icon

Klamstvá priateľky môjho ex

anabella000
26. dec 2025

Ahojte,pred skoro 3 rokmi som ukončila naozaj zlý vzťah,kde mi bolo roky ubližovane.Bývaly bral pervitin,kradol psychicky aj fyzicky ma napadal pokiaľ som nenabrala po rokoch odvahu a nevyrazila ho z domu.Ma nový vzťah v inom meste a jeho nová priateľka ma dve deti,rozviedla sa a dala sa dokopy s mojim ex.Posiela mi riadne peniaze ale vôbec sa nekontaktujeme ,so synom je v kontakte kedy chce a sem tam príde za ním.Ona začala vypisovať bludy po internete ako jej ubližujem a aj jej deťom a ako jej ubližuje jeho rodina.Stale sa hraje na obeť aj keď ju nikto nekontaktuje a ani jej nijak inak neublizuje.Napisala tam samé klamstvá, jedine co som sa vždy snažila je jej otvoriť oči s kým sa dala dokopy a aby sa cim skôr spamätala.Byvalemu som napísala čo to má znamenať ale škaredo mi vynadal aby som im už dala pokoj pritom keby som nevidela ten prispevok by som im vôbec nepísala a neriešila ich.Stale má problém so mnou a jeho rodinou zakazuje mu kontakt s nimi a on koli tomu na všetkých zanevrel.Kontaktovala som aj ju ale neodpísala mi.Zda sa,že vždy chce iba vyvolať nieco aby som zareagovala a aby zo mňa urobili debila,že ja im nechcem dat pokoj a ničím im život.Pritom už naozaj veľmi dlhú dobu odkedy som jej chcela dobre a nepočúvala ma tak ich nekontaktujem.Niekedy už ma to privádza do šialenstva lebo nič zlé nerobim.

Strana
z2
motylik2559
27. dec 2025
@anonym_267bf8

@motylik2559 ona mi volala minule sviatky koli Vianociam keď syn mal ísť k nim a aj koli darčekom a nejak sme sa zakecali a začala sa pytat,samozrejme jej o sebe povedal možno štvrtinu veci,takže akože priznal sa ale povedal jej iba polopravdy ale zďaleka nevedela o ňom celu pravdu,čo nám robil aké dlžoby má ako má týral atď.Samozrejme bola v šoku,že ako by som hovorila o inom človeku,pretože jej pomáha a majú úplne super vzťah a pri nej si toto nedovolí.Dalši telefonát znova od nej ale už som bola ja tá,čo si toto všetko vymyslela lebo im chcem uškodiť.Raz som volala koli synovi ,niečo som chcela riešiť a ona dvihla a on vrieskal v pozadí aby ma vypla a nech sa nebavi so psychopatkou a podobne.Potom mi volala ked bola sama a zrazu úplne otočila,povedala ze to ako sa on správal ku mne za to si môžem sama(jasne človek,ktorý si toto neprežil nepozna aké to je)že keď nej by si to nikdy nedovolil a keď áno už nikdy by mu neodpustila a podobne.Vtedy som si povedala,že nemá význam nič riešiť a všade ich oboch blokla.Je to už skoro rok a zrazu mi toto poslala známa do správy ako píše,ze jej ublizujem a jej detom a ze aj jeho rodina ide proti nej ale už nenapísala všetky podrobnosti ako sa správa k synovi,že ho nebravaju nikam iba jej deti a podobne ,raz tam bol a tak sa správala,že odvtedy tam nechce chodiť ale obdivujem z toho mňa,pritom som od začiatku s nou problém nemala.

@anonym_267bf8 Preco si mi odpisala z anonymu, ked si tu vystupovala ako anabelle000???Nechapem?
Ale k tomu co si odpisala...stojim si za tym,co som pisala predtym, ze si ju mala zabit v lufte slovami,ked ti davala otazky na ex, ze sa nemienis o nom bavit. Na co si jej vsetko vyrozpravala? Cudzej zene, ktoru nepoznas coho je schopna? Kde si nechala rozum?
Co sa tyka syna, nemas komunikovat s nou, ale s ex, co sa stretavok syn+ex tyka. Dalsia vec, syn tam chodi rad - k nemu? Lebo ked nie a nemate ani sudom urcene stretavanie, tak syna tam posielat nemusis. Nech sam povie po tel. otcovi,ze k nemu ist nechce, lebo sa tam neciti dobre, ze to skusil par krat, ale ze sa to nezmenilo.
Co sa tyka tej socialnej sieti a ohovarania na nej voci tvojej osobe, plati co som ti uz pisala vyssie. Sprav printscreeny a na policii podaj trestne oznamenie. Jej to za ziadnych okolnosti nehovor, aky krok spravis!

Strana
z2