Kolegyňa pokazila svadbu mojej mamy
Celý deň uvažujem nad tým či napíš a ako napísať čo sa stalo. Moji rodičia sa rozviedli keď som mala 6, od vtedy až na veľmi krátke obdobie bola mama sama. Cez mňa spoznala svojho súčasného manžela...ale to som už skočila dopredu. Kolega bol sám už šesť rokov. S mamou sa navzájom dopĺňajú. Bol mame( aj mne) oporou, počas mojej najtvrdšej puberty.
U nás na úrade sa sobáši každú stredu a sobotu , kedže sú obaja rozvedený im to takto vyhovovalo. Na úrad došlo asi 40 priateľov, kolegov a známych, medzi nimi aj kolegyňa ktorá mala celé roky zálusk na ženícha, ale bezúspešne. Na svadbu si doniesla papagája, ktorý začal vystrájať v tej najnevhodnejšom momente. Isto ho dráždila, že ten vták začal lietať po obradnej sieni, mama má fóbiu z operencov lebo v detstve ju napadol kohút u babky. Bolo hrozne vydieť mamu v takomto stave, možno som reagovala prudko (ale tehotenské hormóny robia svoje) . Spev som na ňu kričala, dostala vzduchom chladenú asi som aj nadávala potom sa rozplakala nakoniec skončila v nemocnici.
Zajtra mám dovolenku ale neviem si predstaviť prísť v pondelok do práce. Ešte mám pred sebou mesiac a niečo. Bojím sa že sa neovládnem, keď ju uvidím.
S riaditeľom som dohodnutá s dátumom nástupu na md, lebo nás je v práci málo.
Mário svatá ....
Toto nie je Diabol nosí Pradu, kedy by tam bola táto scéna?
Cozeeeee😃😃😃😃😃joj som sa nasmiala
@sense len detail, veď nikto nemusel vedieť, čo má v taške alebo v darčekovom balení. Myš, potkan, papagaj
@cacianka a potom to ho nechali lietať len tak...papagája do kabelky len tak neschovas, čo tam išla s batohom alebo nákupnom taškou? Alebo ty pozves na svadbu niekoho kto ti ide po chlapovi Jednoducho tomuto príbehu neverím

@ala1301 to je dosť známy film a nie tak starý a takáto scéna tam predsa nebola
@yvanielka film z roku 2006,takže starý dosť😉