Kolegyňa v manželovej práci

lela867
24. júl 2023

Stale ked idem do manželovej prace je to hobby obchod tak na mna zazera jedna jeho kolegyna. Ked som sa jo opytala tak on nevie preco. Ale stale ked zam som dobreze ma nevyprevadza pohľadom. Neviem co si o tom mysliet.

lindous
24. júl 2023

Nie je to jednoducho jej prirodzený výraz a pozerá tak na každého bez toho, aby si to uvedomovala alebo myslela v zlom? Niektorí ľudia proste nie sú na prvý pohľad sympatickí a usmievaví... Neviem, ja by som si o tom nemyslela asi nič

dronix23
24. júl 2023

@lela867 Vy urobte presný opak, nepozerajte sa, ale priamo choďte za ňou, a opýtajte sa Jej , že či Vám nechce náhodou niečo povedať. Je tu pravdepodobnosť, že Váš manžel, Vás ohovára priamo Jej, nemusíte sa plašiť, ale je to podľa Vášho opisu , dosť pravdepodobné, človek, ktorý robí chyby sám osobne si ich prd ostatnými neprizná, najmä muž😅 väčišnou, takýto typ človeka, zvalí vinu na druhého.

viestta
24. júl 2023

Nauzaj toto ta trapi? Myslis si, ze ta pohladom zahlusi aby mala toho tvojho?

nikdenikto
24. júl 2023

Možno len horšie vidí a zaostruje 🙈 inak sa s tebou baví normálne?

katka2602
24. júl 2023

Ja mam občas tiež taky pohľad akoby som chcela niekoho "zabit" 🤣 a výraz tváre akoby má nahneval cely svet, ale je to len pohľad. Nechce sa mi nonstop smiať. Niekto má proste taký výraz tváre.

banalu
24. júl 2023

Ved sa jej spytaj ci nieco od teba potrebuje, ked ta stale vyhladava pohladom 😂 alebo jej zamavaj vzdy ked sa vam stretnu oci 😂

jaskolka
24. júl 2023

A nie je to len tvoj pocit?Niekedy ma človek dojem že na neho druhý pozerá a pritom dotyčný pozerá "len do blba" a vlastne nikde konkrétne.
A rovnako existuju aj ľudia s prísnym, až nepríjemnym výrazom, mala som takú kolegyňu, pritom bola to celkom v pohode a priateľska osoba. Ale na prvý pohľad pôsobila "ako čínsky boh pomsty". Bola štíhla, až chuda, mala veľmi výrazne črty, ostrý nos a bradu,asymetrické pery a kútiky úst nadol, hoci sa aj snažila usmiať, pôsobilo to "nakrivo". V detskom veku vraj prekonala nejaký zápal nervu, nebola správne liečena a toto boli asi následky.
Mnoho ľudí toto odstrasilo,my sme si na ňu zvykli

stellarstar
24. júl 2023

@lela867 jee a ty sa jej nevieš opýtať?

drake122
24. júl 2023

A čo je to hobby obchod?

domkakvet
24. júl 2023

@lela867 ano je pravda, ze niekto ma prirodzeny taky pohlad, coze moze a nemusi byt za tym nieco.

lilitela
24. júl 2023

@lela867 raz sa jej spytaj, ked pozera, ze "mam nieco na tvari?", druhykrat sa jej spytaj, ked pozera, ze "Áno?" a ked bude zmetena, co asi bude, tak dopln, ze "prepacte, zdalo sa mi ze na mna pozerate, akokeby ste mi chceli nieco povedat". Alebo k nej podid a predstav sa, ak sa este nestalo, ak sa stalo, tak sa jej spytaj, ako sa ma, ci idu ksefty dobre, pochval jej suknu, spytaj sa na zakaznikov, pripadne si nieco kup a daj si od nej poradit.

valandra26
24. júl 2023

mozno to vobec nie je nejako ze naschval... mozno je tak bezne... mozno sa tak pozera... tiez mam znamu co ma taky pohlad a trvalo mi kym som si na to zvykla... to niektori ludia ani za to nemozu...

liz_lemon
24. júl 2023

@drake122 Hornbach, OBI a pod.