Kolegyňa je posadnutá ženatým mužom
Čaute, nie som typ človeka čo by zakladal takéto diskusie, ale potrebujem počuť názor iných ľudí.
Mám kolegyňu, a áno zakladala tu diskusie (aspoň podľa môjho úsudku, akurát tam pozmenila dosť informácií, ale neverím, že je toľko žien na hlavu).
Platonicky, až chorobne sa zahľadela do jedného muža z nášho tímu. On je ženatý, s jeho ženou majú krásny vzťah, bábo na ceste a sú to naozaj fajn ľudia. Kolegyňa, volajme ju Naty, si zmyslela že chce len ju a len ju a nedá mu pokoj. Vedenie to nerieši, TO ju nezastavilo, ona si ide ďalej svoje. My sa s ňou už nemáme chuť baviť, nerozumieme ako sa žena môže znížiť na takúto úroveň a doliezať za mužom,ktorý nemá záujem.
Čo máme robiť? Ako jej otvoriť oči?
Podobnosti rozoberieme keď tak v diskusii, musím uspať dcéru.
@bielasovicka jasne, ze je. Ktora kolegyna by sem prisla pisat pribeh a pytat rady, s rovnako zlou gramatikou a rovnakymi slovnymi spojeniami, kazdy normalny clovek da od nej ruky prec, dufam, ze tu na MK nevynimajuc a prestane ju to bavit.
Nekrmme trollov a chorych ludi.
Autorka, si priehladna. Uz sa dalej nestrapnuj.
@heidi4 V poriadku, až na to, že ja som ja a inú diskusiu nikde nemám, ale vy ste sherlock alebo čo, tak majte pokojne svoju pravdu 🙂🙏
Ja by som kontatovala jej rodinu a poziadala ich o zabezpecenie psychiatrického vysetrenia. Ak je pravdiva tato tema,tak to je ozaj na psychiatra ta zenska
@marca12 Dobrý deň,pokiaľ mi je známe, tak žiaľ nikoho nemá.
A už ste to na tu kolegyňu vyskúšali?
@ruxandra Dobrý deň, áno. Vrátili sme sa a bola ticho s nikým sa do konca nerozprávala.
Pokracujte takto dalej,zakazdym ked to skusi.
Prečo inak každý komentár začínaš slovami dobrý deň, ked prvý príspevok si písala "caute". Niekto ta tu odhalil, tak sa snažíš takto tváriť, že si niekto iný? Či čo je toto za trápnu pózu?
@ruxandra Čaute-skupinovo všetkým
Dobrý deň keď odpovedám jednotlivo ,je to naozaj taký problém? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

Véd ona musí byť chorá osoba. Mala by mať nato diagnózu. No neviem ci to není ta istá psychopatka 🤦🏼♀️