icon

Kolegyňa pokazila svadbu mojej mamy

8. máj 2025

Celý deň uvažujem nad tým či napíš a ako napísať čo sa stalo. Moji rodičia sa rozviedli keď som mala 6, od vtedy až na veľmi krátke obdobie bola mama sama. Cez mňa spoznala svojho súčasného manžela...ale to som už skočila dopredu. Kolega bol sám už šesť rokov. S mamou sa navzájom dopĺňajú. Bol mame( aj mne) oporou, počas mojej najtvrdšej puberty.
U nás na úrade sa sobáši každú stredu a sobotu , kedže sú obaja rozvedený im to takto vyhovovalo. Na úrad došlo asi 40 priateľov, kolegov a známych, medzi nimi aj kolegyňa ktorá mala celé roky zálusk na ženícha, ale bezúspešne. Na svadbu si doniesla papagája, ktorý začal vystrájať v tej najnevhodnejšom momente. Isto ho dráždila, že ten vták začal lietať po obradnej sieni, mama má fóbiu z operencov lebo v detstve ju napadol kohút u babky. Bolo hrozne vydieť mamu v takomto stave, možno som reagovala prudko (ale tehotenské hormóny robia svoje) . Spev som na ňu kričala, dostala vzduchom chladenú asi som aj nadávala potom sa rozplakala nakoniec skončila v nemocnici.
Zajtra mám dovolenku ale neviem si predstaviť prísť v pondelok do práce. Ešte mám pred sebou mesiac a niečo. Bojím sa že sa neovládnem, keď ju uvidím.
S riaditeľom som dohodnutá s dátumom nástupu na md, lebo nás je v práci málo.

Strana
z3
laila22
8. máj 2025

Tá kolegyňa nie je v poriadku... Nikto normálny nepríde na obrad s papagájom... Až sa mi nechce veriť, že je to reálne.

pribinak
8. máj 2025
@laila22

Tá kolegyňa nie je v poriadku... Nikto normálny nepríde na obrad s papagájom... Až sa mi nechce veriť, že je to reálne.

@laila22 toto je vymyslený príbeh. Ani nereaguj

rozculena
8. máj 2025

dík za oznam.

brendaa
8. máj 2025

To je taká blbosť, hneď na začiatku si sa pomýlila že bol ti oporou počas tvrdej puberty.. a zároveň aj kolegom... Nevieš niečo vydarenejšie napísať, alebo radšej nepíš.

kristina98z5
8. máj 2025

načo si tu vymýšľas??

yvanielka
8. máj 2025

Úplná normálka, papagáj sa bežne bráva na svadbu, šijú sa im také mini smokingy

autor
8. máj 2025
@brendaa

To je taká blbosť, hneď na začiatku si sa pomýlila že bol ti oporou počas tvrdej puberty.. a zároveň aj kolegom... Nevieš niečo vydarenejšie napísať, alebo radšej nepíš.

@brendaa s mamou sú spolu viac ako 15rokov, teraz sa rozhodli vziať, muž má v mobile aj fotky, nevýšlam

yvanielka
8. máj 2025

Ty si skončila v nemocnici lebo mama sa bála papagája?

autor
8. máj 2025
@yvanielka

Ty si skončila v nemocnici lebo mama sa bála papagája?

@yvanielka robíte si zo mňa dobrý deň, mama sa veľmi vyľakala, nechtiac ma postrčila možno ona možno niekto iný ja som spadla na brucho, bábo prestalo kopať tak ma muž vzal do nemocnice

dskjhfdlkdjhl
8. máj 2025

A papagaj to prezil?

nikaeli
8. máj 2025

Si v nemocnici, zajtra máš dovolenku a v pondelok sa chystáš do práce.. spadla si na brucho, bábo nekope a teba najviac trápi nejaký papagáj a story na MK 🤦🏻‍♀️ inak dnes je štvrtok.....

janetinka27
8. máj 2025

Ahoj, ja som nepochopila tu cast, ze tvoja mama spoznala svojho muza cez teba, bol to tvoj kolega a bol sam uz 6 rokov. Cize ked sa spoznali, ty si uz bola dospela a pracovala si?
Odvtedy su spolu 15 rokov.
Lebo inde zas pises, ze ti bol oporou pocas puberty - ale vtedy sa este nepoznali, ci?

vorkola
8. máj 2025

Tiez si myslim, ze vymyslene vtipy

marianarem
8. máj 2025

Posobi to vynyslene, ale ak nie je, tak prid v pondelok do prace, nic nehovor a pusti si nahlas pesnicku od Viktora Sodomu Žárlivý kakadu 🙂

yvanielka
8. máj 2025
anna777115
8. máj 2025

Pubertaci, už majú po prijímačkách a maturach, tak sa nudia.

sisa_s
8. máj 2025

Daj fotku

sisaka
9. máj 2025

Mama sa zoznámila s tvojim kolegom cez teba a celú pubertu ti bol oporou 🤦‍♀️ Keď vymýšľaš pi..y tak nech to má aspoň hlavu a pätu, nie že ťa všetci hneď po prvom príspevku odhalia. A nezabudni si zopakovať
aj dni v týždni

moonlight1210
9. máj 2025

A pre toto, mile deti, bol sloh tak dolezity, ked ste chodili do skoly.

any_soj
9. máj 2025

To, že to je jej kolega a spoznala sa s ním jej mama ešte počas jej puberty, mi teda príde úplne normálna vec, neviem, prečo zrovna to vám príde čudné. Od 16 som robila v kníhkupectve, mama poznala všetkých mojich kolegov aspoň z videnia, a tých, s ktorými som sa aj skamarátila, tak tých aj bližšie, že som ich predstavila, keď prišla do obchodu, a prehodili pár slov,... Bol to ženský kolektív, ale bežne som sa bavila aj s o 10 rokov staršími, aj skoro dôchodkyňu som mala milú kolegyňu, kľudne by to mohli byť aj muži... Rovnako v MC Donald keď som robila, to už dospelá, ale bežne tam robia od 16 a zároveň všetky vekové kategórie až po 50-60...
Tiež mi príde príspevok ako úlet :D a celkom sa bavím na papagájovi lietajúcom počas svadby. Ale zrovna to, čo všetky riešite, je úplne ľahko reálna vec, len vám vyznel príspevok nereálne, tak apriori vám nenapadlo, že na tomto noc čudné nie je.
Aj tie dni v týždni - streda svadba, štvrtok v nemocnici (možno len pohotovosť na kontrolu dieťaťa), piatok dovolenka, potom víkend a pondelok do práce. Čo vám prosím vás na tých dňoch v týždni, čo viaceré spomínate, nesedí?

diewcatqoo
9. máj 2025

Wtf

deti95060810
9. máj 2025
@any_soj

To, že to je jej kolega a spoznala sa s ním jej mama ešte počas jej puberty, mi teda príde úplne normálna vec, neviem, prečo zrovna to vám príde čudné. Od 16 som robila v kníhkupectve, mama poznala všetkých mojich kolegov aspoň z videnia, a tých, s ktorými som sa aj skamarátila, tak tých aj bližšie, že som ich predstavila, keď prišla do obchodu, a prehodili pár slov,... Bol to ženský kolektív, ale bežne som sa bavila aj s o 10 rokov staršími, aj skoro dôchodkyňu som mala milú kolegyňu, kľudne by to mohli byť aj muži... Rovnako v MC Donald keď som robila, to už dospelá, ale bežne tam robia od 16 a zároveň všetky vekové kategórie až po 50-60...
Tiež mi príde príspevok ako úlet :D a celkom sa bavím na papagájovi lietajúcom počas svadby. Ale zrovna to, čo všetky riešite, je úplne ľahko reálna vec, len vám vyznel príspevok nereálne, tak apriori vám nenapadlo, že na tomto noc čudné nie je.
Aj tie dni v týždni - streda svadba, štvrtok v nemocnici (možno len pohotovosť na kontrolu dieťaťa), piatok dovolenka, potom víkend a pondelok do práce. Čo vám prosím vás na tých dňoch v týždni, čo viaceré spomínate, nesedí?

@any_soj chcela by som vidieť kde ti dovolia zobrať papagája, do ktorej svadobnej miestnosti. ani do kostola nedovolia.
celý príspevok jeden veľký blud.

patus_2
9. máj 2025

Čiže si to zhrniem:
- mama a priateľ sa zoznámili cez teba
- mamin priateľ je tvoj kolega a bol ti oporou počas najťažšej puberty
- kolegyňa donesie do sály operenca
- kolegyňu pustia do sály
- tvoja mama dostane totálny hystericky záchvat
- ty máš taktiež hysterický záchvat a prefackuješ kolegyňu
- tvoja mama sotí svoju tehotnú dcéru
- padnes na brucho, bábo sa nehýbe, si v nemocnici a riešis ako ísť do práce?
A ešte chceš tvrdiť, že toto sa reálne stalo a nič z toho nieje vymyslené 😅

janage
9. máj 2025

Veľmi nejasne napísané
Spev som na ňu kričala (ty si kricala na kolegynu), dostala vzduchom chladenú (kolegyna dostala facku) asi som aj nadávala (ty si zrejme pouzila vulgarizmy )potom sa rozplakala (kolegyna sa rozplakala? , ci ti tam chyba "som" sa rozplakala )nakoniec skončila v nemocnici (kolegyna skoncila v nemocnici? ci zas ti vypadlo slovo som a v nemocnici si skoncila ty? ) a to už tu vysvetlili.
Ale tak ako to bolo napísané som ja pochopila prvotne, že po tvojej facku sa kolegyna rozplakala a skoncila v nemocnici.

vandica
9. máj 2025

Papagája na svadbu 😂😂😂😂😂😂 tak toto tu ešte nebolo. Bože keď už vymýšľate tak niečo uveritelnejsie 😂

koniarova
9. máj 2025

Mňa by zaujímalo, ako prišla s tým papagájom? Na pleci? V klietke,? 😂

cacianka
9. máj 2025
@koniarova

Mňa by zaujímalo, ako prišla s tým papagájom? Na pleci? V klietke,? 😂

@koniarova kto chce urobiť škandál, vymyslí. Napr v škatuli, že nesie darček. Takže tento detail neriešim.
To ostatné je 🥳

ibrunova
9. máj 2025

Kde mala toho papagája? Na vodítku?

janage
9. máj 2025
@ibrunova

Kde mala toho papagája? Na vodítku?

@ibrunova inak takto sa papagáje naozaj berú von. Na voditku. Úplne vážne.

fajnova
9. máj 2025

Tak toto musel byt riadny matroš…

Strana
z3