Konflikt s partnerovou mamou. Zvažujem rozchod
Rozišli by ste sa s priateľom v prípade, že nemáte radi jeho mamu? Nesadli sme si a ja z nej cítim niečo negatívne. Neviem to presne opísať. Ona je veľmi náladová, niekedy má protivné alebo nevhodné poznámky, niekedy keď som jej niečo povedala tak to vedela použiť proti mne. A napríklad ja chodím do kostola a jej sa nepáči žeby sme s priateľom mali svadbu v kostole. Keď niekto z jej rodiny ide do kostola, tak tiež to nevhodne okomentuje, prípadne sa jej to nepáči/robí si z toho srandu. Stále niečim zamestnáva priateľa a narúša nám to plány. Vyžaduje časté návštevy a keď sa nám v daný deň nedá prísť, tiež sa urazí. Priateľ je fajn: vieme sa porozprávať, zasmiať, máme spoločné záľuby, nepije, nefajčí, je zodpovedný, ale čo mi vadí je to, že občas je jeho humor nevhodný a už ma tým aj urazil. Okomentoval to tak, že nepoznám srandu. Vie sa aj on uraziť, aj byť protivný, je náladový, pri hádke po mne aj kričí, po hádke sa so mnou nerozpráva, stále sa ja ospravedlňujem a chcem aby sme to urovnali. Proste je to také čudné. Niekedy to je fajn, inokedy nie a mňa to celé psychicky vyčerpáva. Myslím si že on takéto správanie videl doma a myslí si, že to je ok. Potom tu je ešte jedna vec a to je to, že máme úplne rozdielne politické a náboženské názory - ale to by som ešte vedela zniesť, len neviem ako by to bolo časom keby prišli deti - že akým štýlom by sme ich vychovávali. Zatiaľ spolu nebývame, ale 70% času počas týždňa som u neho v jeho byte. Ani ohľadom bývania sme sa zatiaľ nezhodli, lebo mne až tak nevyhovuje bývať v tom meste. Keby som tam bývala, musela by som si asi kúpiť auto kvôli dochádzaniu do práce. Autobusom by to trvalo hodinu a pol ráno a hodinu a pol poobede.
@anonym_autor napíš radšej, v čom sa zhodnete, bude to kratšie... lebo tých negatív si napísala požehnane. Zjavne ti to vadí (nečudujem sa), tak načo si plánovať budúcnosť s niekým, na ktorom ti vadí toľko vecí?
@anonym_autor rozísť sa je to debil
Alebo tu bude o rok príspevok čakáme dieťa a on o mne kričí všetko je moja vina
@anonym_autor neberies si len muža ale aj jeho rodinu a to je veľká pravda. S dnesnymi skúsenosťami a rozumom ti radím,neber si ho.
Jeho matka problém je. Ale on je ten oveľa väčší. Lebo vy máte toľko rozdielov že to nebude zvládnuteľné, už teraz sa správa 📍📍📍📍📍🔔🔔🔔, po čase sa to len zhorsí
@anonym_autor
Pozn.: Priateľ je policajt a má aj dominantnú povahu.
@anonym_autor Podla toho, co opisujes... Nie je priatel-policajt nahodou zo Ziaru nad Hronom?
Mám ho rada ( ja ho ľúbim ) a žijem z pekných chvíľ čo sme prežili je na manželstvo a zdravý vztah malo
@anonym_autor
Pozn.: Priateľ je policajt a má aj dominantnú povahu.
@anonym_autor Tak keď je policajti netreba nič k tomu povedať viac. Co policajt to kkt..česť výnimkám .
@anonym_autor A ohľadom " humoru" by som ti dopriala môjho muža "ha ha Kto nepozná jeho humor ten by sa dourážal 🤣🤣🤣
@anonym_autor ano. Radšej to ukončiť teraz, ako celý život bojovať... samozrejme niektoré ti tu budú tvrdiť opak. Keď chceš taky zivit, tak smelo do toho. Ono so svokrou sa nemusíš milovať, ale zase aby som ju nenávidela ci ignorovala. To zase nie. Na svete je kopec chlapov.
@anonym_autor asi sama tušiš, čo by bolo pre teba lepšie. Čím skôr,tým lepšie
Ona mozno nechce svadbu v kostole, ani na urade, predstavuje si ore synacka nejaku onakvejsiu celebritu😅 vsak zaved rec na svadbu - vy kde ste mali svadbu a kde by ste si predstavovali, ze sa ozeni vas syn.... Napis sem jej odpoved😅

Načo si sa vôbec pýtala, keď sa rozísť nechceš? Môj muž nie je dokonalý, ale nikdy by si nedovolil na mňa zvýšiť hlas alebo by sa správal tak, aby som bola kvôli tomu smutná alebo "psychicky vyčerpaná".. a nie, takýto človek sa nezmení.. ešte k tomu keď je policajt..