icon

Kolega mi leží v žalúdku

19. nov 2025

Ahojte . V práci mi jeden kolega strašne leží v žalúdku, je otravný , doterny , a obťažuje má , dokonca to videl aj druhý kolega . V tej firme pracuje aj môj chlap , svokra a svokor .. zobrala som si výplatu a rozmýšľam že viac do práce nepôjdem . Chcem sa aj s chlapom o Tom porozprávať že tam nechcem chodiť keď tam je on a že som si aj výplatu už vzala . Len neviem .. neviem čo robiť vôbec

Strana
z4
blackcat8885
21. nov 2025

No neviem ale ale aj tvoj muž by mu nal rázne dohovoriť. Neviem si predstaviť že by také niečo môj muž nechal tak a tiež nechápem ako si to kolega môže dovoliť keď tam máš muža...

cacianka
21. nov 2025

toho trtka v mobile zablokuj a svokre(aj svokrovi ) rázne vysvetli, že nemajú dávať nikomu tvoje číslo bez tvojho vedomia a súhlasu. ani nikoho informovať o tebe. čo ste nesvojprávni a toto bežne robíte ?!
ak sa ten debílek k tebe len priblíži, ozvi sa a rázne sa nauč mu povedať, aby sa nemotal okolo teba a nevypytoval sa v okolí.
a hlavne rázne povedz tvojmu chlapovi (je jedno či partner alebo manžel), aby veril tebe a podporil teba, bránil teba, a nie sa podvoľoval kolegovi a nechal mu voľnú ruku aby ťa obťažoval , rázne mu povedz že ty si jeho partnerka a má stáť pri tebe nie pri tom mamľasovi úchylnom

enmery
21. nov 2025
@blackcat8885

No neviem ale ale aj tvoj muž by mu nal rázne dohovoriť. Neviem si predstaviť že by také niečo môj muž nechal tak a tiež nechápem ako si to kolega môže dovoliť keď tam máš muža...

@blackcat8885 Lebo ho to vzrušuje, taký človek si nevie pomôcť.

anonym_f391bf
21. nov 2025

Ty kokos keby moja svokra dá nejakému hujerovi moje číslo tak má iný problém so mnou..to že si nereagovala keď ťa chytil chápem to je klasická reakcia že človek v šoku zamrzne..nabudúce mu dobre drbni a urob krik

pikachu999
21. nov 2025

Tvoj chlap je tiež riadne blby že nevie narobiť poriadky..tvoja svokra ani nehovorím

zuzu11166
21. nov 2025
@anonym_autor

@viestta ja by som mu chcela povedať že už viac nejdem do práce on tam robí dlhé roky , bez pár rokov 20 rokov... Od začiatku mi hovoril že je to kkt že si mám naňho pozor dávať .. ja ho aj ignorujem ale on sa vtiera aj tak aj tak a robí to naschvál

@anonym_autor ty fakt nedokazes dajakeho idiota,co ta obtazuje poslat niekam?
Ja by som mu pred vsetkymi taku scenku tam urobila,ze on by sa hanbil prist dalsi den do prace.nerozumiem:to nemas ziadne sebavedomie?
A vsetko sa da aj slusne,ale rázne a tak,aby to vsetci videli

anonym_f895ae
21. nov 2025

@anonym_autor Mne sa stalo nieco podobne. Sli sme tri kamosky podvecer po chodniky a zrazu pristupil ku mne muz a chytil ma medzi nohy a pokracoval dalej v ceste. Ja som uplne zamrzla, bolo to necakane, mozog to akoby nevedel spracovat a vydat povel telu aby nieco robilo. Kamoska zacala po nom kricat az vtedy som sa precitla. Keby tam nie je kamoska, asi mam dodnes pocit hanby a viny, ze som nic neurobila. To, ze ta niekto obtazuje nie je tvoja vina, mas skratovu reakciu. Potom som si o tom citala a ze je to normalna reakcia, je to reflex a tazko to ovplyvnit. Mozog vyhodnoti, ze nemas inu bezpecnu moznost na odpor a aby atak co najskor skoncil clovek zamrzne. U teba moze byt zvazujuce aj, ze si tam nova a roky tam robi tvoja rodina a nechces robit " hanbu".

zibi
21. nov 2025
@anonym_autor

Ja som sa chcela vykecat .. poradiť sa ... Mám sa dnes večer o Tom s mužom porozoravat?😔 Je mi z toho všetkého zle

@anonym_autor ked ti nabuduce chyti zadok ,poriadne mu stupni na nohu,ale poriadne...mozno sa spamata...tiez nemusis nic hovorit🫣neskutocne cele...

bomba36
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a0ca61 bude nahnevaný na mňa.. stopercent ....

@anonym_autor už si od chlapa zopárkrát dostala, preto sa to bojíš riešiť, však?
Kde preboha žiješ, že sú tam všetci taká primitívna sedlač?

dalyn
21. nov 2025

Urob si poriadok sama- si snad dospela zena 😉

jana_eyre_2
21. nov 2025

mrzí ma tvoja skúsenost... lenže myslím, že je na mieste uvedomiť si, že sa musíš postaviť sama za seba.. nikto iný ako ty nenastavi hranice
. to že tam pracuješ na dohodu je jedno, takto si nesmie dovoliť k tebe nikto sa chovať.. kto ti zaručí, že sa to nestane aj v inej práci?

samozrejme, že za to nemôžes ty, toto je záležitosť za ktoru nenesies zodpovednosť, ale musíš urobiť razny koniec.. predstav si že takto sa nenaučí reagovať tvoja dcéra a niekto by to robil jej, čo by si jej poradila?

pekne v pondelok napíš oficiálnu sťažnosť na personálne za sexuálne obťažovanie, keď si nereagovala vtedy tak choď na to takouto cestou.. to že nereagujes keď sa to deje sa volá zamrznutie a má to tak veľa obtazovanych osôb, najmä takych ktoré boli vedené v detstve k veľkej poslušnosti.. ja nie som človek čo by si to nechal,.ale nie každý sa vie postaviť za seba.. treba sa to však naučiť už len kvôli svojej dcére.. naučiť sa to dá, ale musís sa prekonať..

no a v neposlednom rade - tvoj muž je predpokladám tiež dominantný typ človeka čo ťa utláča, svokra zase tiež musí dobrenvediet aký je ten kolega a napriek tomu dala číslo na svoju nevestu? to by som brala ako naschvál..

dota6
21. nov 2025

Znie to celé bizarne. Jedno nechutné prasa, ktoré obťažuje ženy nevie nikto upratať? Už keď ty si submisívna a nevieš povedať dosť! Stačilo! Ale ani tvoj muž? A ešte ti povie aby reči neboli?
Ten primát tam má hotový raj. Všetci tíško, len aby neboli reči, tíško, nech si v kľude môže obťažovať koho chce. To naozaj? Dala by som výpoveď, lebo ide zrejme o nejakú prácu, kde sú ľudia mizerného charakteru.

anonym_f391bf
21. nov 2025
@dota6

Znie to celé bizarne. Jedno nechutné prasa, ktoré obťažuje ženy nevie nikto upratať? Už keď ty si submisívna a nevieš povedať dosť! Stačilo! Ale ani tvoj muž? A ešte ti povie aby reči neboli?
Ten primát tam má hotový raj. Všetci tíško, len aby neboli reči, tíško, nech si v kľude môže obťažovať koho chce. To naozaj? Dala by som výpoveď, lebo ide zrejme o nejakú prácu, kde sú ľudia mizerného charakteru.

@dota6 príde mi to taká mentalita ako kdesi ja dedine....

bomba36
21. nov 2025
@anonym_f391bf

@dota6 príde mi to taká mentalita ako kdesi ja dedine....

@anonym_f391bf na dedine v roku 1950

anonym_f391bf
21. nov 2025
@bomba36

@anonym_f391bf na dedine v roku 1950

@bomba36 môže byť vo veľa dedinách to takto ešte funguje...

vienala
21. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem za rady . Porozprávam sa i Tom s mužom a potom možno vyhladam psychoterapeuta

To kde pracujete, na jednotnom roľníckom družstve, či ako sa to voľakedy menovalo? Lebo fakt sa nehnevaj, ale toto je nepredstaviteľné v dnešnej dobe, možno v roku 1980 v zapadnutej dedine si to viem predstaviť. Úplný výkvet inteligentov tam máš okolo seba, radosť pracovať. Prepáč, nepomohla som ti, ale nedalo mi nereagovať . ..

danieli
21. nov 2025

Pekne chod do prace, ty sa mas vzdavat pretoze, niekto iny sa nevie vmestit do koze? Treba si upratat, mna by niekto chytil za zadok, tak by som zvreskla a vykricala sa, ze by kazdy vedel videl a pocul, ty budes mat submisivnu povahu, muz ako citam tiez sucha nohami, svokre asi celkom nedochadza, no nic, musis sa zastat sama seba, ano obcas to treba nahlas a jasne, ale zvykne pomoct, ked odides - klebety nezastavis, sebe nepomozes, penazi menej, muz bude za hlupeho…ale to som ja…nedala by som sa…

aandrea9
21. nov 2025

@anonym_autor ty nemáš ústa so sebou keď si v praci?

vecicky1805
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a0ca61 ako myslíš trochu jednoduchsi sposob života ??? Čo si tým chcela povedať ?

@anonym_autor chcela tým asi povedať, že nemá ten pocit akoby tu písala dospelá svojprávna osoba v zrelom veku..

vecicky1805
21. nov 2025

@anonym_autor ako milujem tieto diskusie ani z viza ani na voz 🙈tak čo od nás vlastne chceš za vedúcim nič za mužom nič a chceš odísť však si si odpovedala sama tak načo táto diskusia a otázka..

vecicky1805
21. nov 2025
@anonym_autor

Veľa veľa chýb som ja urobila, zle som zareagovala... Chytal má aj pred chlapom za zadok , vtedy bol muž nahnevaný na mňa .. že ja som to dovolila ... Je mi to nepríjemné ... Len sa asi brániť neviem .

@anonym_autor wtf, ja neverím 😂🙏

rozculena
21. nov 2025
@vienala

To kde pracujete, na jednotnom roľníckom družstve, či ako sa to voľakedy menovalo? Lebo fakt sa nehnevaj, ale toto je nepredstaviteľné v dnešnej dobe, možno v roku 1980 v zapadnutej dedine si to viem predstaviť. Úplný výkvet inteligentov tam máš okolo seba, radosť pracovať. Prepáč, nepomohla som ti, ale nedalo mi nereagovať . ..

@vienala v 1984 po maturite som robila na družstve,mala som 19,okolo mňa samí chlapi a NIKTO si nedovolil absolútne nič.

rozculena
21. nov 2025
@pikachu999

to aj toto je tvoja téma autorka?

@pikachu999 hej,je to ona.
neviem,čo vlastne chce.O pol roka tu bude písať zase to isté

bielasovicka
22. nov 2025

@anonym_autor no vidíš, už v júni si povedala ze ho "zastavíš", ale nevyzerá to tak. Mne sa zdá ze sa ti páči že ťa obchytkava, však? Véd ináč by si ho už dávno stopla. Tak neviem aký zmysel má sem vypisovať na mk.

pralinka25
22. nov 2025
@bielasovicka

@anonym_autor no vidíš, už v júni si povedala ze ho "zastavíš", ale nevyzerá to tak. Mne sa zdá ze sa ti páči že ťa obchytkava, však? Véd ináč by si ho už dávno stopla. Tak neviem aký zmysel má sem vypisovať na mk.

@bielasovicka akurat som to isla napisat. a mozno preto je muz nasrany.

zuzu11166
22. nov 2025
@anonym_f895ae

@anonym_autor Mne sa stalo nieco podobne. Sli sme tri kamosky podvecer po chodniky a zrazu pristupil ku mne muz a chytil ma medzi nohy a pokracoval dalej v ceste. Ja som uplne zamrzla, bolo to necakane, mozog to akoby nevedel spracovat a vydat povel telu aby nieco robilo. Kamoska zacala po nom kricat az vtedy som sa precitla. Keby tam nie je kamoska, asi mam dodnes pocit hanby a viny, ze som nic neurobila. To, ze ta niekto obtazuje nie je tvoja vina, mas skratovu reakciu. Potom som si o tom citala a ze je to normalna reakcia, je to reflex a tazko to ovplyvnit. Mozog vyhodnoti, ze nemas inu bezpecnu moznost na odpor a aby atak co najskor skoncil clovek zamrzne. U teba moze byt zvazujuce aj, ze si tam nova a roky tam robi tvoja rodina a nechces robit " hanbu".

@anonym_f895ae ano to verim! To bolo necakane.
No ju obtazuje opakovane ten chuj,takze prvykrat je normalka,ak nezareagovala,ale ona si to necha opakovane.ja by som mu normalne strelila facku...uz musi ocakavat,ked sa k nej priblizuje ze bude obtazovat

barborab1411
24. nov 2025

@anonym_autora kamery na pracovisku nemáte?

cacianka
25. nov 2025
@zuzu11166

@anonym_f895ae ano to verim! To bolo necakane.
No ju obtazuje opakovane ten chuj,takze prvykrat je normalka,ak nezareagovala,ale ona si to necha opakovane.ja by som mu normalne strelila facku...uz musi ocakavat,ked sa k nej priblizuje ze bude obtazovat

@zuzu11166 keby nemala odvahu na facku, môže nosiť píšťalku alebo slzák ... kto chce hľadá cesty, kto nechce - výhovorky

Strana
z4