekomunikujete?
nemam problem vyrobim si problem .. tak ho vyhodil za rohom a? kolko x aj mna tak nechaju znamy ked ma vezu kedze byvam v slepej ulicke a nechce sa im otacat ... a mozno mal kamos priatelku a ty si extremne ziarliva a domyslava(predviedla si sa sama) tak nechcel ryskovat a hold nevyslo to ..keby ho vyhodil pred domom zas je tu tema s niecim inym co ti vadi
Mozno mu zastavil na zaciatku ulice a k domu si uz presiel sam. Nevidim na tom nic zle, tiez niekedy poviem muzovi nech ma vylozi niekde na hlavnej a ja si uz prejdem pesi a nemusi sa tam tocit v malej ulici. A zistovat ci si doma mohol aj kvoli tomu, ze ci sa este zdrzi, alebo uz pojde domov.
Ja za tym hned nevidim nic zle, ale ty ho musis poznat a zistit to od neho.
A ty si čo akože myslíš? Že tam bola s ním aj nejaká žena a keby si nebola doma, tak by išli spolu dnu? A keďže si doma bola, tak ho vyložil o pár domov ďalej a ženu odviezol naspäť?
Manželov kolega vždy zastaví na začiatku ulice a tam ho vysadí, ak idú spolu, nech zvyšok ide pešo. Tých 100 metrov by ho zabilo, keby prešiel autom a pritom máme príjazdovku, na ktorej sa väčšina ľudí otáča, lebo je väčšia ako cesta.
Aj ja, čo zvyknem byť šofér a rozvážať kamošov, nie vždy idem rovno pred dom (buď sa tam blbo otáča/parkuje alebo mi rovno povedia, že toľko sa už prejdú, nech nemusím zachádzať).
Takže nič nenormálne, že niekto nevysadí rovno pred domom.
Ale už ty si musíš poznať chlapa a čoho je schopný.
Toto som nepochopila. 🤷
Ak máš ciťák a založila si tému, musí byť za tým niečo viac, len si to tu nenapísala.
Nerozumiem. My ti máme vysvetliť, prečo ho kamarát nezaviezol až domov? Veď sa ho opýtaj, keď ťa toto tak veľmi trápi.
Čo s tým má skriňa pri okne? 😁
@januska12323 asi, ze sa pozerala pri skrini von oknom 😁 ale skrina je top no 😅
a čo akože my máme urobiť?
Bud šiel z nejakého domu na vašej ulici, ty už vieš kde aka žena byva, alebo ho kamarát vyhodil na začiatku ulice. Možno ti volal lebo zvažoval, že ta môžu cestou tiež niekde vyzdvihnúť a hodiť domov. Ved sa s ním o tom porozprávaj. Tu ho nikto nepozná
Urcite niesi hlupa. Len na kazde riesenie mas vlastny problem.....
Tie vaše detské vzťahy ktoré rozoberate tu 🤣
Možno musel šofér na malú, tak ti nebude pod oknami značkovať terén 😁
A prečo sa ho rovno neopýtaš? či ženy na MK majú kryštálovú gulu? Vysvetlení môže byť niekoľko, chlapi pili a išli taxíkom a muž sa chcel kúsok prejsť, či k niekomu išli a kamoš tam ešte ostal, kamarátovi sa pokazilo auto....ale ano, jedna z možností je že muž skončil u milenky a domov išiel pešo....my tvojho muža nepoznáme, ale vždy je základ komunikácia...neviem, spýtam sa - ale najlepšie toho zainteresovaného.....
A prišiel s prázdnymi rukami? Možno chcel len napr kúpiť cigarety (preto ti aj volal či nie si napr v obchode) a tak ho kamarát vyhodiť pred obchodom a zvyšok došiel pešo.
Alebo sa na vašej ulici zle parkuje/otáča atď
Alebo tam mal nejakú. ženu a hoci to bolo nevinné ty si napr hysterka tak chcel zatajiť
Alebo bol s milenkou a tvoj pocit je úplne správny
Moment, ja viem preco nezastali pri dome. Chvilinku, pozriem do krystalovej gule.

A co od teba chcel? Naco ti to pisal? Nejaky kontext k tomu pridaj, ved my netusime co riesis. Ty s nim byvas a potreboval sa obhajit pred tebou?