Kolega ma pobozkal
Ahojte, v práci mám kolegu, ktorému sa páčim zo začiatku keď ma chytil za zadok alebo ma volal niekde som rázne odmietla. No ale uz to dlhšie pretrváva písali sme si a včera keď som už bola na odchode z práce a zbierala si svoje veci v šatni tak prišiel za mnou a chytil ma za zadok chcela som mu niečo povedať no hneď nato ma chytil za prsia a pobozkal, ja som ostala ako obarena v šoku, no od vtedy akoby sa niečo vo mne zlomilo a začalo dom niečo cítiť aj ja k nemu. No neviem príde mi to take akoby chcel len krátkodobý vzťah hlavne kvôli sexu. Obaja sme slobodný a bez deti.
za zadok, za prsia... v práci? koľké ešte takto chytá v práci. 🙄
Ked chlapa odmietnem, tak si s nim nevypisujem. Ked si s chlapom vypisujem, predpokladam, ze ma zaujem posunut sa dalej. Co si prekvapena z toho, ze si vyse vypisovanie vylozil ako suhlas s tym, ze sa posuniete? S tebou ani z voza, ani na voz. Chdak chlap.
davam tomu 99.999%, ze toto je vymyslene
"Ľahký muž ". Je to len na tebe , či takého chceš mať v poradí. Určite nebude posledný, toto nie je slušný chlap do života.

Ale prestan si vymyslat hovadiny do prdele😡😤
Minule si mala doma muza, teraz si slobodna. Je to trapne tieto vymysly
No takto. Ak je to pravda, tak ziaden normalny chlap ak ta chce ziskat, ta v prvom rade nechyta za zadok a za prsia. To je znak ze ta chce len prekotit. Bud sa chces nechat (asi ano kedze ti to imponuje) alebo mu treskni po hlave a nech da pokoj. S takymto hovadom nepojdete urcite na romanticke rande do peknej restauracie. Maximalne do bufetu a potom rychlo do tmavej ulicky urobit svoju “potrebu.”
Keby som takehoto magora nepoznala,tak si myslim,ze je to vymyslena tema. Ale ak je to skutocna tema,tak o takyto matros hadam nemas zaujem. Ako tu bolo pisane,je to lahky chlap len do postele. S takymto typom chlapov sa nezakladaju rodiny ani nie su na trvacne vztahy.
Tak konecne ten obchytkavac co sa tu stazoval ze su zeny precitlivele nasiel tu pravu? 😁
Ak je to nie vymyslená téma, tak on je nevychované prasa a Ty sa správaš ako lacná žena. Ku slušnej žene si toto nik nedovolí, žena vyžaruje rešpekt.
Čudujem sa že tu nikto nenapísal, že je to sexuálne obťažovanie, lebo je. Dokonca viac než to.
to je ten 50tnik z vedlajsej temy, ktory obchytkava zeny?
"No neviem príde mi to take akoby chcel len krátkodobý vzťah hlavne kvôli sexu." Aspoň niečo si pochopila správne, chce zasunúť. A fakt netuším, čo za ženu môže zblbnúť úchyl bez správania, ktorý si ho chce niekam zaparkovať a ty už riešiš v hlave vzťah. To je iný bizár tieto témy😂
Obaja slobodní, bez detí, niečo k sebe cítite, neváhajte, choďte a množte sa, doma, v práci, kde to na vás príde. Potom daj vedieť, ako pokračujete 😉
Inak podla mna taketo vymysli, moze pisat len chlap, ktory so sexualnym obtazovanim fantaziruje a ocakava, ze wow - ako je ona teraz do neho zamilovana, lebo ju sexualne obtazoval. To je taka logika, aku moze mat len uchyl.
To je pokračovanie témy zo včera? Trápne🙄 už si neviete vymyslieť nič lepšie?
bud si totalne hlupa alebo troll

Dobré ráno admin, makáme aj cez víkend?