icon

Koľkokrát do týždňa akceptujete hobby partnera?

31. júl 2023

Ahojte koľko x do týždňa je podľa vás take primerane na nejaké hobby aby zostal čas aj na iné veci? Myslím u partnera, kedy by ste boli spokojne že aj on má svoj čas aj spolu ste. Bezdetna dvojica ktorá spolu žije aj všetko čiže žiadna krátka známosť. Nič nezakazujem nechávam ho nech ide kedy kam chce, skôr čakám že si možno sám povie že aspoň malicko by mohol upustiť. Za mna ideal aby bolo vyvážene tak 3-4 x do týždňa po práci ale keď je to už aj 6x tak mi to príde veľa vzhľadom na to že potom nám času zostane naozaj malo, takpovediac ráno keď sa zobudíme alebo už večer doma keď si max niečo pozrieme v tv a ideme spat. Ja teraz nejaké extra vyžitie nemám ale aj keď budem mat a pôjdem trebárs cvičiť bude to tak 3-4 krát aby iné dni mi čas zostal.

Strana
z5
karolina196
Autor odpoveď zmazal
karolina196
3. aug 2023

@patricia951 Ale inak sa miluju,ako kone 😁

prosimopomoc
4. aug 2023

@karolina196 citala som! Odpoved je lahka, nie je jeho priorita, co treba viac dodat?

kat10pat
6. aug 2023

@silvia2013 ale ja s tym jeho konickom nesuhlasim, pisem ze to prehana

mikadooo
6. aug 2023

Očakávaš od neho, že sa sám uvedomí, síce nie si spokojná, ale nič nepovieš. Nie, on sa sám neuvedomí, pretože jemu to tak vyhovuje. Takže treba sa porozprávať, aby mal vôbec šajnu o tom, že tebe sa to zdá veľa...

silvia2013
7. aug 2023

@kat10pat takze ty si autorka?

ema22270
15. aug 2023

Necitala som celu diskusiu, ale teda tvoj priatel sportuje aj do 23-1,00 v noci? To sa mi nechce verit. Alebo o aky sport ide? A to kazdy den po praci? 🤔

Strana
z5