Klame každý vo vzťahoch a priateľstvách?
Klame každý?. toto je skôr hypoteticka otázka ako skutočná
Len taký príklad
Mám dlhoročnú klientku aj sme sa.skamaratili, ale.v minulosti mi nikdy nehovorila o konfliktoch v rámci rodiny. Potom sa ma opytala,.či by som vzala aj jej syna medzi klientov, keďze vie ako som vyťažená. .
Vzala som ale už som to oľutovala, od vtedy počúvam rodinné problémy. Jej syn je furt na pracovné preč,tak som v kontakte s nevestou. Už som za rok osobne stretnutia zminimalizovalaa aj tak sa ku mne dostavajú informácie, ktoré nechcem. Ako sú zlí svokrovci, ako sú zlí mladí, že sa už ani nestretávajú. No opak je pravdou, bola som na návšteve a na vlastne oci som videla že tam šli aj s deťmi, teraz sú spolu na dovolenke na dva týždne v Turecku.
Ja ak.svokru musím tak sa s ňou netrepem dovolenku,.
ani ona by nešla, vyhýba sa stretnutiam.
Nie neklamem, len nemám potrebu rozoberať svoje súkromie s kde kým. Aj s kaderníčkou sa porozprávam, ale nevesam jej na nos svoje súkromie. Na to je pár blízkych priateľov, mama,
Buď nevestu vôbec neber alebo jedným uchom dnu, ..
@anonym_autor čo im robíš psychológov? Potom nerozoberaj ich situáciu tu.
@anonym_ce8670
Lebo jeho manželka je v jeho sročke na vedúcej pozícii a v rámci sro má na starosti určitu agendu ktorá súvisí s mojou prácou.
@anonym_ce8670 nie som psychológ ani nič podobné, moja firma poskytuje služby jej firme aj firme jej syna. A ani z klietov nerobím bežne kamarátov. Len my sa poznáme dávno, bývali sme na jednej ulici pár metrov od seba spolu sme roky kočíkovali deti.
Ako som už písala ten kontakt som obmedzila, stretneme sa max 2x ročne výhradne u nej v kancelárii. Jej syn to pochopil, 99%komumkacie ide mailom, len nevesta nie. Gmail to má tak nastavené že v správe dopíse meno konateľa, a nevesta to necháva tak, nepodpisuje sa, čize netušim s kým komunikujem. Často krát sa dochádzalo v minulosti kvôli tomu nedorozumeniam. Komunikácia skôr telefonicky, a vždy pripomínam,že prosím pošlite to mailom
@anonym_autor Preco to nazyvas klamstvom? Ozaj nie je nikoho povinnost na kazdom stretnuti ti uprimne porozpravat o rodinnom bahne. Co ty vies akeho ma muza, ktory ju do toho nuti. Si rodinne vztahy predstavujes jednoducho
@anonym_autor Preco to nazyvas klamstvom? Ozaj nie je nikoho povinnost na kazdom stretnuti ti uprimne porozpravat o rodinnom bahne. Co ty vies akeho ma muza, ktory ju do toho nuti. Si rodinne vztahy predstavujes jednoducho
@beata_k cože? Čítala si vôbec o čom píšem?
Ja nechcem vedieť tie info. Oni mi to vešali na nos sami od seba, a kvôli tomu som obmedzila osobné stretnutia a uprednostňila mailovú komunikáciu.
A čo nazývam klamstvom? napr to ak niekto (napr syn) tvrdí niečo (aké sú zlé vzťahy v rodine)a potom idú spolu na dovolenku zime aj v lete.
A ako prosím ťa núti niekto dospelého ženatého chlapa ktorý má deti, doma nebýva už roky aby šlie na dovolenku s babkou mamou a otcom?
@anonym_ce8670 niekto z nich? My sme sa s mužom odštartovali v roku 2002. Jedno z jej deti malo tri druhé 1,5. Tá jej nevesta ešte ani na svete nebola. Ako ma mohli poznať ? Ty sa snáď pamätá š na osoby ktoré si stretla ako batoľa?
Z tých osôb ma poznala iba jedna aj to s pred X rokov. A kým som nezačala pracovať pre jej syna som o žiadnych problémoch nevedela.
@anonym_ce8670 niekto z nich? My sme sa s mužom odštartovali v roku 2002. Jedno z jej deti malo tri druhé 1,5. Tá jej nevesta ešte ani na svete nebola. Ako ma mohli poznať ? Ty sa snáď pamätá š na osoby ktoré si stretla ako batoľa?
Z tých osôb ma poznala iba jedna aj to s pred X rokov. A kým som nezačala pracovať pre jej syna som o žiadnych problémoch nevedela.
@anonym_autor prepáč, že som ti radila 🙉. Keď budeš písať zrozumiteľne, možno ti niekto poradí lepšie.

Nie, neklame každý. Normálny človek nemá potrebu hádzať špinu na iných a ešte si nedajbože niečo vymýšľať. Dokonca na vlastnú rodinu? Títo ľudia zrejme nebudú psychicky v poriadku.