Kondóm nájdený v aute. Známka podvádzania?
Ja som zažila dnes menši šok. Našla som kondom v našom aute. Bol celkom dobre schovany. My s manželom sme spolu 15 rokov a použivame auto spoločne. Nepouživame kondomy. Takže viem že pre nas to nebolo. Čo si mam myslieť. Je to jednoznačna stopa podvadzania? Neviem to rozdychať......
@anonym_autor napríklad môj muž nikam takto autom nechodí že by mal čas podvádzať - tvoj má na to priestor ? Lebo ak ide do obchodu a naspäť tak neznam. Ale ak má priestor tak by som to riešila. Hneď. A taaaaak hlboko sa pozerala do očí
@mirokub aj to ma napadlo, ze prve co clovek povie ze je to este z cias ked spolu chodili.
@mirokub asi by ta prezradil datum vyroby y spotreby.
@moonlight1210 presne
Počkaj pozriem sa 🔮
Áno, podviedol ta v piatok trinásteho na halloween, bola to kolegyňa na firemnej party.
pozri datum spotreby kondomov.
my nepozname vas vztah , ak ho podozrievas, asi tam chyba dovera.
co to znamena dobre schovany? :D
btw. predstavte si tu situaciu, ze sa kvoli tomu rozvedu a nakoniec ten kondom tam mal ukryty byvaly majitel toho auta, alebo si z neho kamos/kolega urobil srandu a naschval mu to tam schoval 🙂 blbe, co
btw. predstavte si tu situaciu, ze sa kvoli tomu rozvedu a nakoniec ten kondom tam mal ukryty byvaly majitel toho auta, alebo si z neho kamos/kolega urobil srandu a naschval mu to tam schoval 🙂 blbe, co
@sowhat aj mna to napadlo, alebo to proste tam niekomu vypadlo, koho viezli alebo hocico... za to som sa pytala, co je to dobre schovany :DD
@sowhat urcite by som sa kvoli tomu nerozvadzala. dokym neodhalim o co ide. hlavne ked ten vztah funguje. ale ak su podozrenia, mozno uz je menej sexu, mozno on ci ona nema zaujem a uz ide v hlave kolotoc. zle zle zle.
Panečku, ja mám new objav a teda sme to robili aj v aute, keďže sa poznáme krátko tak sa chránim-e
Že je rozvedený, má štvorkolku. Hm?
Určite nájdeš aj nejaké vlasy, dobre popozeraj, zober lepiacu pásku a nevynechaj ani koberčeky
@anonym_064b0a, ja si myslím, že chce práve to, aby autorka upratala auto 😁
Lebo spoliehať sa kondóm skladovaný cez leto v horúcom aute je, hmm... odvážne.
@anonym_autor neviem ale take veci sa nenosia vo vreckách či ešte existuje taký chlap? Že by to vypadlo. Pekne v peňaženke alebo ladvinke. A predpokladám že nebol “dobre schovaný” ako autorka píše na zemi alebo pod sedačkou????
Určite to vypadlo kamarátovi 🤣, také veci nenosí nikdo vo vrecku, ale peňaženka alebo v tasticke, ja neviem čo sa autorka boji muža normálne by som mu to vyblafla ako by gulal očami, a čo by si vymyslel za rozpravku
Keby niekomu vypadol, tak by bol na takom mieste, kde by mohol vypadnut, a nie zastrceny v nejakej premyslenej skrysi. Ale ja neverim, ze na nevernom muzovi nie je poznat nejake podozrive znaky spravania.
@mirokub asi by ta prezradil datum vyroby y spotreby.
@moonlight1210 Presne tak isto som náhodou našla pri hľadaní lepiacej pásky balík kondómov. 😄 Našťastie boli 3roky po záruke. 🙏🏽🙏🏽
Ešte je možnosť, že o ňom ozaj nevie a dala mu to tam nejaká dáma práve s úmyslom, aby si ho našla.
A kde presne bol schovaný? A aký dátum na ňom je? Či je nový... Toto nevyzerá dobre. Daj vedieť.
@anonym_064b0a, ja si myslím, že chce práve to, aby autorka upratala auto 😁
Lebo spoliehať sa kondóm skladovaný cez leto v horúcom aute je, hmm... odvážne.
@cutespider čiže druhy bude v garáži 🙂 aj tam treba upratat
Odložil si ho, lebo vie, že ho využije.. nechala by som ho tam a čakala kedy zmizne ..
keby to bola jednorázovka tak ho neodkladá a zlikviduje…je mi to ľúto, drž sa
Rovnako keby niekomu v aute vypadol by ho vyhodil, aby sa koli tomu nedostal zbytočne do nepríjemností.. a ešte by kolegu poriadne dogabal, či je normálny a nedá si na také veci pozor..
No tak ľudia ,mne sa stalo,že som mala kondóm v aute a manžel ho našiel. V mojom aute a nie spoločnom. Fakt,že za prvé nikdy som ho nepodviedla ani nechcela podviesť a tiež také niečo ani nepoužívam...proste fakt netuším odkiaľ sa tam vzal . Manžel sa najprv aj čudoval,ale verí mi. Doteraz sa občas na tom aj zasmejeme lebo je to fakt záhada aj vtipné zároveň.
No tak ľudia ,mne sa stalo,že som mala kondóm v aute a manžel ho našiel. V mojom aute a nie spoločnom. Fakt,že za prvé nikdy som ho nepodviedla ani nechcela podviesť a tiež také niečo ani nepoužívam...proste fakt netuším odkiaľ sa tam vzal . Manžel sa najprv aj čudoval,ale verí mi. Doteraz sa občas na tom aj zasmejeme lebo je to fakt záhada aj vtipné zároveň.
@barbie2023 ale bol dobre schovaný? To je také dôležité celkom..
Rovnako keby niekomu v aute vypadol by ho vyhodil, aby sa koli tomu nedostal zbytočne do nepríjemností.. a ešte by kolegu poriadne dogabal, či je normálny a nedá si na také veci pozor..
@macatt kľudne moze byt ze vôbec nevedel ze tam je.. môj chlap aj keby ho mal sj v tej odkladacej onej vpredu tak by si to nevšimol 😂 toto sa nedá inak.vyriesit ako 1)bud sa opýtať alebo 2) sledovať ako píšeš = ale.ak to nájde a vyhodí, tak čo? Bude tak ci tak problém. A co ak to on otoci na ňu? Auto je spoločné a co ak ho tam ona ma? 😁
@anonym_autor je vysoko pravdepodobné, že ťa podvádza. Otázne je však čo teda potom chceš robiť, keď mu to povieš. Len sa pohadat? Ostat ďalej s nim? Hm? Co chceš robiť si premysli dopredu a potom konaj. Lebo za mna nema zmysel niekoho konfrontovať, pohadať sa a potom sa tváriť, že sa vlastne nič nestalo... lebo deti, lebo peniaze, lebo sama to nedám, lebo byt/dom.... lebo medveď.
@barbie2023 a nemal náhodou od teba požičané auto manžel? 😇
@macatt kľudne moze byt ze vôbec nevedel ze tam je.. môj chlap aj keby ho mal sj v tej odkladacej onej vpredu tak by si to nevšimol 😂 toto sa nedá inak.vyriesit ako 1)bud sa opýtať alebo 2) sledovať ako píšeš = ale.ak to nájde a vyhodí, tak čo? Bude tak ci tak problém. A co ak to on otoci na ňu? Auto je spoločné a co ak ho tam ona ma? 😁
@simca06022011 tak keď viem, že nie je moj tak nenaskúša nič.. tá záruka by ma zaujímala akurát a kde sú ostatné 2ks. A jeho reakcia ešte, ak je v tom doma tak ani brvou nemikne, inak zostane nervózny a bude vyskakovať ešte..
Ale to autorka si ho pozná skôr.. alebo bude ako baránok a hrať sprostého..je to nepríjemné veľmi
dalsi troll