Kontakt po rozchode
Ženy,poprosím vás konštruktivne reakcie,nazory,prípadne vlastne skúsenosti.
@ahoj0 ja náš vzťah neriešim,ale čo sa dá odpísať na to,že ma videl a bol 5 metrov od mňa? Mňa teda nenapadá nič duchalpne 😂 mne je to trápne aj za neho. To nie je o tom,že nie som nad vecou,len na traposinu reagovať mi príde zbytočne po toľkých mesiacoch
5m by som vobec neriesila ani na to nereagovala, ci bol pri mne v meste...len na "ako sa mas" by som odpisala "ahoj, mam sa dobre, dakujem za opytanie"
Alebo mu napis "ahoj, prosim pripomen mi odkial sa pozname?"
Hej, traposina strasna. Ak to mas tak, ze ti cely vztah nic nedal, normalne ho ignoruj. Jemu to dojde.
Tvojmu ex sa stalo to, co sa casto pri rozchodoch stava. Pocas toho ako ste boli od seba postupne zabudol na to zle, co pri/pred rozchodom prevladalo a zacal si spominat na to dobre, co bolo vtedy zatienene tym zlym. Tebe sa stal zrejme pravy opak. Momentalne mas dost na vrch ty, co si zrejme pri rochode nemala. Byt tebou, tak ho poslem do riti ako taku sirotu a este by som si to vychutnala 😂.
@ndrag neviem či mám dosť navrch lebo keby som ho aj do riti poslala,bolo by mu to určite jedno,preto mám také rozporuplné vnímanie celej situácie
Naco to pitveš.ked ti je u riti, nereaguj a tak ako on odstavil hnusne teba, bez nejakej slušnej reakcie a bez skusnej reakcie teraz, tak max napíš "no a čo ? Alebo i čo ti ide ?
A co ked ta videl.ja som videla holuba a nepíšem mu....
Keby chcel nejako napravit blby dojem z rozchodu, tak mal mat gule a pozdraviť ťa, niečo slušne povedať. Pripadne mohol teraz priamo napisat nejake nenapadne slovka ze ho ten spôsob rozchodu mrzi ale chcel by to trochu napravit a ak by si niečo potrebovala je tu,
Ale takto pubertacky !
Neanalizuj, ser na neho
@cacianka áno je to smiešne,aj včera rovnaký obsah videl som ťa v obchode čo pekne si si kúpila. Už mi je z toho na grc
sa ho spytaj či ti to chce preplatiť?
Tak zablokuj. Predtym mu napis niečo stiplave, co na neho plati.
Drahy šampus aby som oslávila rozchod s debilom
V ramci slusnosti alebo nutnosti, a tiez , ci su zo vztahu aj deti.