Kolega mi leží v žalúdku
Ahojte . V práci mi jeden kolega strašne leží v žalúdku, je otravný , doterny , a obťažuje má , dokonca to videl aj druhý kolega . V tej firme pracuje aj môj chlap , svokra a svokor .. zobrala som si výplatu a rozmýšľam že viac do práce nepôjdem . Chcem sa aj s chlapom o Tom porozprávať že tam nechcem chodiť keď tam je on a že som si aj výplatu už vzala . Len neviem .. neviem čo robiť vôbec
To je síce pekne, robíš tam na čierno bez zmluvy?Že si si vzala výplatu a uz tam viac nemienim ísť?
Obťažuje Ťa sexuálne? Rázne ho stopnúť, nahlasiť nadriadenému.
Myslism si, ze mala by si sa naucit samu seba branit, nie utekat. Ked nepomoze, tak nech si to s chlipnikom vybavi tvoj muz, ale vedz, ze ludia si k tebe dovolia len tolko kolko im ty sama dovolis.
to chces zakazdym pred problemamy utekat a neriesit? mozno nieje taky ako si myslis a mozno ho az tak nezaujimas ... no kazdopadne by si si to s nim mala vydyskutovat maximalne vyjdes za trubu co si o sebe namysla
@anonym_autor Ty radsej prides o pracu, miesto toho aby si mu poklepala po cele? Hmmm, zaujimava uvaha...🤔
To sa ako dá zobrať si výplatu, a už viac neprísť? A prečo sa neides sťažovať nejakému šéfovi?
Baby robím na dohodu ...
Baby robím na dohodu ...
@anonym_autor aj keď robiš na dohodu,to ako sa dá hocikedy si zobrať výplatu,nepovedať nikomu nič a viac neprísť?
Však povedz mužovi a zen mu už dohovorí.
Chápem že je to veľmi neprijmne, ale chceš prísť o prácu?
Však povedz mužovi a zen mu už dohovorí.
Chápem že je to veľmi neprijmne, ale chceš prísť o prácu?
@pribinak vieš , my máme dcérku , preto je lepšie pre mňa už viac neprísť do práce ako chodiť a počúvať reči že chodím tam za ním , a najhoršie z toho vyjdem ja , že sa tam kurvim so starým kktom ... Už jeden povedal druhému a zazeraju ako kkti na mňa , aj by som chcela mužovi povedať ale neviem .. bojím sa .. sám povedal rob tak aby reči neboli ..
@pribinak vieš , my máme dcérku , preto je lepšie pre mňa už viac neprísť do práce ako chodiť a počúvať reči že chodím tam za ním , a najhoršie z toho vyjdem ja , že sa tam kurvim so starým kktom ... Už jeden povedal druhému a zazeraju ako kkti na mňa , aj by som chcela mužovi povedať ale neviem .. bojím sa .. sám povedal rob tak aby reči neboli ..
@anonym_autor Ty si asi nepochopila, aj keď robíš na dohodu, nemôžeš len tak neprísť, zarobíš si na problémy.
Ja nechápem ženy, ktoré si vezmú chlapa,urobia si s ním decko, ale boja sa mu povedať takú vec, takže medzi vami niečo zásadne nefunguje.
@anonym_autor takze problem nie je stary chlipnik ale tvoj ziarlivy muz? Raz budes musiet muzovi povedat preco si odisla. Tak vymyslaj co mu povies
Tak baby, dohoda moze u nej znamenat aj nejaka ustna dohoda. Tu to vidim na taky trochu jednoduchsi sposob zivota. Normalne sa veci riesia uplne inak.
@anonym_autor takze problem nie je stary chlipnik ale tvoj ziarlivy muz? Raz budes musiet muzovi povedat preco si odisla. Tak vymyslaj co mu povies
@viestta ja by som mu chcela povedať že už viac nejdem do práce on tam robí dlhé roky , bez pár rokov 20 rokov... Od začiatku mi hovoril že je to kkt že si mám naňho pozor dávať .. ja ho aj ignorujem ale on sa vtiera aj tak aj tak a robí to naschvál
Tak baby, dohoda moze u nej znamenat aj nejaka ustna dohoda. Tu to vidim na taky trochu jednoduchsi sposob zivota. Normalne sa veci riesia uplne inak.
@anonym_a0ca61 ako myslíš trochu jednoduchsi sposob života ??? Čo si tým chcela povedať ?
@anonym_autor ok, tak zostaň doma, ale aspoň nápis mail na personálne, že už nebudeš v práci pokračovať
To bude zas korektne od teba
Ale tvoj muž je čudný podľa mna. Akože to čo má za debilny postoj ?
@anonym_autor ok, tak zostaň doma, ale aspoň nápis mail na personálne, že už nebudeš v práci pokračovať
@pribinak prečo že čudny postoj ?
😂
@pribinak prečo debilný postoj ?
@anonym_autor Tu máš odpoveď, prečo jednoduchší...
@enmery nechápem ťa... Sme normálna rodina starám sa o dcérku chlap chodí do roboty, ja privyrábal kým je dcéra v škole potom idem pre ňu a venujem sa jej ...
@anonym_autor Pockaj, tak toto vysvetli. Vie ten co ta obtazuje, ze tam pracuje aj tvoj manzel? Povedala si mu to jasne? Vsak nam aspon napis presnejsie co sa deje. Ako ta obtazuje. Co robis ty? Inak tu budes dostavatl len vseobecne odpovede.
@pribinak prečo že čudny postoj ?
@anonym_autor už viaceré ženy sa vám snažia naznačiť že kde vás dajú tam ticho budete. Ale problémy sa takto neriešia.Muž má byť prvá osoba vo vašom živote , za ktorým pôjdete aj keby bol riaditeľ zemegule a vy ste mali hocijaký problém. Ak takto vážny problém ako obťažovanie na pracovisku riešite radšej tu s nami a nie doma v kuchyni s mužom pri čaji, tak je kdesi chyba.
Ja chápem že nie každý má hubu v novej robote skočiť niekomu do úsmevu alebo robiť haló. Plne chápem. Ale muž je vaša kotva. S mužom sa máte radiť o ďalšom postupe.
Nehnevajte sa na mňa, ale pôsobíte na mňa ako utiahnutá mužova puťka. Posledný koho sa v živote bojím, je môj muž. Je to moje druhé ja a nech by som mala hocaký problém , riešim s ním.
Prepáčte ak som vás nejakým spôsobom urazila, skôr by som chcela aby ste to zobrali tak, že vás trošku nakopnem - ak je muž "ii" ( deb*l) tak strojte za sebou a nenechajte so sebou zametať. Ani v práci ani doma. Želám nech sa situácia vyrieši vo váš prospech.
Jasné že vie , že tam robí môj chlap .. dokonca vie že tam pracuje aj svokra a svokor .. a keď neprídem do roboty u svokry zisťuje vypituje sa jej kde som kedy prídem , dokonca si vypýtal od nej aj číslo na mňa
fuha. no za mna nic z toho co si napisala nie je ok. za prve ta veta tvojho muza rob ako myslis aby reci neboli to znamena co? akoze preco by mali byt reci? alebo teda mojho muza by viac zaujimalo to co poviem ja ako nejake reci. za druhe myslis vobec na dochodok? mas ocividne velke dieta a tebe bude dobre doma? nevadi ti byt bez rpace? ako to mas pokryte.
tak ed ti nepomoze chlap skus svokru alebo svokra ale najlepsie je sa naucit postavit sama za seba. neverim ze sa s nim neda urobit poriadok.
ale to ty ani nemas snahu podla tvojich reakcii. cele to tvoje vyjadrovanie styl a sposob je velmi zvlastny.
a asi aj ta firma nebude zrovna nic extra. skratka ten kolektiv bude asi taky jednoduchsi
Jasné že vie , že tam robí môj chlap .. dokonca vie že tam pracuje aj svokra a svokor .. a keď neprídem do roboty u svokry zisťuje vypituje sa jej kde som kedy prídem , dokonca si vypýtal od nej aj číslo na mňa
@anonym_autor Prečo nepošleš kolegu do prdele?
Prečo sa bojíš povedať mužovi? Máš aj svedkov. Sorry, mate totálne chorý vztah s mužom, keď sa mu bojíš povedať takú vec. Normálny muž by Ťa objal vzal za vedením a potom kolegovi oznámil, ze si jeho manzelka a jeho LEN kolegyňa a ma to rešpektovať, vedenie je informované. Všetci reagujete pračudesne.
Robí ti tvoj muž scény a je chorobne žiarlivý?
Ako si normálna? ...čo na tom nechápeš? ...keby sa toto stane mne, že má nejaký ch.j v práci, kde je aj môj muž otravuje a obťažuje, tak môj chlap mu rovno jednu drbne...a nie, že mi bude hovoriť, daj si na toho starého k.kta pozor ...to čo máš za muža? ...alebo o čo ti tu ide?...
nechceš chodiť do roboty, tak nechoď...
Keď ma naposledy chytil , videl to kolega a on hneď druhému že : no chytil ju a ona nič .. nič mu na to nepovedala a ten druhý hneď že : a jej chlap o Tom vie ?? Neviem či vie odpoveď toho ktorý to videl ... Ja som nestihla ani zareagovať ..

@anonym_autor nevidím problém. Veď ho pošli do prdele, poriadne nahlas aj pred svedkami že ťa obťažuje a neželáš si jeho prítomnosť a kecy, a po druhé - muža tam máš, nie? Nech mu to on vysvetlí tiež.