Koľkým z vás vyšla prvá láska?
20. mar 2022
Ahojte. Koľkým z vás vyšla prvá láska. Mne to nevyšlo a poviem ze dva roky som z toho bola nešťastná. Pozerám sa okolo seba a hovorím si preco to ľuďom okolo mňa na vyšlo a mne nie. Najhoršie na tom všetkom je že ja už ani o frajera zaujem nemám. Zaprisahala som sa ze už viackrát to zažiť nechcem.
Ja poznam take pary, co si boli prvi, ale rokmi manzelstva vedu nemanzelske zivoty kade-tade, saskaren, take mozu viest aj manzelia, co sa spoznali neskor, inak zvykne to byt tak, na koho by si to nepovedala, sa rozvedu, a kde to cakas stale, tam nic.
Ja ti to poviem takto. Chvala bohu, ze mi moja prva laska nevysla. Chalan do ktoreho som bola je dnes totalny luzer. 🙂 A taka som bola nestastna z toho, ze ma nechcel. 🙂 🙂 🙂
mne.Sme spolu 21 rokov

Prva laska 🤔🤔 hmm ten je z dvojiciek a so sucasnou zenou ma dvojicky ... este dobre, ze to nedopadlo. Dvojicky, hrozna makacka. 2-7 laska boli nepodstatne kroky vedla. 8, 9 boli dobre ale trosku egoisti - dobre ze to nevyslo. 10 to bolo nieco! laska totalna, ale ten podvadza dodnes kade chodi. Potom ich bolo neviem kolko - uz ani mena neviem ale to za nic nestalo ... anglican, cech, poliak, francuz! ... no a potom prisiel moj sucasny muz a to uz ani neviem cislo a je to super 😀😅 tiez sme spolu 16 rokov. Takze nic sa neboj. Nic nie je stratene 😅