icon

Komunikácia s ex partnerom narcistom

29. aug 2025

Ahojte uz som zufala ex partner tazka komunikacia. Nemozem ho ani citit nenavidim ho doslova. Zo vsetkeho obvinuje len mna a ja uz nanho nemam ani energiu ani naladu. Normalne sa bojim aby ma z neho neporazilo. Nepracuje aj zato mozem ja ze nepracuje. Ma dlhy aj za tie dlhy mozem ja. Stretavanie sa jeho so synom je pre mna utrpenim. Stale pred nim rozprava kolko dni on nejedol lebo nema peniaze a samozrejme syn ma 7,5 roka tak mi povie mamka nakupme tatikovi. Nevladzem uz psychicky. Pri stretnuti so synom sa viac chce venovat mne ako jemu. Nadavky, tahanie penazi odo mna, manipulacia. Po novom ze ked nezaplati vraj udajne 450€ exekutora ze pojde sediet. Za 7,5 roka co ma syn mi daval nanho peniaze polroka. Neviem ako mam riesit stretavky syna s nim ked ja ho vidiet nechcem a zase branit jemu byt so synom nemozem. Uz bolo tak ze bola s nimi moja kamaratka ktora byva u mna ale to som prisla vecer z prace a syn ma privital s tym ze tatik na teba cely den nadaval. Teraz ze on vlastne dieta este ani nechcel uz po novom ja som ho donutila 😂 ale ze odkedy sa syn narodil ze ho miluje. Psychicky teror normalne a natlaky na mna. Vsade som ho blokla tak mi emaily zacal pisat. Stale ma dokaze vyhecovat a aj ked si uvedomujem ze mi stres nerobi dobre a ze musim fungovat a nestresovat sa ze syn ma potrebuje aj tak som klbko nervov z neho.

pribinak
29. aug 2025

Tatik na teba cely deň nadával … na druhy deň si treba nájsť právnika a rieist úpravu styku
Dať exekúciu za neplatenie výživného

Nikto iný ti nepomôže, len Ty sama sebe

autor
29. aug 2025
@pribinak

Tatik na teba cely deň nadával … na druhy deň si treba nájsť právnika a rieist úpravu styku
Dať exekúciu za neplatenie výživného

Nikto iný ti nepomôže, len Ty sama sebe

@pribinak Syn je zvereny mne. Ma ho vidiet kazdy druhy vikend na dve hodiny

anonym_a45e88
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Prečo neplatí vyzivne? Keď ma dve ruky zdravé tak je to lenivec! Sú to peniaze pre jeho vlastnú krv, ty ich nepotrebuješ? Vykasli sa na hrdosť a začni myslieť na to ze sa môžete mat so synom lepšie.
Tu sa nejedna o nejaky nadštandard, ale o peniaze určené na ošatenie, stravu, bývanie. A tom sa ma podieľať!

sevrin
29. aug 2025

A čím ťa pred 8 rokmi tak pozitívne ohúril, že si sa rozhodla mať s ním dieťa?

autor
29. aug 2025
@anonym_a45e88

@anonym_autor Prečo neplatí vyzivne? Keď ma dve ruky zdravé tak je to lenivec! Sú to peniaze pre jeho vlastnú krv, ty ich nepotrebuješ? Vykasli sa na hrdosť a začni myslieť na to ze sa môžete mat so synom lepšie.
Tu sa nejedna o nejaky nadštandard, ale o peniaze určené na ošatenie, stravu, bývanie. A tom sa ma podieľať!

@anonym_a45e88 Vybera si co bude robit a ja mozem zato ze nepracuje pretoze som mu nedovolila aby si dal ako sidlo firmy moj dom.

pribinak
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to je jedno, proste by som nedovolila aby sa stretávali a to že neplatí vyzicne, tak okradas vlastne dieťa

Prečo to neriešiš?

autor
29. aug 2025
@pribinak

@anonym_autor to je jedno, proste by som nedovolila aby sa stretávali a to že neplatí vyzicne, tak okradas vlastne dieťa

Prečo to neriešiš?

@pribinak Lebo zo seba aj tak urobi akoze bezdomovca takze aj tak z neho nedostanem nic

pribinak
29. aug 2025
@anonym_autor

@pribinak Lebo zo seba aj tak urobi akoze bezdomovca takze aj tak z neho nedostanem nic

@anonym_autor ty si hlúpa….tebe môže byt úplne jedno či on bude bezdomovec, alwbo nie. Tvoje dieťa má právo na výživné a tam to začína a konci

Inak ak Ti na dieťa neplatí, tak si môžeš vybaviť náhradné výživné. Je to pomerne jednoduchá vec

autor
29. aug 2025
@pribinak

@anonym_autor ty si hlúpa….tebe môže byt úplne jedno či on bude bezdomovec, alwbo nie. Tvoje dieťa má právo na výživné a tam to začína a konci

Inak ak Ti na dieťa neplatí, tak si môžeš vybaviť náhradné výživné. Je to pomerne jednoduchá vec

@pribinak Ved mne je to jedno ci bude alebo nebude bezdomovec. Ano s tym vyzivnym mas pravdu

anonym_16d0ae
29. aug 2025

No vidíš tak pôjde sedieť 🙂😋
To mi je ľúto co zažívas ale horšie je to pre syna a to by som skôr riešila i keď ako sa hovorí karty su rozdané
detského psychológa a co najviac zaznamenať jeho správanie sms email svedkovia a následne návrh na zmenu úpravu styku

anonym_16d0ae
29. aug 2025

A pri najhoršom si zoberte sluchátka a tie dve hodky si pocuvajte hudbu 🙂

anonym_7e768e
29. aug 2025

Ďakujem Bohu že nemám taký naprd život

reanda
29. aug 2025

dve hodiny za dva tyzdne by si dala s prehladom, keby si od neho emocne odputana.. co nie si, tak na tom popracuj..
a synovi treba narovinu vysvetlit, ako je to s 'tatikom', uz je dost velky, aby to pochopil..
ale podla mna sa tiez musi dat zariadit zakaz styku s otcom, ked to nema dieta dobry vplyv.. plus, narcis, ked uvidi, ze na teba jeho taktiky nemaju dopad, tak sa stiahne aj sam, jemu o stretavanie sa s dietatom urcite nejde, to ma len ako cesticku, ako mat stale kontakt s tebou

slovakboy
29. aug 2025

@anonym_autor narcis ťa potrebuje vyžmýkať ako citrón. On z tvojho hnevu na neho doslova žije a dýcha. Zvládla si od neho odísť fyzicky musíš aj psychicky. Nič čo hovorí sa ťa netyka. Syn to za 2h týždenne zvládne on to tak neberie. Nechaj ho nech ma otca aspoň tak. Nech mu na teba nadáva je to jedno. Syn to pochopi. Už ti tu dobre radili ja by som ti ešte to emočne odpojenie. Uvedom si, že každá negativna myšlienka na neho či už v jeho prítomnosti alebo ešte horšie keď si sama robí zle tebe a jemu dobre. Až keď ti bude úplne ľahostajné čo hovorí až vtedy budeš slobodná. Toto si pozri je to vtipné a poučné:

https://www.youtube.com/watch?v=PcrRtrzQYb8
anonym_4e4d9f
29. aug 2025
@anonym_autor

@pribinak Ved mne je to jedno ci bude alebo nebude bezdomovec. Ano s tym vyzivnym mas pravdu

@anonym_autor dieta pouc, ze "tatik" rad nadava, ze uz je raz taky. Ty s tym pocitaj, ze otec ( prepac, uz slovo tatik nepouzijem, je otrasne) bude na teba nadavat, lebo je narcis a inak mu to nejde. Prezijes, citaj si pri nich knihu, pocuvaj hudbu.

marek775
29. aug 2025

Je to manipulator a nemozes mu verit nic - netusis vobec ako je naozaj na tom s peniazmi. Ja ti trosku rozumiem, lebo mam tiez skusenosti a viem co je traumaticke puto. Takze mam pochopenie, preco sa trapis. Ak by som ti mal poradit racionalne, poradil by som ti, aby si robila obstrukcie a navstevami, ked on robi obštrukcie s platenim. To je jeho svata povinnost platit na dieta aspon to, co ma podla sudu, a ta povinnost ma prednost pred vsetkymi inymi. Na druhej strane viem, ze si si s nim uzila svoje a aj to, ako sa cloveku manipulator dokaze dostat pod kozu.
Neviem ako si na tom vo vztahu s nim. Idealne by bolo nastavit si nejake hranice, napr. neotravuj ho recami o svojich problemoch, lebo inak bude po navstevach. Ale na to sa treba odhodlať a da sa cakat, ze bude kopat všetkými styrmi nohami. Pomoze, ak mas okolo seba stabilnych a podporujucich ludi.

anonym_16d0ae
30. aug 2025
@marek775

Je to manipulator a nemozes mu verit nic - netusis vobec ako je naozaj na tom s peniazmi. Ja ti trosku rozumiem, lebo mam tiez skusenosti a viem co je traumaticke puto. Takze mam pochopenie, preco sa trapis. Ak by som ti mal poradit racionalne, poradil by som ti, aby si robila obstrukcie a navstevami, ked on robi obštrukcie s platenim. To je jeho svata povinnost platit na dieta aspon to, co ma podla sudu, a ta povinnost ma prednost pred vsetkymi inymi. Na druhej strane viem, ze si si s nim uzila svoje a aj to, ako sa cloveku manipulator dokaze dostat pod kozu.
Neviem ako si na tom vo vztahu s nim. Idealne by bolo nastavit si nejake hranice, napr. neotravuj ho recami o svojich problemoch, lebo inak bude po navstevach. Ale na to sa treba odhodlať a da sa cakat, ze bude kopat všetkými styrmi nohami. Pomoze, ak mas okolo seba stabilnych a podporujucich ludi.

@marek775 na to pozor ked je rozhodnutie súdu to musi rešpektovať mamina lebo zbytočne si urobí sebe zle a ešte ked to bude ďalej riešiť aby on nemal žiadne eso v rukáve