Kompromisy v strihaní 2-ročného dieťaťa
Ahojte, ja by som uz davno dala ostrihať synčeka , podla mna ma uz dost dlhe vlasy ale manžel nechce ani za boha , ze on sa somnou prestane bavit a nahneva sa na mna keď ho ostrihám .. podla mna aspon upraviť tie konce a celkovo nemusi sa uplne ostrihať ale aspoň upraviť by mohol na to pristúpit. Urobili by ste to po svojom aj ked by ste vedeli ze sa muž nahnevá ? Chcem urobiť kompromis aspoň upraviť ked nie uplne ostrihať.

Preco by sa mal na teba urazit? Co chce mat z neho copkate dievcatko?
Mam 2 chalanov a 1x sme ich supli masinkou v roku.
@veronikaszabova no lebo ze on chce aby mal huste poriadne vlasy :D
A vie o tom, ze strihanim mu nezriednu a ani nezhustnu, ked budu rast na divoko?
A vie o tom, ze strihanim mu nezriednu a ani nezhustnu, ked budu rast na divoko?
@veronikaszabova no sak vie ale neda si povedať, muž čo ti poviem 😭 uz som mu povedala ze urobime kompromis a upravime ho len a je mi jedno ze sa urazi
Za mna - vzala by som ho kadernicke a dala ostrihat. Nech sa chlap aj oduje
treba sa dohodnuť s chlapom na kompromise , trochu ostrihať a hotovo ved ide leto a hlava tiež potrebuje odlahčiť
za chrbtom mu nič nerob nieje to správne ak ti nebude moct veriť v takejto maličkosti čo potom v doležitych rozhodnutiach
rast vlasov sa podporuje strihanim to ti povie každe kadernička
Robila by som mu fontánku nech mu vlasy nepadajú do očí a ak sa chlapovi nepáči môže ho ostrihať.
Ostrihat 😀 bude z neho frajer. Toto paperie sme mali sj my a lutujem, ze skor sme to nestrihli, ale muz konce strihal strojcekom aj sam a ja som vzala k profi. Pohorsoval sa nad cenou ale dali si zalezat
Praveze ked ho date ostrihat, budu vlasky posobit hustejsie, bohatsie. Nasho tiez 2-rocneho strihame pomaly kazde dva mesiace, vlasy mu rastu extremne rychlo a ma ich fakt huste. Pred letom pojde zase nakratko, nastastie aj sam moj muz vravi, ze ho treba ostrihat. Ved v teple vasmu toto paperie bude akurat zavadzat. Robila by som mu copik, aby viac ludi povedalo, ze je dievcatko, pri kazdej prilezitosti by som pripominala, ako by mu bolo lepsie ostrihanemu. Az by to chlapovi zacalo liezt na nervy a povolil by zobrat ho aspon pekne podstrihnut. Nechapem teraz tento trend nechavat chlapcom dlhe vlasy. Uz viackrat sa mi stalo, ze som nevedela pri vacsom dietati urcit, ci je to chlapec alebo dievca. A potom sa rodicia urazaju, ked zle oslovis a povies "daj hracku dievcatku", pricom je to chlapec.
Strihanim sa s hustotou vlasov nic nezmeni...ked ich ma riedke, tak bohuzial bude mat take. Bude ich mat dlhe a riedke...preto ostrihanim vizualne bufu hustejsie.
Ale mozu sa casom zmenit. Nas najstarsi na rok mal par vlasov, nebolo co strihat, az okolo 2r so strojcekom a pasovalo mu to. Casom mu vlasy aj stmavli aj ma take huste a tvrde, ze ked su dlhsie, tak mu odstavaju 🤦♀️ ...druhemu synovi pekne lahnu, on moze mat aj dlhsie. Treti bol vlasaty a odstavali uz okolo 10mes, tak sme ho ostrihali. Tiez ked ma dlhsie, tak mu stoja ako prvemu.
Svagrina ma 4 deti...chlapci maju krasne huste vlasy a dievca ako naschval riedke...nezmenis to, iba strihom upravis.
Take riekde ako ma tvoj, by som uz davno ostrihala. Take veci moj manzel neriesi, toto bolo ako som ja povedala. Teraz si uz chlapci vyberaju aky chcu mat uces.
Ja som moju dceru takro smykla strojcekom najstarsiu dohola😆potom jej narastli uz hrubsie vlasky . Stredneho som strihala masinkou od cca roka a doteraz chce sa tak strihat lebo ma strasne huste vlasy..najmladsia strihana esye nebola ma 8 len parkrat podstrihnuta kusok prvy krat mozno 4roky mala . ma vlasy do pol zadku
Syna som dala ostrihať po roku, keď bol manžel v praci aby mal prekvapenie 😀
Vždy keď malého idem dat ostrihať nepoviem, len poobede po robote ho nájde vystrihaneho 🙂
@veronikaszabova no lebo ze on chce aby mal huste poriadne vlasy :D
@autorka ak chce aby mal husté a dlhé vlasy, tak práveže mu ich treba holiť kým je maličký... Inak tie vlasy bude mať len dlhé a nie husté. Veď mu ich preboha nejdeš depilovat...
Mňa rodičia takmer úplne holili nakrátko do 3 rokov a teraz mám tak husté a dlhé kučeravé vlasy že môžem len byť rada
Môjho strihá barberka od 14 mesiacov a musíme chodiť každé 2-3 mesiace, lebo mu tak rýchlo a husto rastú.
Mužovi by som povedala, nech nechá sebe narásť po zadok, keď sa mu to páči. Vlasy potrebujú starostlivosť a práveže úpravou budú pevnejšie a lepšie rásť.
Šla by som. Nech sa urazí, keď chce. Ide leto, malému bude lepšie, nebude sa mu tak potiť hlava.
Ja osobne by som ostrihala, ale kedze na tom manzelovi tak zalezi, az je schopny ist do konfliktu, tak nech ma po svojom. Samozrejme za predpokladu, ze vsetka starostlivost o vlasy (umyvanie, cesanie, uces) je na nom.
Tiez si myslim ze ostrihat. Ja som nasho rocneho prebehla masinkou tiez uz mal dlhe vlasy a take jemne a nepacia sa mi dlhe vlasy na chlapcoch a zrazu taky fesak z neho neposobi uz tak babatkovsky.
Neurobila by som po svojom. Presviedcala by som muza az kym nebude suhlasit. Najjednoduhsie je nechat muza si vyzrat co to obnasa sa starat o dlhe vlasy dietata. Moj muz je taky isty, nechce syna strihat, ale nas syn ma neskutocne huste vlasy, ktore sa tazko cesu aj ciste a v lete sa pod nimi hrozne poti a tie sa zlepia a to je uplne hrozne a syn krici ze ho taham za vlasy. No boj je to kazdy vecer. Tazke mi staci povedat ze necham dlhe vlasy ak mu ich bude muz kazdy vecer cesat.
Tie vlasky nie su velmi pekne take ake su. Treba uces. Nechajte dlhe hore ale ostrihajte tie na krku.
@autorka ak chce aby mal husté a dlhé vlasy, tak práveže mu ich treba holiť kým je maličký... Inak tie vlasy bude mať len dlhé a nie husté. Veď mu ich preboha nejdeš depilovat...
Mňa rodičia takmer úplne holili nakrátko do 3 rokov a teraz mám tak husté a dlhé kučeravé vlasy že môžem len byť rada
@stellariaaquatica človek sa narodí s určitým počtom vlasových cibuliek. Strihaním sa nemnožia, to nie je narcis ani tulipán
Popros niekoho z okolia, aby pred muzom spomenul, ze vyzera ako dievcatko, mozno mu dopne
Na jednu stranu, keby ho dá muž ostrihať, keď žena nechce, to už by sa tu vytiahli vidly a fakle 😅 Na druhú ak som pre niečo chcela druhé dieťa aby bolo chlapec, tak preto aby som ho nemusela cesat 🤭 majú kučeravé vlasy a česať dcéru mi úplne stačí.
Dala by som ho ostrihať, máte chlapca, osobne nemám rada na chlapcoch dlhé vlasy a robiť silou mocou dievčatko, nech sa muž strčí
@stellariaaquatica človek sa narodí s určitým počtom vlasových cibuliek. Strihaním sa nemnožia, to nie je narcis ani tulipán
@cacianka nehovorím že sa množia, vravím že zhustli. Vlas je hrubsi, pevnejší. Ako pri holení nôh. Tým pádom to pôsobí optický hustejšie
@cacianka nehovorím že sa množia, vravím že zhustli. Vlas je hrubsi, pevnejší. Ako pri holení nôh. Tým pádom to pôsobí optický hustejšie
@stellariaaquatica ani nehrubnu. Ani nehustnú.Podstrihnes len končeky, ktore vekom a opotrebovanim sú tenšie a jemnejšie, tak sa tym strihom zvýrazní vlas v tej hrubej časti. Preto to pôsobí hustejšie. Je to optický efekt, vlasy nehustnu, nehrubnu.
@stellariaaquatica ani nehrubnu. Ani nehustnú.Podstrihnes len končeky, ktore vekom a opotrebovanim sú tenšie a jemnejšie, tak sa tym strihom zvýrazní vlas v tej hrubej časti. Preto to pôsobí hustejšie. Je to optický efekt, vlasy nehustnu, nehrubnu.
@cacianka čítaj čo som napísala. Nič o koncekoch, a o optickom efekte som sa vyjadrila. Ale keď si mala potrebu zopakovať to, okej
My mame.tiez chlapceka, strihame ho pravidelne, lahsie sa vlasky aj susia po umyvani.

Preco by sa mal na teba urazit? Co chce mat z neho copkate dievcatko?
Mam 2 chalanov a 1x sme ich supli masinkou v roku.