Koľko máte skutočných priateľov?
kolko mate skutocnych priatelov? a koho vy povazujete vlastne za priatela? u mna je priatel ten, kto ked sa rano prebudi a citi potrebu zazelat ti dobre rano, a naopak. ja citim potrebu zazelat dobre rano. a druha veta uz konci otaznikom, trebarz "ako sa mas"? .. kolko mate vy priatelov? a cim dostali ten titul ? .. co je podlavas priatelstvo?
pre mna su priatelia zase ti, s ktorymi si nemusim priat dobre rano, ale nasa konverzacia pokracuje tam, kde naposledy skoncila. vzdy si mame co povedat, ci sme sa nerozpravali spolu tri dni alebo tri tyzdne. viem, ze su to ludia, na ktorych sa mozem spolahnut v hociktoru hodinu a ci ide o to, ze potrebujem pozicat vajicka do kolaca alebo zaviest na letisko...
Nemam.. ak nepocitam manzela..
Dobré ráno mi želal len frajer nie priatelia. Priateľ je človek pri ktorom sa nemusíš pretvarovať, príde aj o polnoci keď máš problém a neurazí sa keď mesiac nemáš čas na stretnutie.
Mam tri kamarátky plus môjho muža. Sú to ľudia, ktorým dôverujem a poviem im všetko.
Nikoho z ludi.. Len Boha
Pre mňa je priateľ ten ktorému sa môžeš zveriť so všetkým a je schopný byť v ťažkých chvíľach pri tebe a pomôcť keď sa dá. No ale takého nemám. Pár krát som si myslela že áno a nokoniec som sa sklamala, takže už to ani nevyhľadávam.
@chlap321 Dvoch - troch, ostatní sú známi
5 kamarátok. A so žiadnou z nich si nepíšem “ dobre ráno “, ani nemám tu potrebu.
@chlap321 mám jednu kamošku od základnej školy. Máme naraz aj deti.
Asi 10-15 co splnaju vsetko co sa bavite

Ten,kto pride aj o polnoci keď treba a pomôže.Komu môzem povedať skoro všetko a nezneužije to.Nie je to o dobrom ráne,niekedy si nenapiseme aj tri tyzdne,stači,ze sa máme.