icon

Konflikt s kamarátkou kvôli jej priateľovi

5. aug 2025

Ahojte, dnes som ostala veľmi sklamaná, čo by ste si mysleli vy o tomto? Mám kamarátku z detstva, s ktorou sa roky podporujeme a pomáhame si, prešli sme si rôznymi situáciami a minulý týždeň sme boli na výlete aj s jej priateľom. Pôvodne sme mali ísť len my dve ale on, chcel ísť veľmi s nami. síce som nebola nadšená aj som jej to povedala ale hovorím dobre. Boli sme dva dni mimo Slovenska. Prvý deň bol fajn ale druhý deň sme sa pohádali, lebo mi už liezol na nervy jej priateľ tak som bola viac menej tichšia a to do mňa hustila či som urazená a nech sa s nimi viac bavím. Čo ma zarazilo bolo, že dnes, takmer týždeň od toho mi začala medzi rečou nadávať, že sa jej nepáčilo že som sa pretŕčala pred jej mužom - rozumej prišla som k nim na izbu a pýtala sa jej či môžem ísť takto (my sa radíme o outfitoch stále) a on tam bol tiež tak som sa naňho otočila on že v pohode a nič viac. Ona to zveličila ako keby som jej išla prebrať muža a začala mi nadávať, či nemám iných chlapov ktorým sa môžem ukazovať v šatách a prečo sa musím pretŕčať práve pred ním a podobne. Podotýkam, neboli to žiadne vyzývavé šaty ale obyčajné. Následne na to, mi povedala že jej priateľ si všimol, že som mala odrastené nechty - pritom som ich vtedy mala týždeň, to som pozerala ako puk a na to mi ešte povedala, že ak si to všimol on mám rátať, že si to všimli aj iní chlapi, ktorých sme stretli vonku. K tomu padli ešte aj iné poznámky na môj vzhľad, ktoré boli akože "Rada" a vraj to má už dnes každá žena, ktorá sa o seba stará a mám prestať používať žiletky a chodiť na epiláciu, pretože jej priateľ si aj to všimol, že sa holím žiletkami a nechodím na epiláciu a on ten rozdiel vidí. Keď som jej zavolala, že čo sa jej stalo a prečo to rieši teraz s tými šatami, začala na mňa útočiť, že ona si môže riešiť čo chce kedy chce a hovor skončil tým, že sa so mnou už nechce stretávať. Podotýkam obe máme 28 a jej priateľ 38, niesme žiadni pubertiaci..

Strana
z2
sense
5. aug 2025

Že jej partner sa akosi veľmi vyzná čo sa žien týka a procedúr. Osobne by som to neriešila, nechala plávať...ak by navrhla stretnutia tak jedine vy dve bez neho. Normálne by som jej povedala že sa chcela stretnúť len s ňou bez jej chlapa aby nedochádzalo k nedorozumeniam

ukgirls
5. aug 2025

hold kamaratka zacala ziarlit ..zrejme priatel utrusil neaku poznamku pred nou a ona si to teraz vybija na tebe.. keby bola ozaj taka super kamoska neriesila by to ... ale chlap dokaze zenu zmenit na nepoznanie ...

domkakvet
5. aug 2025

@anonym_autor dost zvlastne spravanie tvojej kamaratky a aj jej priatela, aj ked neviem co tomu predchadzalo, lebo nepises o tom prvom konflikte preco ste sa pohadali, mozno to bol dosledok toho, ale tak ci onak mi to pride divne, bud si s kamaratkou sadnete a vydiskutujete si to s tym, ze nechces aby nejaky chlap rozdelil vase priatelstvo, alebo sa vykasles na nu.

patus_2
5. aug 2025

@anonym_autor dievčatá, koľko máte rokov? Nemám problém, tak si ho vyrobím?
Tak nechoď s kamarátkou na výlet, keď sa s ňou pohádaš a vadí ti jej partner. Podľa opisu vyzeráte obidve veľmi nevyspele až detinsky.

autor
5. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor dost zvlastne spravanie tvojej kamaratky a aj jej priatela, aj ked neviem co tomu predchadzalo, lebo nepises o tom prvom konflikte preco ste sa pohadali, mozno to bol dosledok toho, ale tak ci onak mi to pride divne, bud si s kamaratkou sadnete a vydiskutujete si to s tym, ze nechces aby nejaky chlap rozdelil vase priatelstvo, alebo sa vykasles na nu.

@domkakvet jej vadilo, že sa s nimi málo bavím. On sa chcel so mnou rozprávať a ja som už moc nemala náladu a ona mi vyčítala či som odutá

autor
5. aug 2025
@patus_2

@anonym_autor dievčatá, koľko máte rokov? Nemám problém, tak si ho vyrobím?
Tak nechoď s kamarátkou na výlet, keď sa s ňou pohádaš a vadí ti jej partner. Podľa opisu vyzeráte obidve veľmi nevyspele až detinsky.

@patus_2 my sme mali pôvodne ísť len my dve ale ona trvala na ňom a tak to aj dopadlo.. a ku koncu telefonátu povedala že ak mi vadí si mám nájsť single kamošky

deti95060810
5. aug 2025

to už ozaj na ďalšie stretávanie nevyzerá. kámoška nabrúsená ako britva

olimuc
5. aug 2025

Nasla by som si single kamosky. Toto kamaratstvo uz nikam nepovedie. Neviem, co si jej priatel vsimol alebo nevsimol, co si do fabulovala kamaratka, ale to spravanie je zvlastne … mne by blikali kontrolky a Kontakt by som obmezdila na max 1 hodinovu kavu na tyzden. Tie nechty, holenie atd … no on asi jej dohovoril co ma a co nema, asi jej to nesadlo uplne fajn tak vypustila identicky preslov na teba … lebo si neviem predstavit, naco by sa tym zaoberala…. ale to Ti moze byt jedno, ty s nim nespis .., a hladaj si novu spolocnost

anonym_8074bf
5. aug 2025
@anonym_autor

@patus_2 my sme mali pôvodne ísť len my dve ale ona trvala na ňom a tak to aj dopadlo.. a ku koncu telefonátu povedala že ak mi vadí si mám nájsť single kamošky

@anonym_autor radí ti dobre, toto nie je kamoška

luccija
5. aug 2025

Vyliala si na teba zlosť takéto veci čo povedala sú netaktne Jej frajera je trt do toho ako sa holis.Kaslat na takú kamarátku Ty si jej čo povedala na taký výlev?

marryliese
5. aug 2025

@anonym_autor ona žiarli a on je divný, vykašľala by sommsa na takéto kamarátstva

jamidea
5. aug 2025

@anonym_autor jej frajer je debil ze ju namotava a odvadza od teba. Toto iste urobil kamoske pred 100rokmi jej frajer. Po case to priznala. Na jej obhajobu vtedy sme mali 20. Nic ine ako prestat sa stykat nepomoze. Bud sa spamata, alebo vyda.

victory7897
5. aug 2025

No neviem ktorý 38r chlap vôbec vie čo je epilácia ...podľa mňa ti ,,kamoška ,, chcela naložiť a toto z nej vyšlo , lebo vie že si zakladaš na vzhľade ...dosť detinské ste obe

ahhola
5. aug 2025

Ten jej 40tnik,to asi nebude nepopisany list😅vsak? Len boh vie, co ma za sebou, ty kamaratstvo, mozno to na teba posobi, ze nebyt vyletu, siat, nechtov, depilacie😅tak ste kamky po domov dochodcov, ale nie, toto uz viselo vo vzduchu a teraz sa to hodilo💔

xenia65
5. aug 2025

@anonym_autor jednoducho žiarli, nič viac nič menej...

estellas
6. aug 2025

To správanie kamarátky je také detinské, dosť prehnané.
Ja by som nešla takto s kamarátkou a jej frajerom na dovolenku. Ja by som si tam pripadala ako piate koleso na voze. Ja by som s tým nesúhlasila.
Tie argumenty jej vôbec neverím. Silno pochybujem že jej muž sa takto dobre vyzná v ženských veciach.
Ktorý muž vie takto podrobne ako funguje epilácia ?
Veď muži také nevyužívajú.

anonym_96f8f1
6. aug 2025

@anonym_autor viac by som jej nepísala/nevolala.

jana_eyre_2
6. aug 2025

No ja si myslím, že jej muž si ťa všimal viac ako jej bolo milé (ktorý chlap by si všimol odrastené nechty, či oholené nohy, sorry ale to si nevšimnem ani ja 🤣) žiarlila a ako hysterka jeho záujem hodila na teba..

Aspoň vieš, že reálna kamarátka nebola, síce úplne chápem, ze takáto strata veľmi bolí asi to tak bude lepšie .. jej správanie bolo úbohé a detinské.. držím palce aby si si našla naozaj blízku kamarátku..

vladuska20
6. aug 2025

Tebe vadi jej partner,ona zase na teba ziarli.A tak to dopadlo.Ale ano,kamoska povedala pravdu,najdi si novu kamosku alebo teda pockaj,kym sa rozidu potom jej budes aj ty dobra.Teraz je zamilovana a oci zatvorene,nic nepocujem,nevidim.No radsej necakaj a najdi si naozaj lepsiu kamosku.
Tiez som zo zaciatku nasho vztahu s muzom bravala na rande kamosku a casom mi muz povedal,ze chce byt uz konecne aj sam somnou.Tak som ju tiez odstrihla.Tak to byva.

janetinka27
6. aug 2025

@anonym_autor nejako si ta vyobzeral, co jej asi vadi najviac

jana_eyre_2
6. aug 2025
@vladuska20

Tebe vadi jej partner,ona zase na teba ziarli.A tak to dopadlo.Ale ano,kamoska povedala pravdu,najdi si novu kamosku alebo teda pockaj,kym sa rozidu potom jej budes aj ty dobra.Teraz je zamilovana a oci zatvorene,nic nepocujem,nevidim.No radsej necakaj a najdi si naozaj lepsiu kamosku.
Tiez som zo zaciatku nasho vztahu s muzom bravala na rande kamosku a casom mi muz povedal,ze chce byt uz konecne aj sam somnou.Tak som ju tiez odstrihla.Tak to byva.

@vladuska20 zase ja si myslím, že mať vzťah neznamená, že priateľov treba odstrihnúť, úplne stačí deliť si čas a s každým byť osamote.. na rande som kamarátky nikdy nebrala..

o__o
6. aug 2025

Nie prve ani posledne kamaratstvo, ktore skončilo kvoli frajerovi

oli18
Autor odpoveď zmazal
danica2711
6. aug 2025

kamarátka je hlúpa, takto dospelý človek nereaguje. To, že ju frajer upozornil na tvoje kozmetické nedostatky, si vymyslela, chlap by si jakživ také niečo nevšímal. Naopak, najskôr urobil pár poznámok na to, že dobre vyzeráš a ona zo žiarlivosti nevedela iné, len ťa začať ponižovať. Ak v tom chce pokračovať, tak také "kamarátstvo" za nič nestojí, aj keď to po dlhej dobe, ktorú ste prežívali spolu, zabolí... ale možno sa jej po čase rozjasní v hlave a vráti sa k vášmu vzťahu

jakkubova
6. aug 2025

Chcela by som vidiet chlapa, ktory vidi rozdiel medzi oholenymi a vylaserovanymi nohami a este riesi tyzdnovy odrast na nechtoch. Kamoska si to len vymyslela aby ta zhodila. Evidentne ma nejaky problem sama so sebou aj vo svojom vztahu. Zvazila by som kontakt s takou osobou a nabuduce chod na vylet s kamoskou, ktora tam nebude tahat svojho frajera.

autor
6. aug 2025

@anonym_autor k tomu holeniu dodám len to, že ja som sa v ten večer ako sme šli von oholila žiletkou😀 ale pre nich to bolo že iba žiletkou a bola som neupravená

weleda123
6. aug 2025

Takáto "kamarátka" by viac už kamarátkou nebola. Nemáš toto za potrebu, autorka.

sevrin
6. aug 2025

@anonym_autor tebe vadí jej priateľ, lebo ti berie kamarátku z detstva. A ona ťa môže vnímať ako konkurenciu. Nájdi si chlapa, zlepší sa to.

autor
6. aug 2025
@sevrin

@anonym_autor tebe vadí jej priateľ, lebo ti berie kamarátku z detstva. A ona ťa môže vnímať ako konkurenciu. Nájdi si chlapa, zlepší sa to.

@sevrin ja som momentálne v situácii ze sa s niekym stretávam, a ona to dobre vie.

eeffka
6. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin ja som momentálne v situácii ze sa s niekym stretávam, a ona to dobre vie.

@anonym_autor kamaratka by mi nikdy nic take nepovedala aj keby som prisla ako gorila. Toto nie je kamaratstvo ale obycajna ziarlivost.

Strana
z2