icon

Koľkým z vás vyšla prvá láska?

20. mar 2022

Ahojte. Koľkým z vás vyšla prvá láska. Mne to nevyšlo a poviem ze dva roky som z toho bola nešťastná. Pozerám sa okolo seba a hovorím si preco to ľuďom okolo mňa na vyšlo a mne nie. Najhoršie na tom všetkom je že ja už ani o frajera zaujem nemám. Zaprisahala som sa ze už viackrát to zažiť nechcem.

Strana
z3
kittykat22
20. mar 2022

Prva laska 🤔🤔 hmm ten je z dvojiciek a so sucasnou zenou ma dvojicky ... este dobre, ze to nedopadlo. Dvojicky, hrozna makacka. 2-7 laska boli nepodstatne kroky vedla. 8, 9 boli dobre ale trosku egoisti - dobre ze to nevyslo. 10 to bolo nieco! laska totalna, ale ten podvadza dodnes kade chodi. Potom ich bolo neviem kolko - uz ani mena neviem ale to za nic nestalo ... anglican, cech, poliak, francuz! ... no a potom prisiel moj sucasny muz a to uz ani neviem cislo a je to super 😀😅 tiez sme spolu 16 rokov. Takze nic sa neboj. Nic nie je stratene 😅

kassandra25
21. mar 2022

Ja poznam take pary, co si boli prvi, ale rokmi manzelstva vedu nemanzelske zivoty kade-tade, saskaren, take mozu viest aj manzelia, co sa spoznali neskor, inak zvykne to byt tak, na koho by si to nepovedala, sa rozvedu, a kde to cakas stale, tam nic.

lulubka28
21. mar 2022

Ja ti to poviem takto. Chvala bohu, ze mi moja prva laska nevysla. Chalan do ktoreho som bola je dnes totalny luzer. 🙂 A taka som bola nestastna z toho, ze ma nechcel. 🙂 🙂 🙂

mrva
21. mar 2022

mne.Sme spolu 21 rokov

Strana
z3