icon

Kolegyňa posiela nevhodné správy. Čo mám robiť?

Dnes o 09:12

Moj manzel je nejaky rozveseleny posledne dni. Tak som mu pozrela mobil, ked sa sprchoval a tam spravy od jeho kolegyne v style: Dnes idem s kamoskami von na vinko.
Potom zrejme odtial mu pise: Je to super, urcite by si sa aj ty zabavil, trosku by si zabudol na kazdodenny stres.
Alebo inokedy: Zasluzis si aj odpocivat. (On jej predtym pisal, ze ma este nejake povinnosti doma.)
Alebo dokonca: Ja zijem sama, Mam tu manzelsku postel a jedno miesto je tu volne... asi ho niekomu prenajmem. (On jej predtym pisal, ze si s nou fajn pokecal na obede.)
Alebo: Cele poobedie som na teba myslela.

Z ich komunikacie nijako nevyplvyva, ze by manzel s nou nieco mal, ale vidno, ze mu to lichoti. Po praci chodi domov, takze zatial si nemyslim, ze nieco maju.

Pytala som sa ho, ze co je taky vesely, samozrejme to uhral, ze uz je konecne lepsie pocasie...
Nemozem ho konfrontovat, ze som mu prelustrovala mobil, pretoze je to narusenie dovery, a sa obavam, aby som mu prave tymto nedala zamienku na nejake "blbosti".
Uz sme spolu dlho, chapem, ze nas vztah je uz trosku opozerany.

Potrebujem urobit nieco skor, kym sa to vymkne spod kontroly. Doma mu necinkaju spravy a aj keby a spytam ze kto to bol, povie, ze kamarat.
Ked je kolegyna, urcite vie, ze je zenaty a ma dve deti.

Strana
z2
buminka555
Dnes o 09:16

@anonym_autor
Hotová detektívka
Skús ho konfrontovať, alebo ho sleduj ako Columbo ,inak sa budeš trápiť

anonym_0af71a
Dnes o 09:17

Poniektorých radodajkám je jedno či má muž ešte ženu, deti. Ju to nezaujíma. Ona potrebuje aby jej muž prečistil komín, pavučiny povymetal , nie ty.
Teraz bude záležať už len od tvojho manžela aký má charakter. uvidíš či odteraz zázrakom nepribudnú niekoľkodňové služobné cesty.
moja rada, zatiaľ len pozorovať situáciu.

anonym_eeb5d2
Dnes o 09:20

Kolegyňa, nekolegyňa, skúsila by som trošku oživiť ten vzťah, priniesť niečo nové, vyjsť zo stereotypu, keď sama píšeš, že je opozeraný ten vzťah... neviem či máte, nemáte deti a ako to medzi vami bežne a každodenne vyzerá, ale naplánovať nejaké rande, výlet, ktorý bude len o vás dvoch, možno skúsiť novú aktivitu, okoreniť sexuálny život, veľa komunikovať, robiť maličkosti pre toho druhého... proste si pripomenúť prečo ste si vybrali jeden druhého...

tenerifka
Dnes o 09:24

Nic mu nehovor, ale zameraj jeho pozornost na seba tak, ze nieco na sebe zmenis v prospech seba- zacnes chodit castejsie von bez neho, zacnes cvicit, zmenis uces, satnik.... A vsetko s usmevom a s trochou tajomna, nech ma chlapec nad cim dumat. Chlapi zacnu vyvadzat tak ako tvoj, ked sa nudia....

anonym_f29113
Dnes o 09:25

Bez ohľadu aký je ten vzťah, nerieši sa to kolegyňu
Áno na tvojom mieste,ak sa nechces na betón rozísť,tak to pozoruj a uvidíš
Lebo stopnúť to musí on a ani keď sa mu budeš vyhrážať rozchodom nemusí to urobiť

anonym_7a0807
Dnes o 09:29

môžeš sa aj pretrhnúť, ak mu to lichotí tak neprestane, lebo mu to dvíha ego a znova sa cíti byť žiadaný samec a ak pridáš sex doma tak ho bude mať aj doma aj inde

anonym_229530
Dnes o 09:36

Moj po takychto nevinnych spravach (a vyberani siat na vecierok a konzultaciach pri hladani podnajmu, atd) po 12 rokoch odisiel, ani neviem ci spolu skoncili, ale zrazu to bol spravanim voci mne cudzi clovek. No ona ho ocividne uhanala... neprajem nikomu😢

muchotrafka298
Dnes o 09:44

Treba byt obozretna, lebo niektore zeny su take. Nic ich nezastavi a nakoniec ten chlap sa na to chyti.Lebo bude ziadany, bude sa o neho niekto zaujimat, este ked je napriklad vyrazne mladsia, atraktivna a pod. Pisat niekomu, ze ma volne miesto v posteli je too much, toto je jasne, ze ho chce. A uz je to len na tom chlapovi, Ty nevies urobit nic.

anonym_2bb9ec
Dnes o 09:53

@anonym_autor preco mám pocit, že je táto žena vymyslená?

papena
Dnes o 09:55

Počuvaj drahý, si nejaký iný. Mne sa zdá, že v tom bude nejaká kolegyňa. Ak by sa po tejto konfrontácii nejako neprezradil, treba mu povedať, ako by prípadná nevera zničila váš vzťah.
Ale ja by som asi takto nešla dookola. Napísala by som jej správu nech dá môjmu mužovi pokoj a nevypisuje mu.

petronelag
Dnes o 10:16
@muchotrafka298

Treba byt obozretna, lebo niektore zeny su take. Nic ich nezastavi a nakoniec ten chlap sa na to chyti.Lebo bude ziadany, bude sa o neho niekto zaujimat, este ked je napriklad vyrazne mladsia, atraktivna a pod. Pisat niekomu, ze ma volne miesto v posteli je too much, toto je jasne, ze ho chce. A uz je to len na tom chlapovi, Ty nevies urobit nic.

@muchotrafka298 Až takéto veci by si kolegovia nemali vypisovať, to vyzerá tak, že ona čaká na príležitosť, že jej napíše, že doma má s manželkou problém (aj vymyslieť si to) a ona sa ponúkne, že môže prísť alebo niečo podobné.

muchotrafka298
Dnes o 10:19
@petronelag

@muchotrafka298 Až takéto veci by si kolegovia nemali vypisovať, to vyzerá tak, že ona čaká na príležitosť, že jej napíše, že doma má s manželkou problém (aj vymyslieť si to) a ona sa ponúkne, že môže prísť alebo niečo podobné.

@petronelag za mna je takato konverzacia so zenatym kolegom nepripustna. To nie je kamarat, ani tomu by som take veci nevypisovala. Ano taketo zeny, co su chapave, mile, vzdy k dispozicii a je im totalne jedno, ci ma ten chlap deti, rodinu, ci je zenaty.

anonym_647b2a
Dnes o 10:34

@anonym_autor Alebo môžeš napísať, alebo rovno povedať pár teplých slov tej nadržanej kolegyni, že všetko vieš, a že nech to neskúša na ženatého otca dvoch detí, lebo jej oči vyskriabeš. 👍

arianna25
Dnes o 10:43
@anonym_eeb5d2

Kolegyňa, nekolegyňa, skúsila by som trošku oživiť ten vzťah, priniesť niečo nové, vyjsť zo stereotypu, keď sama píšeš, že je opozeraný ten vzťah... neviem či máte, nemáte deti a ako to medzi vami bežne a každodenne vyzerá, ale naplánovať nejaké rande, výlet, ktorý bude len o vás dvoch, možno skúsiť novú aktivitu, okoreniť sexuálny život, veľa komunikovať, robiť maličkosti pre toho druhého... proste si pripomenúť prečo ste si vybrali jeden druhého...

@anonym_eeb5d2 výborný nápad. A môže sa pochváliť kolegynje že mal pekný program s manželkou a že je rád že nemusí on nikomu prenajímať polku postele.
To bude ten lepší prípad. Dúfam že to tak bude.

anonym_ea6784
Dnes o 10:43

Za mna ma niektoré svoje správy vymazané a niečo s ňou už mal. Keď je ona taká koketna nie je to pre nič za nič.

arianna25
Dnes o 10:48

No, môže stať aj to že s tým nič nenarobis a tvoj sa na ňu namota. On to mal hneď stopnúť takéto dvojzmyselné signály. Ale keďže sa mu to páči tak neviem či to on zvládne. Kolegyňa vycitila že s ním sa dá a tak sa hrajka.
Takže sleduj ho nenápadne, dajte rande, potom s ním hoď reč keď nepomôže. Treba ho vrátiť na zem.

muchotrafka298
Dnes o 10:51
@arianna25

No, môže stať aj to že s tým nič nenarobis a tvoj sa na ňu namota. On to mal hneď stopnúť takéto dvojzmyselné signály. Ale keďže sa mu to páči tak neviem či to on zvládne. Kolegyňa vycitila že s ním sa dá a tak sa hrajka.
Takže sleduj ho nenápadne, dajte rande, potom s ním hoď reč keď nepomôže. Treba ho vrátiť na zem.

@arianna25 ale ze absolutne si to vystihla. Ked sa na nu namota, tam uz nebude pomoci. Hlavne stopku mal dat on, presne ako pises.

ovaaa
Dnes o 10:57

Ja by som nebrala divadlo, ale išla na to priamo.Spravila si fotky keby zatĺkal a konfrontovaná ho. To, že ju nestopol jej dáva zelenú a bude sa to stupňovať, kým ho nedostane.

anonym_d8045a
Dnes o 11:35

@anonym_autor pokial ho chce uhnať, tak ho uženie a ty s tým nič neurobíš. A vlastne ešte budeš za blbú aj. Je očividne, ze mu vypisuje ona a lame ho. Iné by bolo keby jej tie keci písal on. Ja by som šla za milou slečnou kolegyňou a povedala jej, že nech si do tej postele nájde niekoho iného a na môjho muža jednoducho zabudne.

mnamko
Dnes o 11:55
@anonym_d8045a

@anonym_autor pokial ho chce uhnať, tak ho uženie a ty s tým nič neurobíš. A vlastne ešte budeš za blbú aj. Je očividne, ze mu vypisuje ona a lame ho. Iné by bolo keby jej tie keci písal on. Ja by som šla za milou slečnou kolegyňou a povedala jej, že nech si do tej postele nájde niekoho iného a na môjho muža jednoducho zabudne.

@anonym_d8045a no len ženská si dovolí toľko, koľko jej chlap dovolí, očividne jemu to nevadí,takže urobiť poriadok doma

domkakvet
Dnes o 12:24

@anonym_autor uz sa to dost vymklo spod kontroly.

anonym_c227bc
Dnes o 12:52

No neviem uz na zaklade jej stylu komunikacie by som si na nu davala pozor. Lebo toto je podla mna ten manipulativny typ co sa infiltruje ako kamaratka, butlava vrba ktorej ktovie ake sukromne veci uz tvoj muz povedal, pricom ona caka na nejaku strbinu vo vasom vztahu ktoru manipulativne vyuzije vo svoj prospech.

anonym_09cbd2
Dnes o 13:09

Ak on bude chcieť, tak sa mozes aj rozliat a on s nou bude... Sleduj situáciu, nestojí ti za to ponizovat sa pisanim jej, treba doma robit poriadky

anonym_269012
Dnes o 13:18

@anonym_autor no vidíš, že zrejme jej nevadí, že má ženu a 2 deti, keď mu veselo vypisuje. Možno čakala, že sa na to miesto v posteli prihlási práve on. Asi by ti mala začať blikať kontrolka, ale ty poznáš svojho muža a vieš, čo môžeš očakávať.

autor
Dnes o 13:37
@tenerifka

Nic mu nehovor, ale zameraj jeho pozornost na seba tak, ze nieco na sebe zmenis v prospech seba- zacnes chodit castejsie von bez neho, zacnes cvicit, zmenis uces, satnik.... A vsetko s usmevom a s trochou tajomna, nech ma chlapec nad cim dumat. Chlapi zacnu vyvadzat tak ako tvoj, ked sa nudia....

@tenerifka A nebude ziarlit? Myslim v negativnom zmysle. Ze aby sa to neobratilo proti mne. Ze si povie, ta niekoho mna, tak aj ja si suchnem. Ono ja fakt neviem, co sa premiela v chlapskom mozgu za tychto okolnosti, nemam sa s kym poradit, otca nemam.

autor
Dnes o 13:38
@anonym_7a0807

môžeš sa aj pretrhnúť, ak mu to lichotí tak neprestane, lebo mu to dvíha ego a znova sa cíti byť žiadaný samec a ak pridáš sex doma tak ho bude mať aj doma aj inde

@anonym_7a0807 Tiez sa toho bojim.

autor
Dnes o 13:39
@anonym_229530

Moj po takychto nevinnych spravach (a vyberani siat na vecierok a konzultaciach pri hladani podnajmu, atd) po 12 rokoch odisiel, ani neviem ci spolu skoncili, ale zrazu to bol spravanim voci mne cudzi clovek. No ona ho ocividne uhanala... neprajem nikomu😢

@anonym_229530 Boze, akoze sa k tebe spraval, akokeby si bola cudzia? A to kedy sa vam stalo?

autor
Dnes o 13:53
@anonym_c227bc

No neviem uz na zaklade jej stylu komunikacie by som si na nu davala pozor. Lebo toto je podla mna ten manipulativny typ co sa infiltruje ako kamaratka, butlava vrba ktorej ktovie ake sukromne veci uz tvoj muz povedal, pricom ona caka na nejaku strbinu vo vasom vztahu ktoru manipulativne vyuzije vo svoj prospech.

@muchotrafka298 Dobre ze mi to pises, lebo ja uz mam uplne skresleny pohlad, ze som stihacka, ze ved iba zartuje, alebo ze ona vtipne reaguje na jeho reci. Vsak to nemusi skoncit neverou. Ano mas pravdu, prazdna postel je uz fakt vela.
@anonym_2bb9ec Ako myslis ta kolegyna? Akoze neveris, ze by to mohla pisat, ci ako to myslis?
@papena A nebala by si sa, kedze medzi nimi zatial nic nie je, ze to ona otoci proti tebe a este viacej zabojuje onho? Natruc? Nakoniec v praci clovek travi viac casu, ako doma, ma navrch v istom zmysle.
@anonym_ea6784 No ved pisem, ze jemu to zjavne lichoti, skor by som tipovala ze on jej v praci lichoti, napriklad na tom obede.
@anonym_eeb5d2 No v posteli som sa uz za posledne dni predviedla riadne, ale ja nejak citim, ze nove je nove.
@ovaaa Mas pravdu.
@anonym_c227bc Presne tak.

anonym_229530
Dnes o 13:53
@anonym_autor

@anonym_229530 Boze, akoze sa k tebe spraval, akokeby si bola cudzia? A to kedy sa vam stalo?

@anonym_autor bol uzasny clovek, starostlivy, zo dna na den ma nechal samu, bolo mu jedno, co so mnou bude, nezdvihol by mi telefon, nereagoval na spravy, vlastne ani za to vysvetlenie co sa stalo som mu uz nestala. Tiez mu prisli vsetky tie komunikacie uplne v poriadku, zastaval by ju vo vsetkom, pustal ju z roboty o 2h skor, potom on dorabal a chodil o osmej a neskor domov... ale to vsetko bolo v poriadku, nemohla by som sa ani ozvat.😞 Uz to budu dva roky, sme rozvedeni, neviem o nom nic, zablokoval ma, ved som uz len nepodstatna sucast jeho minulosti. Tazko sa to pise, sposobilo mi to velmi vela bolesti, z ktorej sa davam dokopy doteraz. Jedine stastie, teda teraz si hovorim, ze stastie, ze sme nemali deti... dufam, ze toto nebude vas pripad, ale bud obozretna, lebo takym zenam je jedno, ze rozbiju rodinu😢

muchotrafka298
Dnes o 13:59
@anonym_autor

@muchotrafka298 Dobre ze mi to pises, lebo ja uz mam uplne skresleny pohlad, ze som stihacka, ze ved iba zartuje, alebo ze ona vtipne reaguje na jeho reci. Vsak to nemusi skoncit neverou. Ano mas pravdu, prazdna postel je uz fakt vela.
@anonym_2bb9ec Ako myslis ta kolegyna? Akoze neveris, ze by to mohla pisat, ci ako to myslis?
@papena A nebala by si sa, kedze medzi nimi zatial nic nie je, ze to ona otoci proti tebe a este viacej zabojuje onho? Natruc? Nakoniec v praci clovek travi viac casu, ako doma, ma navrch v istom zmysle.
@anonym_ea6784 No ved pisem, ze jemu to zjavne lichoti, skor by som tipovala ze on jej v praci lichoti, napriklad na tom obede.
@anonym_eeb5d2 No v posteli som sa uz za posledne dni predviedla riadne, ale ja nejak citim, ze nove je nove.
@ovaaa Mas pravdu.
@anonym_c227bc Presne tak.

@anonym_autor nie si stihacka a nie nezartuje. Lebo jemu to robi dobre, ze sa niekto o neho zaujima a pani skusa, pokial moze zajst. AJ ja som bola mojim ex (preto uz je ex) oznacena za stihacku, co mu zabavu nedopraje. KEd som sa ohradila proti tomu, aby chodil s kolegynami po kavickach, obedoch, veceriach a na firemnom vecierku aby mu na kolenach sedeli. Lebo jemu to prislo ako superska zabava. Mne nie. Neskor som sa dozvedela, ze ma podvadzal, neviem ako dlho. Ale taketo damicky, to ja poznam velmi dobre. Aj v robote take mame. Ze sa na zenateho zavesia, dvihnu mu ego, vyspia sa s nim ako nic a potom sa z neho rehocu.

Strana
z2