Ahojte! Zaujíma ma či ste niekto vo vzťahu s mužom ktorého ste spočiatku nemohli vystáť, nevedeli nájsť spoločnú reč. Či je reálne ze človek vám tak lezie na nervy až sa to zmeni v príťažlivosť a hlavne či to môže trvať, nie len také chvíľkové pomotanie hlavy, či sa dá naučiť vychádzať s takým človekom? Alebo tie konflikty udržuju iskru vo vzťahu?
Zalezi, co ta na nom vlastne povodne rozculovalo a co ta teraz pre zmenu pritahuje. Od toho zavisi, ci je to iba docasne zalaskovanie, alebo to vydrzi a bude z toho laska.
Podla mna nie, toto by bol divny vztah.
Rozmyslam, aky level zufalstva nuti zenu uvazovat o vztahu s chlapom, ktoreho nemoze vystat a hada sa s nim aj na tom, kolko je hodin…
čo se škádlivá - to se rado mívá
české príslovie
v nejakej telenovele asi 😀. ja osobne si to neviem predstavit
Medzi laskou a nenavistou je tenka hranica,moznoze to funguje aj naopak. Nevyskusas,nevies. Ale nebola by som vo vztahu,ktory ma obera o energiu. Takze zalezi na tom ako by ste vedeli fungovat.
@sissy27 aj ja😆
Jaj uz zrazu je to len “pytam sa pre kamosku”, ze? 🙄
@sissy27 nie pýtam sa pre seba a nemám problém byť k sebe kritická
Mne pride divne to slovo SPOCIATKU. Nemyslim si, ze ak vztah zacina tym, ze jeden druheho nemoze vystat, tak by to malo mat nejake dlhe trvanie. Vsak prave vtedy by sme mali cloveka vidiet ako "poloboha". Bolo by mi to divne a predpokladala by som, ze chemia, resp. hormony nepracuju ako maju, a asi je na to dovod 🤷♀️ Vsak to ma vo vztahoch svoje opodstatnenie - symbioticka faza (ta prva s ruzovymi okuliarmi) nam pomaha pripravit sa na dalsiu fazu vztahu, ktora uz casto tak jednoducha nie je 🙂 (a v nej by mi zas to "nemozem ta vystat" neprislo divne ani neriesitelne)
Z osobnej skúsenosti radím, že keď je to problemstické hneď na začiatku, ani to ďalej nerozpitvávať a neísť do toho. Keď sa na niektoré svoje vzťahy pozriem spätne, lepšie by bolo, keby som ostala sama ako celkový zbytočný problematicky vzťah, ktorý mi zobral kopu nervov a to nehovorím ešte o tom, čo ten človek stváral po rozchode a k akým úbohostiam sa znižoval len s jediným cieľom - ublížiť. Len vtedy som bola mladučká, hlupučká a naivná nástka. Ak sa toto ale pýta žena v rokoch, ktorá už má nejaké vzťahové skúsenosti, tak tu už nenachádzam slová, tu už ostava z toho môjho jedine hlupučká.
Ako by si pisala o nas. ;D
Konflikty su dolezite vo vztahu, ale v ziadnom pripade na nich vztah postavit nemozes.
Plus nevystavovala by som sa zbytocne stresu s clovekom, kt nemozem vystat.