icon

Koľko máte skutočných priateľov?

chlap321
17. jún 2025

kolko mate skutocnych priatelov? a koho vy povazujete vlastne za priatela? u mna je priatel ten, kto ked sa rano prebudi a citi potrebu zazelat ti dobre rano, a naopak. ja citim potrebu zazelat dobre rano. a druha veta uz konci otaznikom, trebarz "ako sa mas"? .. kolko mate vy priatelov? a cim dostali ten titul ? .. co je podlavas priatelstvo?

janinah
17. jún 2025

Ten,kto pride aj o polnoci keď treba a pomôže.Komu môzem povedať skoro všetko a nezneužije to.Nie je to o dobrom ráne,niekedy si nenapiseme aj tri tyzdne,stači,ze sa máme.

simonkaa27
17. jún 2025

pre mna su priatelia zase ti, s ktorymi si nemusim priat dobre rano, ale nasa konverzacia pokracuje tam, kde naposledy skoncila. vzdy si mame co povedat, ci sme sa nerozpravali spolu tri dni alebo tri tyzdne. viem, ze su to ludia, na ktorych sa mozem spolahnut v hociktoru hodinu a ci ide o to, ze potrebujem pozicat vajicka do kolaca alebo zaviest na letisko...

domkakvet
17. jún 2025

@chlap321 komu mozem doverovat a nezneuziva informacie a citim sa dobre v pritomnosti tej osoby, nemusim riesit co poviem.

leuska0910
17. jún 2025

Nemam.. ak nepocitam manzela..

januska12323
17. jún 2025

Dobré ráno mi želal len frajer nie priatelia. Priateľ je človek pri ktorom sa nemusíš pretvarovať, príde aj o polnoci keď máš problém a neurazí sa keď mesiac nemáš čas na stretnutie.

lucia13022023
17. jún 2025

Mam tri kamarátky plus môjho muža. Sú to ľudia, ktorým dôverujem a poviem im všetko.

sszuzu8
17. jún 2025

Nikoho z ludi.. Len Boha

tassyn
17. jún 2025

Pre mňa je priateľ ten ktorému sa môžeš zveriť so všetkým a je schopný byť v ťažkých chvíľach pri tebe a pomôcť keď sa dá. No ale takého nemám. Pár krát som si myslela že áno a nokoniec som sa sklamala, takže už to ani nevyhľadávam.

columbovazena
17. jún 2025

@chlap321 Dvoch - troch, ostatní sú známi

simik22
17. jún 2025

5 kamarátok. A so žiadnou z nich si nepíšem “ dobre ráno “, ani nemám tu potrebu.

svokrinjazykmonika
17. jún 2025

@chlap321 mám jednu kamošku od základnej školy. Máme naraz aj deti.

hopsas
17. jún 2025

@chlap321 mimo manžela mám dve príatelky už od ZS, teraz sme po 50-tke, komunikujeme každý deň, spoločne dovolenky každý rok (len my tri, bez rodín) a viem že nech sa čokoľvek stane, vždy pomozu a sú tu pre mňa. A ja pre nich.

20ftr
17. jún 2025

Asi 10-15 co splnaju vsetko co sa bavite