Komunikácia vo vzťahu
Čitam tu už druhý týžden o ženách, ktoré sa začali nudit a podviedli svojho muža . Mne sa to stalo nedávno, boli sme spolu 12 rokov, obetoval som jej život, peniaze , čas, všetok stres som dal na seba ako chlapa, prestahovali sme sa do zahraničia a dolahla na nás kríza. Riešil som jej prácu, papiere , ubytovanie, sebe som riešil prácu,( za pol roka som vystriedal 2 a odmietol som manazersku poziciu v praci kde bola somnou, lebo ma presvedcila ze podomnou nechce pracovat) . Samozrejme nemala skusenosti ani jazyk, takze som jej pracu vybavil u mna klamstvami v zivotopise, bali sa ze ak ju vyhodia tak odídem aj ja tak ju nechali. Vybavil som jej dokonca lepšie peniaze, bil som sa za nu cely život.. mesiac po tom, ako som zmenil pracu, prišla domov s tým, že ma už nemiluje. ( Boli sme spolu 12 rokov, ja som mal 15 ona 14 ked sme sa dali dokopy) . Prvá láska aj prvý sex.. ziadne ine ženy som neriešil a to s kludom možem povedať, že patrim medzi chlapov, za ktorym sa obzru. Už od začiatku vztahu mi na nej nesedeli niektore veci, prehnana snaha zaujat ostatnych chlapov, sem tam zdrhla na disko bezomna, samozrejme vyobliekana tak, že by si jej dal 5€ za fajku. 12 rokov som sa jej snažil vysvetlit, že na aktivity pre nezadanych može chodit, ale s jej chlapom.. prečo inak by ženy chodili na party same ak ne za chlapmi.. ženy možu spolu sediet na kave cele dni..ale vratim sa spet, dal by som život za to, že my 2 ostaneme spolu. Citil som ale posledny rok, že niečo nieje v poriadku.. na dovolenkach ani wellnesoch to už nebola ona, neužila si ani minutu. Žiadna aktivita ju nebavila a nechapal som prečo. Robil som čo som vedel aby som jej vyhovel, ale nič. 2 dni po rozchode sa mi priznala, že si už roky dozadu vypisovala s chlapmi, na disko robila blbosti ( presne to čo som čakal) a v tej praci ktoru som jej našiel, ONA pobozkala chalana a zamilovala sa... Zrutil sa mi život.. ako keby som v tom momente zomrel, na druhy den v praci som odpadol.. proste stalo sa niečo, s čim som v živote neratal. Ja som ale netušil, že je niekde problem a neni spokojna, nikdy nič nepovedala, aj na moje otazky prečo je vždy nespokojna nikdy poriadne neodpovedala.. Do každeho vztahu pride kríza ! ŽENY KOMUNIKUJTE SO SVOJIMI MUŽMI SO VŠETKYM ČO VAS TRAPI!! NEVIEME ČITAT MYŠLIENKY.. problem je, že ženy sa chcu pačit všetkym chlapom a nie svojmu.. samozrejme, pre ženu je mega lahke ziskat si pozornost a sama si vypestuje odpor ku svojmu mužovi, tym, že otvara cestu inym chlapom.. ak už pišeš inemu, je to podvod.. ak na disko twerkuješ pred 50 chlapmi, ponizujes svojho chlapa a hlavne si nebudeš važit pozornost jedneho, ak maš pozornosť celeho baru.. to iste aj instagram.. baby dnes maju stovky lajkov a komentov ake su krasne, su na tomto zavysle.. kazi to vztahy.. ženy si už nevedia vážiť a rešpektovať chlapov, takže chlapi sa sustredia na to jedno.. "ak je sex to jedine čo ponukaš , sex je jedine čo od teba chcem " teraz moju ženu trtka jediny chlapec ktory bol v praci ( nie chlap) , škulave decko ktore travi čas videohrami.. za toto ma vymenila.. za toto vymenilo svojich chlapov miliony inych zien a stažuju sa, " prečo neviem nájsť dobrého chlapa" .. už si ho mala.. len si s nim nekomunikovala a bezhlavo si ho vymenila, lebo ti nevedel čitat myšlienky a hlavne si nedala na jeho rady ked si bola to jedine na čom mu zaležalo.. odporučam toto prečítat hlavne starším ženám, ktoré sú dnes zúfalé a túlajú sa po zoznamkách.. za rok dva, tam skončí aj " moja žena" ... Chlapi sa takmer vždy za ženu dokážu obetovať a prispôsobiť sa.. ale ak ti žena povie " nudim sa" tak čo ja s tym ? Mame milion inych starosti.. sme chlapi.. ak sa " nudiš" tak, že sa rozvedieš a rozvratiš rodinu tak to tak povec na rovinu.. potom možem nechat pracu, predat auto a nebudem riešit nič ine len ako ta rozveselit.. samozrejme potom žena necha muža koli peniazom :D
TOTO JE POHLAD CHLAPA NA ŽENY, Z VLASTNEJ SKUSENOSTI.. čital som tu už 500 prispevkov od žien, tak som to zhrnul do tohto dlheho slohu, hadam to niektorym otvorilo oči.
@maxalla presne pre to som tolko makal, aby to skončilo čo najrychlejšie.. nechcel som ju tu držať dlho, bez rodiny atd. Ale vidim, že jej rodina nechybala ked tu je nadalej s inym :D a život jej neunikal medzi prsty , mal som 15 000 fotiek jej na nejakej party, zabave, plesoch, dovolenkach, chatach, wellnesoch, vyletoch atd..realne 15 000 jej fotiek kde sa len bavila.. obetovat 2 roky za nehnutelnost a spokojny zivot mi prišlo ako nejlepši plán, ved na SR by som musel brat úver a robit podobne. Aj som ju na to pripravil " idem pracovat, nie bavit sa, vydrzime 2 roky a vsetok cas budeme venovat len sebe a dietatu, bez stresov uverov atd..." Toto bol plan, s ktorym tak nejak suhlasila aj ked sa nikdy nevyjadrila co chce. Ak by mi povedala, ze to takto dlho nevydrzi, tak by som sa prekonal a vratil sa s nou na SR. Alebo čokolvek by chcela ..ale ako vidim , je jej aj tu dobre, v tom problem nebol, rodina jej asi nechyba, jedine co ziskala je novy chlap co jej dava pozornost a volny vstup na kurvenie :D
@drago12587 Ak ste boli takto vopred dohodnuti, tak beriem. Nech je to uz ako chce, vybrala si. Zrejme ta prestala lubit, to sa stava. Ty si volny, mozes si svoj zivot zariadit po svojom, zacat odznova. Len dobra rada, kazda zena potrebuje lasku vo vztahu, aj ked ti to nepovie.
@drago12587 toto je dnešná doba a mnoho ľudí sa s tým musí zmieriť. Jednoducho ľudia si už nevážia vzťahy. Robia to chlapi a aj ženy. Všetko je umelé. Bohužiaľ je to tak
No ja mám dojem z tvojho príspevku ,že si jej nedal dýchať ..držal si ju nakrátko .Bol si choro na nu naviazaný .Vo vzťahu musí mať kazde svoju slobodu .Či koníčky ,kamošky atď.Bez Teba sa nemohla ísť sa zabaviť ,píšeš ako sa obliekala …asi ani kuknúť na iného nemohla,tobôž sa porozprávať Neveril si jej .Bez dôvery každy vzťah skončí .A ona sa cítila ako na reťazi .Asi našla šťastie u iného muža , kde môže voľne dýchať …verí jej !Vid tvoj posledný príspevok .Píšeš s opovrhovaním o nej ,bez šípky úcty.Rada by som si prečítala aj jej názor na Teba .Asi to nebolo také ružové ako to opisuješ …a ta posledná veta hovorí za všetko …popracuj na svojom sebavedomí .To neznamená ,že keď žena sa ide zabaviť bez chlapa ,tak automaticky podvádza.Či podľa seba,súdim Teba?!
jedine co ziskala je novy chlap co jej dava pozornost a volny vstup na kurvenie :D
@berta100 mala vsetku volnost sveta mohla tobit co chcela okrem kurvenia :D ked chcela ist na tyzden na chatu s babami, nemam problem, este by som ju aj objednal a zaplatil... ked chcela ist s babami na dovolenku , nemam problem.. cele dni si behala kde chcela.kozmetiky, kavičky, kamošky, mala svoj program do večera každy den.. ešte som ju sam vyhanal a dal jej len kreditku alebo lova.. . samozrejme ze ju ale nepustim samu na disko o 1 rano :D posledne roky som uz aj z toho upustil a puštal som ju.. po kazdej disko mi pisali kamoši, ako sa kurvila a po tom ako ma podj*bala sa mi priznala čo vlastne robila a vypisovala :D mam 15 000 fotiek pre boha to vravim, 8 rokov sme travili 4 dni v tyzdni len na zabavach.. nepoznas ma.. aky dovod ma zena ist na disko bez chlapa ? Zatancovat ? S kym ? Nesla tam s kamoškami, tie boli doma alebo tam boli s partnermi.. bola s 5 inymi chlapmi :D Ja som sa raz rozpraval s babou z prace na obed mimo prace, už bola scéna :D nevem si predstavit, že v noci sa zobudi a ja som na party a na mne ovešanych 5 polonahych šlapiek :D asi by ma instantne nechala, hadam kazda zena by takeho chlapa nechala ...a " podla seba sudim teba "? Som sa za 27 rokov inej zeny nedotkol moja :D nemaš šajnu kto ja som. Mala viac volnosti ako maš pravdepodobne ty teraz .. lenze mi nedokazovala, že sa vie spravat ked som počuval pribehy, videl fotky a dakedy som ju rano aj našiel ked som uz prehladal cele mesto ..nabehnem na disko a ona zavesena okolo krku chlapcovi :D aku uctu som mal ja, mna reprezentovala všade kde išla.. davala všade najavo, aka je dostupna.. nevravim, ze ak zena ide bez chlapa, automaticky podvadza... Vravim ked ti zdrhne rano na disko bez svojho chlapa a neda nič vediet tak to moja chyba asi neni,... Maš to pomylene, to jej chybal rešpekt ku mne.
@berta100 veri jej ? Pozna ho par tyzdnov :D ved 4 dni na to sa k nemu nastahovala, este si poriadne nevedia ani priezvyska :D ona je žena ktora podjebala svojho chlapa ktory jej dal všetko, vratane ultimatnej volnosti OKREM KURVENIA, on je typek čo randil s 2 babami naraz , ale ževraj obe nechal koli nej :D dobra historka pre deti " ako sme sa spoznali" už teraz viem, že mi bude za par mesiacov pisat, že nema kde ist :D
@berta100 v živote nikdy som jej ani nezavolal kde je a kedy sa vrati.. n-i-k-d-y.. ked som vedel, ze je s babami v bezpeci, netula sa mestom sama nadranom, mohla si robit co ju zmyslelo a co jej peniaze dovolili.. mal som len jedno jedine pravidlo :D .. nebyt kurv4 ... Takže tu fakt zo mna nerob tyrana :D .. ale mala podobne kamošky s nazormi ako ty " božeee to ta akože nepusti na disko ? Nenechaj sa kontrolovat" na smiech . Demencia... Tie jej kamošky by mi dali aj v krikoch po poldeci :D
@ruzovakobyla1 presne 🤣 dobrý ťah z chlapcovej strany
@dadadada1 určite sa nebudem hrnut na slobodne mamičky. Hlavne po tom , čo tu čitam denne : som s mužom 7-10 rokov, mame 2 deti, je super otec, stara sa o nas , je pozorny mily atd .... Ale uz ho nemilujem a chcem sa rozviest. On ma miluje a nechce rozvratit rodinu ale ja to už tak necitim.. .. toto su tie slobodne mamičky :D
@drago12587 určite by som si nikdy nezobral na zodpovednosť niekoho nezvladnutu manželsku krizu, riešit navštevne hodiny byvaleho, starat sa o cudzie dieta.. ani keby som mal byt najosamelejši clovek na svete.. všetky tie ženy mali šance.. väčšina mala aj skvelych chlapov.. väčšina rozvodov je podanych ženami, čim to bude :D
@drago12587 umUz to konecne pochop,ze ona chcela ten cas travit aj s tebou. Co mala robit,ked si na nu kaslal a cele dni robil. Mala sediet doma? Nie kazda je taka hlupa,ze spokojne caka na muza doma. Ona sa zabavala. Keby sa citila milovana,tak ta nepodvedie a nenajde si ineho. Moj muz tiez robil od rana do noci,kolkokrat sme sa len stretli vo dverach,malo casu sme boli spolu. Ale citila som sa milovana,nebranil mi nikdy a ani nevycital,ak som niekam isla sama. Dokonca som bola s kamoskou na dovolenke. Nikdy som ho nepodviedla ani neflirtovala s chlapmi. Mozno vsetko zapricinil tvoj pristup k nej. Mozno sa citila k nicomu,ked si vsetko za nu vybavoval,organizoval jej zivot. A hlavne kedy mala s tebou komunikovat,ked si bol stale v praci? Urcite ti hovorila,co jej vadi,len si to bral na lahku vahu. Bohuzial a podla mna je to aj dan za to,ze si bol jej prvy. Lakalo ju vyskusat. Neviem si predstavit od 14stich byt s jednym chlapim,nic si neuzit,nezazit randenie a vsetko,co k tomu patri. Boli ste deti,ked ste sa spoznali. Mal by si odpustit a odpustit aj sebe,neniest v sebe tu trpkost,ze si jej pomohol a ona od teba odisla. Taky je zivot.
@drago12587 boze moj len si prosim ta nerob obraz o zenach na zaklade modreho konika. Vacsina zien je normalnych,toto je velmi nizke percento zufalych zien,co opisujes.
@marca1 to je jedina logicka odpoved z toho vsetkeho, ostatne ma daleko od pravdy . " Lakalo ju vyskusat ostatnych" toto jedine z toho beriem. To mi dava logiku , kedze nestačilo nič z toho čo som pre nu spravil a vždy hladala inu pozornost. Pracovne vytaženie sme mali vykomunikovane, to malo byt len docasne. V tom to určite nebolo. Aj ked to mohlo nakopnut to, čo spravila. Tiež neverim že ma nemilovala ani ine bajky, len ženy asi miluju inak ako chlapi.. chlap je ochotny za ženu položit život, žena je pre chlapa ochotna sa zabavit a zasmiat, kym je dobre :D a nech mi nikto nevrdi že nie, už som tu prečital 5000 rovnakych pribehov. Posledny bol " sme spolu 12 rokov, moj muz je super otec stara sa o nas, mame 2 deti, ale cez leto si dal 2 piva. Mam ho nechat ?! Neni opity, nerobi sceny, ale je v nalade. Minule si tiež dal pivo ked som mu kontrolovala bločky" ...tak toto je na mna privela :D Ženy !!! Čo je to preboha s vami ? To su chlapi spotrebny tovar ? Dačo mi nesadne už hladam nahradu? Moja baba mala milion chyb.. ale bola moja.. ( samozrejme dokym neporušila jedine pravidlo vo zvtahu) , neprestal by som ju milovat pre žiadny iny dovod.. na čo to vlastne prisahate na svatbe ? V dobrom aj v zlom ? Kym nas smrt nerozdeli ? Či to sa len tak hovorí a realita je " kym ma budeš bavit" :D rozmyšlam, či ešte vobec ženu chcem do života..
@drago12587 ty vieš dobre prečo si s týmto seriálom Rosamuldy Pilcerovej prišiel sem
na ženské fórum..to ako sa tu dokážeš vykecať by ti nikde nikto , žiaden chlap nerozmazával
na 10 stranách..tam by si dostal stručnú info že sa máš vzchopiť a ísť ďalej a byť rád že si sa takejto “superženy” zbavil…. čiže odporúčanie že nerob si obraz o ženách na základe modrého koníka, s čím tak silno súhlasíš je mierne mimo..veď nikto ti nekáže Ti sem prísť vyplakávať… takže okrem tohoto…este toľko, zamotávaš sa vo vlastnej sebaľútosti…12 rokov si sa jej snažil vysvetliť že na aktivity pre nezadaných može chodiť ale len so svojim chlapom.. v ďalšom prídpevku píšeš že mala všetku voľnosť sveta - okrem kurvenia! aj s kreditkami aj lóve dostala..že sa ukrutne nudila, žiadna aktivita ju nebavila, a čakala na teba kým sa jej budeš venovať keď odrobíš tých 300hodín, a v ďalšom príspevku že mala kozmetiky, kávičky , kamošky a svoj program do večera…ja to vidím tak, boli ste spolu od jej 14 rokov..tam sa udeje toľko zmien od takého veku v živote človeka..veď ju nechaj isť , žiť si svoj život, nauč sa byť troška sám so sebou, hlavne sa prestaň lutovať..určite ti to len prospeje..bol tu jeden super hrdina čo hádzal ženy fo jedného vreca a stále ich ponižoval a správal
sa veľmi egotripácky , urážal a ponižoval tu slovne ženy, veľmi bol “múdry”..už tu neni..admin mu zmazal účet..už si stihol byť múdry aj ty v inom príspevku..tak len že pre info…
@alexnina777 neprišiel som sa tu lutovať, prišiel som pochopit ženy.. na pochopenie mojej sitacie som sa rozpisal mozno viac, ako som mal.. ale kde inde zistím, ako ženy uvažujú, ak nie tu ? Som logický človek, potrebujem odpovede... Tu ženu, čo chce zničit 4 životy lebo jej chlap mal v lete 2 piva neuražam.. skôr lutujem toho chlapa a deti, že netušia čo za človeka s nimi žije. Ženy o ktore by chlap neoprel ani bicykel tu rozpisuju 20 bodove zoznamy a požiadavky na chlapa akeho chcu :D, to by ma ani v nočnej more nenapadlo. Z kade ženy beru to sebavedomie? Tie naroky na chlapov ? Bez myhnutia oka rozvracat rodiny a zahadzovat minulost aj buducnost - ešte s detmi? Ešte pred tým ako som sem prišiel som si myslel, že môj prípad bude jeden z mála.. vlastne som mal ešte štastie, že som si udržal ženu tak dlho ako vidím..na obranu žien som čital zo 3 prispevky, kde zase ona robila všetko pre neho, takže musia existovat aj normalne ženy. Logicky mi vychadza, čim väčši zmrd, tym ma lepšiu ženu..( a je mi uplne jedno, či mi admin dá ban, novy email mám za 5 sekund..takže povyšenecké vyhrážky na mna neplatia. )
@alexnina777 nebude to tak, že chlapi sa stanú " zmrdmi" po skusenostiach so ženami ? Poznám viacero párov kde sa chlap snaží až príliž a nikdy mu to žena neopetuje. Jeden pár, kde chlap uplne ženu ignoruje, nedáva jej ani cent, robí len čo mu vyhovuje a idú sa za mesiac brať :D ona je z neho hotová... ( Ano, ten chlap mal viacero žien pred nou, aj sa s nou na mesiac rozišiel) . Čo si o tom myslíš ? Nechcem písať nenávistne ani arogantne. Toto je normálna otvorená debata, je pravda že po prečítaní par prispevkov sa mi mierne zvýšil tlak , hlavne po tej spominanej žene ktora je ochotna žničit 4 životy za 2 piva v lete :D
@drago12587 zjavne si sa ocitol na zlej platforme..opat jednym dychom píšeš, že si sem prišiel pochopiť ženy, a druhým opať ženy odsudzuješ..ženy o ktoré by chlap neoprel ani bicykel, ženy ktoré majú 20 stranové
požiadavky na chlapa ktorého chcú..to čo by teba ani v nočnej mote nenapadlo, má veľa žien ako štandard..tak si toto predstav a ešte si predstav že každá žena má slobodnú voľbu čo je ochotná mužovi tolerovať , aj čo sa týka alkoholu aj čo sa týka jeho pristupu k rodinnému životu…
@drago12587 A s tymii úvahami že chlapi sa stanú zmrdi po skúsenosti so ženami, to rovno zabaľ tu a hladaj pochopenie k Tvojim výlevom niekde inde..existuje veľa literatúry a kníh, ktoré
by ti pomohli oveľa viac pochopiť zdravé vzťahy, keď by si si o tom prečítal , odporúčam ti knihy od Pavel Hirax Baričák..našiel by si tam veľa odpovedí na život a vzťahy..ak máš instagram, tak tam je jeden muž, ktorý
chlapom ukazuje a vysvetluje ako správne uchopit
rolu muža a partnera a otca..robí to perfektne odporúčam Ti skor tento systém ako tu polemizovať a súdit a ponižovať ženy..toto je jeho profil..určite mu daj šancu, veľa Ti to dá do života a tvojich budúcich vzťahov..
@alexnina777 určite pozriem, dakujem za informácie.
@drago12587 ahoj, napíšem ti súkromnú správu, hádam sa ozveš, lebo som zvedavá na odpoveď
@drago12587 jeeej aj ja som z Lučenca 😂😜

@toskanka mas velmi divnu predstavu, ze je hned nesamostatny ten, kto chce od zivota aj nieco viac, nez len vidiet partnera akurat tak spat po 18 h sichte a pozerat sa, ako zivot uteka pomedzi prsty.