Koľko ste mali rokov, keď ste si našli partnera, s ktorým máte rodinu?

24. nov 2024

Ahojte. Mám 30 a začínam sa obávať, či to vôbec ešte príde a či to stihnem. Posledný vzťah som ukončila pred vyše 6 rokmi a odvtedy nič, nikoho som nestretla... Partia už má rodiny a nikam spolu nechodíme, v práci príliš nových ľudí nestretávam a ak, tak sú to všetko už zadaní muži. Záľuby mám také introvertné... nikam moc nechodím. Veľa času aj trávim v práci, koľkokrát som tam aj do 18tej, plus cesta domov. Víkendy si buď doma oddýchnem, ponakupujem, upracem, povybavujem, navštívim rodinu či známych a podobne. Aj by som išla niekam na výlet, popozerať na nejaké udalosti, len nikdy sa mi tam samej nechce a známych málokedy presvedčím, max ideme aj s ich deťmi niekam na výlet.
Mám dojem, že som to už prepásla a neviem si predstaviť, že ešte niekoho stretnem.
Rozmýšľam aj zaregistrovať sa možno na nejakú zoznamky, už zo zúfalosti.

Vy ste mali koľko rokov, keď ste našli toho pravého?
A možno taká podotázka, či viete doporučiť nejaké zoznamky zo skúsenosti. Viem len o Partner na úrovni.

benimnadir
25. nov 2024

Mala som 17, vzali sme sa v 19.

martul
25. nov 2024

15

mell27
25. nov 2024

Ja som mala 27, prihlásila som sa na zoznamku, ale nie s úmyslom niekoho nájsť. Stavila som sa so švagrinou, že muži okolo 30 na zoznamoch sú zúfalci. 😃 Napísala som len dvom mužom, pri tom druhom som aj ostala 😃 do 2 rokov bola svadba a čoskoro budem rodiť, uchmatla som si toho najlepšieho manžela 😃 mám 30. Neboj, stíhaš,len musíš niečo robiť pre to,aby si si niekoho našla. Hľadaj vo "vodách" ktoré si ti blízke. 😊

ajko2011
25. nov 2024

Mala som 16 🤣 áno, 16 ❗❗
V marci bude 16 rokov, čo sme spolu a máme 2 deti 🙂

marcellka32
25. nov 2024

Láska kvitne v každom veku, moja mama v 72 rokoch, je šťastná na starosť ...a ja sa teším keď ich vidím spolu, sú takí srandovni

namor264
25. nov 2024

Zena mala 16, ja 21 a uz sme spolu 15 rokov, 4 roky zobrati a 2 deti.. 🤷

filipendula
25. nov 2024

Tak tým sa vôbec netráp. Ja som mala 35,5, keď sme spolu začali chodiť. Teraz to bude 7 rokov, čo sme spolu,z toho rok a pol ako manželia a máme 4-mesacneho syna 😊 Predtým som bola 7 rokov sama, po veľmi zlom vzťahu. Nič sa neboj, všetko je možné a všetko má svoj čas. Držím palce

jam29
25. nov 2024

Ahoj. Už som tu raz písala na takú istú otázku inej žienky. .
Neboj sa všetko má svoj čas.
Ja 33rokov on tiež ..
V 37 dom s ním mala prvé dieťa a teraz v 40ciatke máme druhé dieťa.
Svadbu sme nemali .
Aj mne bolo ťažko, ze si nikoho nenájdem a budem sama .. a keď som nad tým prestala rozmýšľať tak presne vtedy prišiel.. a som zaňho vďačná...

katik22
25. nov 2024

V 30 sme sa spoznali… v skoro 32 sme mali svadbu .. neboj sa, príde to 🙂

evansova
25. nov 2024

Mala som necelych 16, on necelych 18 (starsi spoluziak na stredne skole) Vzali sme sa ked sme mali 21 a 23. A kedze (ako som uz pisala) som stara korytnacka, sme manzelmi 56 rokov. Keď si to obcas uvedomim, pripada mi to az neuveritelne...

katusik456
25. nov 2024

Mala som 21 rokov, keď som stretla snúbenca, on mal vtedy 26. Momentálne máme mále babo a svadbu ďalší rok. Čoskoro mame 5 výročie, co sme spolu

henka123123
25. nov 2024

V 22 r.

valeriakadarova
25. nov 2024

18 som mala, ale poznala som ho od základky😀 sme spolu 10 rokov, z toho 6 manzelia a 2 rocne dieta🙂

senta_sofia
25. nov 2024

24, ale tiez som si hovorila, ze neviem veru, kde by som v dnesnej dobe isla hladat partnera. Vela ludi funguje ako popisujes, tych prilezitosti na zoznamenie je malo, takze ta chapem

dory11
25. nov 2024

Ja už mám manžela keď sme začali spolu niečo riešiť ešte som chodila z bývalom tak sme boli len kamaráti potom som. To zbyvalim ukončila a začala som hneď NATO chodí teraz už zmanzelom mala som pár mesiacov pred 18kou respetive poznala som ho už predtím mesiac možno dva ale oficiálne sme spolu začali chodiť v januári (ja som mala o18rokov v marci presne ten rok ako sme začali spolu chodiť a pár dní pred tým som sa rozišla z bývalým ) teraz v januári to bude 5 rokov čo sme spolu tohoto roku v apríli sme mali svatbu a máme už 3,5rocnu dcérku

timea301196
25. nov 2024

Mala som 17.. vzali sme sa ked som mala 23

kajka2022
25. nov 2024

18 a sme spolu 21 rokov

ewita31
25. nov 2024

My sme mali obaja 19r. keď sme spolu začali a už budeme 20r spolu a z toho 11r zosobášený a máme 2deti. Ale čo mám kámošku tak tá sa vydávala po 3mesačnom zoznámení keď mala 36r syna porodila hned rok po svadbe v 37.rokoch a teraz v 39.rokoch sa jej narodil druhý syn a môžem povedať aj keď sa tak na rýchlo zosobášili bola som jej svedok,že sa lúbia a sadli si ,aleže úplne aj keď neskôr. Tak žiaden strach netreba ešte neni nič stratené držím palce 🤗🍀

karolhora
26. nov 2024

U mňa je to akési svojské, čím chcem povzbudiť, nikdy nie je neskoro. Zbrklé vzťahy často končia rozvodom, všetko má svoj čas. Radšej neskôr a kvalitnejšie. Tiež som niekoľko rokov single a vôbec nepochybujem, všetko sa vyvíja správnym smerom. Odporúčam turistické skupiny na FB, dá sa tam nájsť dobrá spoločnosť, čo moje skúsenosti potvrdzujú. Tiež som introvert, najradšej preto chodievam na výlety vo dvojici, veľké hlučné partie mi nelahodia. Ak to máš podobne, nech sa páči, môžme skúsiť niečo zrealizovať 🙂

jeliz59
26. nov 2024

16 ....v 19 svadba,25 sa nám narodilo dieťa,28 keď odišiel....30 rozvod....
30 nová známosť po 4 mes som otehotnela.....
,31 narodenie dieťaťa mesiac pred pôrodom sobáš..... zatiaľ aktuálne vydatá.... ešte 🤣🤣😉.... niekdy nevies 😂

klaudinenka
26. nov 2024

Veľa žien sa takto utápa, tým nemyslím teba. Ale treba chodiť von, do parku, kniznice atď
Chlapa nájdeš niekde tam a nie doma kde sa človek len utápa. Ja som mala 22 a dcérku sme mali keď som mala 24. Ale tiež veľa ľudí poznám čo začali rodinný život až po 33. Takže držím palce. 🐻 Určite tam niekde je , len treba chodiť. 🥹💪

dvanastka
26. nov 2024

@pininka1 22 rokov som mala keď sme spolu začali chodiť. 25 keď som sa vydávala. Rodila som v 27 a v 33. Sme spolu 19 rokov.

leni1405
26. nov 2024

Manželom som začala chodiť v r 37...39 svadba a v 40-tke ( to je teraz ) dieťatko.
Neskoro..ale predsa. Samozrejme ak by sa dalo chcela by som to všetko skôr ale proste takto až. No teda..my z Božej milosti takto.

dia712
26. nov 2024

Ja v 20 tento rok bola svadba a deti hádam tiež prídu a popravde sme sa zoznámili na Badoo. Niesme prvý ani posledný 😂😊

nikayla
26. nov 2024

Mala som pár dní pred 24. Sme spolu 15 rokov.

simca06022011
26. nov 2024

mala som 20.. cez pokec sme sa... a sme spolu 20 rokov :DDD
mas 30 ale zijes ako 40tnicka, alebo aj starsia osoba, usadena. CO ty mas co vybavovat, upratova a neviem co po vikendorch robit. ano ked chces stretnut ludi, musis ist aj ked sama... niekam, hocikam. medzi ludi. Netreba sa liepat po chlapoch a lovit, ale chodit medzi nich.. inak ostanes doma, tam ta nik nenajde, ani na navsteve u rodiny velmi nie.
Kym sme nemali dieta a to sme boli aj par, ja si nepamatam, zeby som cez vikend riadila, spratala som po nas rano/vecer cez tyzden, aj oprala a obriadila pradlo.. a v piatok vecer, ruka hore a hajde prec, ci spolu alebo nie...
Ak take nie je pre teba, tak staromodne = dohadzovacky, zoznamky (len tam je vysoka pravdepodobnost ze budu tam kadejaki uchylaci..)... cez kamosky a znamych sa pozoznamovat s niekym single. Ale nemyslim, ze tlacit sa do vztahov, len taku partiu si najst, zoznamovat sa = a raz motyka vystreli. Tiez somtoho nazoru, ze na silu to nejde.. ALE na druhej strane, aj s rozumom sa da.. vybrat si.

pseudomonas87
26. nov 2024

Ja som mala 27, cez zoznamku, pokec, ale to bolo už roky dozadu. Po 5 rokoch sme sa vzali a mali dieťa.

alyson29
26. nov 2024

Ja až v 28, môj muž v 37. Obaja prvá svadba a obaja sa snažíme o prvé bábätko. Sme spolu 3 roky.

lalilili
26. nov 2024

Zoznámili sme sa, keď som mala 21 a 25. Ja som bola 2 dni po krachu 2 ročného vzťahu o on 2 mesiace po dvojmesačnom vzťahu. Ja som nikoho nehľadala, potrebovala som sa odreagovať a on to chcel dať do kopy s bývalou, ktorá tam nebola, ale chcel aby mu s tým pomohla jej kámoška ,ktorá bola kámoškyna kámoška a sedeli sme spolu v bare, ktorý sa volá Peklo. Dali sme sa do reči a od vtedy sme spolu. Po roku sme sa brali a do roka sa nám narodila dcéra, sme spolu 22 rokov a stále nám je spolu fajn. Do baru už nechodíme, ale povedať si máme stále čo. Myslím, že čo má prísť to príde, ale treba ísť tomu naproti, nie za každú cenu,ale prirodzene a opatrne. Každý to má inak, neexistujú žiadne návody, ktoré 100% fungujú ani vek kedy,inak by sa ľudia nerozchádzali. Celý život sa riadim, tým že kto hľadá nájde,kto sa pýta sa dozvie a kto klope,tomu bude otvorené. Prajem všetko dobré.

annamivo
27. nov 2024

25... Bola som po 2 dlhších vzťahoch a povedala som si že chcem byť sama ( sama som bola rok- skvele obdobie) ... Kamoška trvala, že jej musím prísť na svadbu, že ona mi partnera na tancovanie zabezpečí. Prvý x som ho videla 3 dní pred svadbou - bol ženíchov brat. Ja som síce chodila von( diskotéky, kina, kaviarne) pomerne dosť, ale jeho som vôbec nepoznala aj keď je z vedľajšej dediny.