icon

Kontakt s bývalým partnerom narúša nový vzťah

3. máj 2025

Neviem čo to somnou je. Mám nový vzťah, úplne úžasného muža. Ale chodí mi hlavou ex, nechápem prečo mám veľkú chuť s ním byt v kontakte. Ukončila som s ním všetko, nepíšeme si, ani sa nestretávame lebo mi to nerobili dobre. Ale dnes mám opäť veľkú chuť sa opýtať ako sa ma, je to strašný pocit. Vzťah nám neklapal, nešlo to, bolo to o hádkach a sklamaní , nerozumeli sme si, ja som to ukončila lebo som to nezvládala, ale občas mi ešte stále chýba. Aj keď mám nový vzťah. Ale nechcem si týmto pokaziť to nové čo mám, čo mam so sebou robiť?

rozculena
3. máj 2025

daj si studenú sprchu

earlgrey
3. máj 2025

Daj si facku...

mimi2018
3. máj 2025

V hlave si to usporiadaj a nic ti nenaruša.

autor
3. máj 2025
@mimi2018

V hlave si to usporiadaj a nic ti nenaruša.

@mimi2018 názov pozmenili, nepísala som to ja

barka1
3. máj 2025

Nauč sa sebaovládanie. Nekontaktuj ho. To prejde.

jaskolka
3. máj 2025

Máš vôbec spracovaný ten rozchod? Lebo to vyzerá,že si to ešte neuzavrela a už si sa vrhla do noveho vzťahu.
Čo ti teda chýba? Hádky? Sklamanie? Problémy? Čo konkrétne ti dá to,že budeš vedieť,ako sa má?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
isis234
3. máj 2025

Máš nový vzťah, je vám fajn..... asi máš veľa času keď myslíš na ex... nechaj ho žiť svoj život. Nepokúšaj. Aby si si nenarušila nový vzťah.

gerber58
3. máj 2025

Toto je následok ísť zo vzťahu do vzťahu. Nemáš spracovaný rozchod, celkovo celý tvoj predošlý vzťah a teraz si si to preniesla do nového. Pri každej slabej chvíľke budeš myslieť na ex, aké by to bolo, čo je snim, že ti chyba a s druhým budeš mať takisto problémy. Veď tak daj si otázku. Ako môžeš naozaj bieleho úprimne ľúbiť, keď točíš o tom, ako ti chyba ex s ktorým si spávala, mala k nemu city?

autor
3. máj 2025

No neprešlo veru veľa času od rozchodu, ale neplánovala som to takto. Ten nový vzťah prišiel úplne nečakane. A chcela som si dopriať pekný vzťah po ex. Aj je pekný , len sa to vo mne občas bije všetko.

domkakvet
3. máj 2025

Rozid sa so sucastnym partnerom a vrat sa k ex.

sevrin
4. máj 2025

Takže takto: tvoj nový úžasný muž má priateľku, ktorej chodí po rozume jej ex, s ktorým má chuť byť v kontakte, hoci vám to neklapalo, nerozumeli ste si, hádali ste sa a ty si to ukončila, lebo si už nevládala.
Ja nevládzem už po prečítaní tvojho príspevku a na mieste tvojho nového úžasného muža by som ťa tak rýchlo vyhodil z domu, že by si nestihla ani ten nedeľný vývar dovariť.

danica2711
4. máj 2025

spomeň si na tie hádky a sklamanie, možno ťa prejde chuť si to zopakovať

astronaut321
4. máj 2025

No to je tak keď sa bije v hlave opička a vedec. Nie len tebe, ale každému. Mala si si dať viac času pred novým vzťahom. Porozprávaj sa s novým o tom a uvidíš, či je ochotný si tým prejsť s tebou, alebo si daj na chvíľu ešte od vzťahov voraz. Aspoň zistíš, ako to má ten nový. Pokiaľ ťa má na tú jednu vec… Ja som racionálny človek, ale toľko krát sa mi stalo, že ma intuícia strašila odôvodnene, že som už začal veriť, že je to magic. Tým chcem povedať, že veľa krát treba počúvať to svoje podvedomie.

pochod
Autor odpoveď zmazal
tykat
4. máj 2025

To moze byt len zo zvyku, travili ste spolu vela casu si zvyknuta vediet co robi a ako sa ma. Sustred sa na noveho priatela, ex je uz len ex.

romiada
4. máj 2025

Nájdi si v histórii nejaké škaredé sms, hádky, konflikty a by si si pripomenula prečo Vám to neklapalo a rozchod bol nevyhnutný . Spomienkový optimizmus je potvora

autor
4. máj 2025
@romiada

Nájdi si v histórii nejaké škaredé sms, hádky, konflikty a by si si pripomenula prečo Vám to neklapalo a rozchod bol nevyhnutný . Spomienkový optimizmus je potvora

@romiada to presne urobím, ďakujem