icon

Kondóm nájdený v aute. Známka podvádzania?

1. aug 2025

Ja som zažila dnes menši šok. Našla som kondom v našom aute. Bol celkom dobre schovany. My s manželom sme spolu 15 rokov a použivame auto spoločne. Nepouživame kondomy. Takže viem že pre nas to nebolo. Čo si mam myslieť. Je to jednoznačna stopa podvadzania? Neviem to rozdychať......

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_a7d5b8
1. aug 2025

@anonym_autor napríklad môj muž nikam takto autom nechodí že by mal čas podvádzať - tvoj má na to priestor ? Lebo ak ide do obchodu a naspäť tak neznam. Ale ak má priestor tak by som to riešila. Hneď. A taaaaak hlboko sa pozerala do očí

anonym_5375e3
1. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aj to ma napadlo, ze prve co clovek povie ze je to este z cias ked spolu chodili.

balerina2025
1. aug 2025
@moonlight1210

@mirokub asi by ta prezradil datum vyroby y spotreby.

lucia13022023
1. aug 2025

Počkaj pozriem sa 🔮
Áno, podviedol ta v piatok trinásteho na halloween, bola to kolegyňa na firemnej party.

balerina2025
1. aug 2025

pozri datum spotreby kondomov.
my nepozname vas vztah , ak ho podozrievas, asi tam chyba dovera.

simca06022011
1. aug 2025

co to znamena dobre schovany? :D

sowhat
1. aug 2025

btw. predstavte si tu situaciu, ze sa kvoli tomu rozvedu a nakoniec ten kondom tam mal ukryty byvaly majitel toho auta, alebo si z neho kamos/kolega urobil srandu a naschval mu to tam schoval 🙂 blbe, co

simca06022011
1. aug 2025
@sowhat

btw. predstavte si tu situaciu, ze sa kvoli tomu rozvedu a nakoniec ten kondom tam mal ukryty byvaly majitel toho auta, alebo si z neho kamos/kolega urobil srandu a naschval mu to tam schoval 🙂 blbe, co

@sowhat aj mna to napadlo, alebo to proste tam niekomu vypadlo, koho viezli alebo hocico... za to som sa pytala, co je to dobre schovany :DD

balerina2025
1. aug 2025
@sowhat

@sowhat urcite by som sa kvoli tomu nerozvadzala. dokym neodhalim o co ide. hlavne ked ten vztah funguje. ale ak su podozrenia, mozno uz je menej sexu, mozno on ci ona nema zaujem a uz ide v hlave kolotoc. zle zle zle.

cutespider
1. aug 2025
@anonym_064b0a

Panečku, ja mám new objav a teda sme to robili aj v aute, keďže sa poznáme krátko tak sa chránim-e
Že je rozvedený, má štvorkolku. Hm?
Určite nájdeš aj nejaké vlasy, dobre popozeraj, zober lepiacu pásku a nevynechaj ani koberčeky

@anonym_064b0a, ja si myslím, že chce práve to, aby autorka upratala auto 😁
Lebo spoliehať sa kondóm skladovaný cez leto v horúcom aute je, hmm... odvážne.

3petka
1. aug 2025

@anonym_autor neviem ale take veci sa nenosia vo vreckách či ešte existuje taký chlap? Že by to vypadlo. Pekne v peňaženke alebo ladvinke. A predpokladám že nebol “dobre schovaný” ako autorka píše na zemi alebo pod sedačkou????

zuzubb007
1. aug 2025

Určite to vypadlo kamarátovi 🤣, také veci nenosí nikdo vo vrecku, ale peňaženka alebo v tasticke, ja neviem čo sa autorka boji muža normálne by som mu to vyblafla ako by gulal očami, a čo by si vymyslel za rozpravku

laurinka27
1. aug 2025

Keby niekomu vypadol, tak by bol na takom mieste, kde by mohol vypadnut, a nie zastrceny v nejakej premyslenej skrysi. Ale ja neverim, ze na nevernom muzovi nie je poznat nejake podozrive znaky spravania.

anonym_a4de39
1. aug 2025
@moonlight1210

@mirokub asi by ta prezradil datum vyroby y spotreby.

@moonlight1210 Presne tak isto som náhodou našla pri hľadaní lepiacej pásky balík kondómov. 😄 Našťastie boli 3roky po záruke. 🙏🏽🙏🏽

thereisabear
1. aug 2025

Ešte je možnosť, že o ňom ozaj nevie a dala mu to tam nejaká dáma práve s úmyslom, aby si ho našla.

pasomnica
1. aug 2025

A kde presne bol schovaný? A aký dátum na ňom je? Či je nový... Toto nevyzerá dobre. Daj vedieť.

eviq
1. aug 2025
@cutespider

@anonym_064b0a, ja si myslím, že chce práve to, aby autorka upratala auto 😁
Lebo spoliehať sa kondóm skladovaný cez leto v horúcom aute je, hmm... odvážne.

@cutespider čiže druhy bude v garáži 🙂 aj tam treba upratat

macatt
1. aug 2025

Odložil si ho, lebo vie, že ho využije.. nechala by som ho tam a čakala kedy zmizne ..
keby to bola jednorázovka tak ho neodkladá a zlikviduje…je mi to ľúto, drž sa

macatt
1. aug 2025

Rovnako keby niekomu v aute vypadol by ho vyhodil, aby sa koli tomu nedostal zbytočne do nepríjemností.. a ešte by kolegu poriadne dogabal, či je normálny a nedá si na také veci pozor..

eviq
1. aug 2025
@macatt

Rovnako keby niekomu v aute vypadol by ho vyhodil, aby sa koli tomu nedostal zbytočne do nepríjemností.. a ešte by kolegu poriadne dogabal, či je normálny a nedá si na také veci pozor..

@macatt hovado neopatrne 👍 😂😂😂

barbie2023
1. aug 2025

No tak ľudia ,mne sa stalo,že som mala kondóm v aute a manžel ho našiel. V mojom aute a nie spoločnom. Fakt,že za prvé nikdy som ho nepodviedla ani nechcela podviesť a tiež také niečo ani nepoužívam...proste fakt netuším odkiaľ sa tam vzal . Manžel sa najprv aj čudoval,ale verí mi. Doteraz sa občas na tom aj zasmejeme lebo je to fakt záhada aj vtipné zároveň.

macatt
1. aug 2025
@eviq

@macatt hovado neopatrne 👍 😂😂😂

@eviq nooo, zmenila som to, nesedelo mi to tam🤣

eviq
1. aug 2025
@macatt

@eviq nooo, zmenila som to, nesedelo mi to tam🤣

@macatt práveže presne tak by to povedal chlap, živo som si to predstavila 😂

macatt
1. aug 2025
@barbie2023

No tak ľudia ,mne sa stalo,že som mala kondóm v aute a manžel ho našiel. V mojom aute a nie spoločnom. Fakt,že za prvé nikdy som ho nepodviedla ani nechcela podviesť a tiež také niečo ani nepoužívam...proste fakt netuším odkiaľ sa tam vzal . Manžel sa najprv aj čudoval,ale verí mi. Doteraz sa občas na tom aj zasmejeme lebo je to fakt záhada aj vtipné zároveň.

@barbie2023 ale bol dobre schovaný? To je také dôležité celkom..

simca06022011
1. aug 2025
@macatt

@macatt kľudne moze byt ze vôbec nevedel ze tam je.. môj chlap aj keby ho mal sj v tej odkladacej onej vpredu tak by si to nevšimol 😂 toto sa nedá inak.vyriesit ako 1)bud sa opýtať alebo 2) sledovať ako píšeš = ale.ak to nájde a vyhodí, tak čo? Bude tak ci tak problém. A co ak to on otoci na ňu? Auto je spoločné a co ak ho tam ona ma? 😁

lienka.7
1. aug 2025

@anonym_autor je vysoko pravdepodobné, že ťa podvádza. Otázne je však čo teda potom chceš robiť, keď mu to povieš. Len sa pohadat? Ostat ďalej s nim? Hm? Co chceš robiť si premysli dopredu a potom konaj. Lebo za mna nema zmysel niekoho konfrontovať, pohadať sa a potom sa tváriť, že sa vlastne nič nestalo... lebo deti, lebo peniaze, lebo sama to nedám, lebo byt/dom.... lebo medveď.

eviq
1. aug 2025
@barbie2023

@barbie2023 a nemal náhodou od teba požičané auto manžel? 😇

macatt
1. aug 2025
@simca06022011

@macatt kľudne moze byt ze vôbec nevedel ze tam je.. môj chlap aj keby ho mal sj v tej odkladacej onej vpredu tak by si to nevšimol 😂 toto sa nedá inak.vyriesit ako 1)bud sa opýtať alebo 2) sledovať ako píšeš = ale.ak to nájde a vyhodí, tak čo? Bude tak ci tak problém. A co ak to on otoci na ňu? Auto je spoločné a co ak ho tam ona ma? 😁

@simca06022011 tak keď viem, že nie je moj tak nenaskúša nič.. tá záruka by ma zaujímala akurát a kde sú ostatné 2ks. A jeho reakcia ešte, ak je v tom doma tak ani brvou nemikne, inak zostane nervózny a bude vyskakovať ešte..
Ale to autorka si ho pozná skôr.. alebo bude ako baránok a hrať sprostého..je to nepríjemné veľmi

anonym_5375e3
1. aug 2025

dalsi troll