icon

Kontaktuje ma ženatý nemecký kolega

dancingqueen321
3. jan 2026

Ahojte, trva to uz pol roka… nikdy sme sa nestretli, ALE… zacalo to tak, ze som v decebri 2024 nastupila do aktualnej firmy. Po asi 3 mesiacoch mi okrem inych projektov pridali dalsie - a teraz on bol moj novy program manazer pre dany projekt/program. Ja som bola priradena na jeho projekt za oddelenie nakupu… pamatam si, ze ked som privykrat videla jeho fotku v chate na teamse, povedala som si, ze je to presne moj typ. Ja profilovu fotku nemam. Vlastne on ma poznal len na zaklade mojho vyjadrovania na meetingoch a vo firemnych mailoch a chate. V priebehu par tyzdnov, ako sme sa spoznali takto pracovne (spolocne meetingy, pracovny chat-vsetko cisto profesionalne), zacal navstevovat moj linkedin. A to takym sposobom, ze pozrel a neposlal ziadost. Nechala som to tak. O par tyzdnov znova to iste. Vtedy som pozrela aj ja jeho profil (ved uz zvedavost). Poslala som ziadost. Potvrdil to tusim behom toho isteho vecera, nic nepisal. Nasledne o par hodin znova pozeral on moj profil. O par tyzdnov znova to iste… tak som mu vtedy s humorom napisala, nech nespehuje. No zacala debata… pisanie od piatka vecer do pondelku rana, nasledne mi zacal vypisovat na teamsoch… aj otazky ci mam priatela alebo manzela.. a deti atd… a prejst na debatu na WA, tak som mu dala cislo, dodnes mi tam vypisuje, zo slusnej debaty sa neskor na WA vyskytlo kdeco, za pol roka mi poslal fotky svojich deti, priebezne mi zvykne posielat svoje fotky a selficka-len tak, bez toho, aby som ja nieco pytala… napisal mi v minulosti ze som jeho Beuteschema, ze som presne jeho typ. Velakrat sme mali dlho debaty-hodiny, velakrat mi pisal ked spala vedla neho jeho zena… evidentne nieco nema doma ok, asi by takto nepisal mne, pol roka… raz ze rozmysla nad rozvodom, potom ze vlastne to nie je take zle, viackrat sa pytal v podstate ako casto spim so svojim manzelom, pisal, ze oni sex maju, ale… vraj nie tak casto ako kedysi - doslova napisal ze 5-6 tyzdnov nic, ze nie je to teraz easy atd. Uz asi 3x spominal, ze pojdeme na sluzobku, ze by ma rad videl, no stale nic konkretne, aj teraz pred tyzdnom ze vraj najdeme riesenie (lebo uz som mu naznacovala, ze nie som na chat..) ale zas ziadny konkretny plan. Co si o tom myslite? Mna prekvapuje, ze vobec zenaty muz dokaze tak dlho pisat zene, ktoru nikdy nevidel.. a ze ma udajne chce vidiet, no doteraz ziadny plan z jeho strany, zato pise stale… nedokazem proste pochopit, co hlada… hladam v tom logiku, kedy mu islo o sex, prilezitosti zmanazovat sluzobku pre svoj tim mal niekolko, dokonca raz bol za mojim sefom a pytal od neho suhlas, aby som prisla na zavod, moj sef s tym nemal problem, len znova ziadne konkretne planovanie…

Strana
z5
anonym_48c052
3. jan 2026

A opýtala si sa jeho? Ty si tiež vydatá alebo? Tak to udrzuj na pracovnej úrovni, ďalej by som nešla v žiadnom prípade...možno nie si jediná ktorej takto vypisuje...

anonym_71fd07
4. jan 2026

Si presne cista koketa. Zena co rada urobi krok a aj dalsi. Ved ty chces aby sa to stalo.

enmery
4. jan 2026

Viete čo baby, taká spoločnosť, pre ľudí s IQ nad 130. Podľa mňa by si aj s pár babami bola skvelou adeptkou založiť úspešnú firmu pre ľudí s IQ max 80.

Určite choď do toho.

dancingqueen321
autor
4. jan 2026
@anonym_48c052

A opýtala si sa jeho? Ty si tiež vydatá alebo? Tak to udrzuj na pracovnej úrovni, ďalej by som nešla v žiadnom prípade...možno nie si jediná ktorej takto vypisuje...

@anonym_48c052 ano, aj ja som stale vydata. V praci to samozrejme drzim pracovne, on tiez. V sukromi ale stale pise.. a ano, pytala som sa - este na zaciatku, vtedy bola samozrejme este ina debata, neskor som myslela, ze hlada sex.. k osobnemu stretnutiu ale nikdy nedoslo, a myslim si, ze keby chcel to jedno, tak by to spravil rychlo a nevypisoval by takto pol roka… ked som sa ho na zaciatku pytala na zenu, tak pisal tak nejasne, uz som potom nemala chcenie nieco z neho tahat… vlastne ani ja som sa velmi nechcela vyjadrovat k tomu svojmu

anonym_5a6541
4. jan 2026
@dancingqueen321

@anonym_48c052 ano, aj ja som stale vydata. V praci to samozrejme drzim pracovne, on tiez. V sukromi ale stale pise.. a ano, pytala som sa - este na zaciatku, vtedy bola samozrejme este ina debata, neskor som myslela, ze hlada sex.. k osobnemu stretnutiu ale nikdy nedoslo, a myslim si, ze keby chcel to jedno, tak by to spravil rychlo a nevypisoval by takto pol roka… ked som sa ho na zaciatku pytala na zenu, tak pisal tak nejasne, uz som potom nemala chcenie nieco z neho tahat… vlastne ani ja som sa velmi nechcela vyjadrovat k tomu svojmu

@dancingqueen321 On začal hru a ty si ju prijala. Vymieňali ste si navzájom podania. Keby si hneď na začiatku bola držala odstup, tak to možno nepríde do tohto štádia.

Keďže je to v podstate kolega a ešte aj nadriadený, tak to neutneš zo dňa na deň. Ale skús to hrať do útlmu. Odpisuj mu menej, a určite nie hneď. Daj si čas, ak by na to poukázal, napíš, že nemáš čas mu hneď odpovedať. Ty mu neuvádzaj nič zo svojho súkromia. Ono to časom vychladne a budete zase komunikovať len pracovne.

Mal som raz jedného kolegu, ktorý cez telefón koketoval so všetkými kolegyňami, ktorým volal pracovne - že aký majú sympatický hlas, že by sa s nimi rád stretol, že určite vyzerajú tak dobre, ako znie ich hlas a pod. . Raz prišla za ním jedna staršia pani, že ona je tá XY, ktorej kurizoval cez telefón, že či naozaj má o ňu taký záujem, aj keď je vydatá. To ho dosť schladilo, potom už s tým prestal, resp. si dal pozor, komu čo hovorí.

dancingqueen321
autor
4. jan 2026
@anonym_5a6541

@dancingqueen321 On začal hru a ty si ju prijala. Vymieňali ste si navzájom podania. Keby si hneď na začiatku bola držala odstup, tak to možno nepríde do tohto štádia.

Keďže je to v podstate kolega a ešte aj nadriadený, tak to neutneš zo dňa na deň. Ale skús to hrať do útlmu. Odpisuj mu menej, a určite nie hneď. Daj si čas, ak by na to poukázal, napíš, že nemáš čas mu hneď odpovedať. Ty mu neuvádzaj nič zo svojho súkromia. Ono to časom vychladne a budete zase komunikovať len pracovne.

Mal som raz jedného kolegu, ktorý cez telefón koketoval so všetkými kolegyňami, ktorým volal pracovne - že aký majú sympatický hlas, že by sa s nimi rád stretol, že určite vyzerajú tak dobre, ako znie ich hlas a pod. . Raz prišla za ním jedna staršia pani, že ona je tá XY, ktorej kurizoval cez telefón, že či naozaj má o ňu taký záujem, aj keď je vydatá. To ho dosť schladilo, potom už s tým prestal, resp. si dal pozor, komu čo hovorí.

@anonym_5a6541 nie je moj sef, sme len kolegovia. Myslis, ze muz by hodiny denne vypisoval a vyvolaval pol roka zene len kvoli hraniu sa? Ved by ho to preslo mozno behom mesiaca, nie? Ale pol roka?

anonym_89cd87
4. jan 2026

@dancingqueen321 mna prekvapuje,že vydatá žena dokáže písať takto človeku ktorého ani nevidela.
Napísala som len to iste čo ty akurát som vymenila ženatého muza za vydatú ženu. Ty sa vôbec nehanbis?

anonym_2677b2
4. jan 2026
@dancingqueen321

@anonym_5a6541 nie je moj sef, sme len kolegovia. Myslis, ze muz by hodiny denne vypisoval a vyvolaval pol roka zene len kvoli hraniu sa? Ved by ho to preslo mozno behom mesiaca, nie? Ale pol roka?

@dancingqueen321 ma malo socialneho kontaktu pri virtualne robote v teams........🙂

anonym_921541
4. jan 2026

@dancingqueen321 ide mu o sex a v praci to nieje dobry napad

anonym_e399a0
4. jan 2026

typujem že pán má už svoje roky ,možno aj 50+, a rád by si šuchol aby si ešte dokázal aký je kanec. Samozrejme bez toho aby o tom čo i len tušila manželka.
Hľadá trubku ktorá mu na jeho hru skočí a potom bude natoľko diskrétna že sa z firmy radšej zdekuje .

anonym_e399a0
4. jan 2026
@anonym_5a6541

@anonym_5a6541 taký istý trubiroh aj mne takto vždy nadbiehal, Dokonca to bol riad. školy kde chodila moja dcéra. Raz to došlo tak ďaleko, že mi narovinu povedal či by som s ním nechcela vzťah. Bola som v šoku, pretože jeho pani manželka učila na tej istej škole. vek p. riad. 50+.
Poslala som ho do čerta.. a moja dcéra mala v škole peklo.

anonym_9a6aa9
4. jan 2026

@dancingqueen321 nechces to, ze to zatial nikam nevedie zobrat ako prilezitost zist z kratsej cesty? Nemecko zase nie je az tak daleko, aby ked obaja chcete ste sa nestretli bez “svedkov” na sluzobnej ceste. Vyzera to na to, ze si mozes poriadne skomplikovat pracovny aj sukromny zivot. Co take ta na nom tak velmi laka, ze chces ist do takych rizik? Este mas sancu tomu dat stopku, urob to sama pre seba, raz si podakujes

barka1
4. jan 2026

Ty chceš asi pocut, že je to osud, pretoze on je úplne tvoj typ a ty si vraj jeho. Lebo ste sa našli za tychto okolností a aj ked ste sa nevideli, je to silné, stále si máte o čom pisat.
Ano, okuzlil ta, možno sa zamiloval, možno sa nudí a tato hra ho baví.
Mam skusenosti, aj so zamilovaním cez pisanie a volanie (skončilo v okamžiku prvého fyzického kontaktu, t.j. ked som ho videla naživo), aj s mužom, ktory si chcel len pisat. Neskor sme skončili vo vztahu - nevztahu, po pol roku sme to ukončili.
Ale vo vsetkych tychto situaciach nikto nikoho nepodvadzal. Nikto nebol vo vztahu - ja ani oni.
Takže zabudni na zenateho princa z Nemecka. Ukonči to. Je to nevhodné.

anonym_0ad605
4. jan 2026

Poraď sa so svojím manželom.

ria_sprout
4. jan 2026

Obaja pachate emocionálnu neveru a ani vám to nedošlo. Robí to mnoho ľudí vďaka možnosti kontaktu ktorá kedysi nebola. To ale neznamená že to je správne. Avšak presne to robíte.

anonym_e3b8ca
4. jan 2026

On sa len zabava z dlhej chvile a Ty si mu na to skocila. Ak by nieco chcel realne, tak by ste to uz mali za sebou. Nic ine v tom nehladaj, len sa zabava, tak ako more ostatnych, vie, ze si chalabohu daleko, nic mu z toho doma nehrozi, ze bybsi ho nedajboze osobne kontaktovala, ale zaroven si honi ego, lebo nejaka Slovenka mu to zerie.

mandzula
4. jan 2026

Je uplne jedno, o co ide jemu. Odpovedz si na otazku, o co ide tebe. Ty si mu poslala ziadost, ty si mu napisala prva. Pises, ze ti pise, ked vedla neho lezi jeho zena. Kde vtedy lezi tvoj muz? Pises, ze evidentne doma nema nieco ok, ty mas ok vsetko?

enmery
4. jan 2026
@mandzula

Je uplne jedno, o co ide jemu. Odpovedz si na otazku, o co ide tebe. Ty si mu poslala ziadost, ty si mu napisala prva. Pises, ze ti pise, ked vedla neho lezi jeho zena. Kde vtedy lezi tvoj muz? Pises, ze evidentne doma nema nieco ok, ty mas ok vsetko?

@mandzula Ona je tá práva, jeho žena nie, keby vedľa neho ležala ona, na inú by ani nepomyslel!Ona ho zachráni z nešťastia.

vivuska666
4. jan 2026

A teba to bavi? Chces sa s nim stretnut a zatrtosit si? Ci o co ti ide? Tu by som asi zacala. Si vydata. Na co mi odpisujes a reagujes? Evidentne chces nieco viac aj ty. 🤮🤮🤮 ak nie, staci povedat DOST a nereagovat na spravy.

13uzivatelka11
4. jan 2026
@anonym_921541

@dancingqueen321 ide mu o sex a v praci to nieje dobry napad

@anonym_921541 myslím si že na sex v práci ich nájde v Nemecku dosť a nemusí lanarit ženu cez 2 štáty. 🤷‍♀️

@dancingqueen321 nie, ty nechceš od nás počuť o čo mu asi ide, my to nemáme odkiaľ vedieť a nevypisovala by si mu aj ty celý víkend... ty chces asi od nás počuť "požehnanie", aký je to krásny príbeh a osudové stretnutie a budete spolu šťastní aj keď máte rodinu..to nevadí že im ublížite

ruxandra
4. jan 2026

Mne je z toho popisu úplne jasné, že on sa iba chce pohrať, potom ťa pretiahne a odkopne. Jasne, že to hranie sa môže kľudne trvať aj roky, veď má doma ženu. Už to by ti mohlo bliknut, že AK BY ŤA BRAL VÁŽNE, tu služobku by zorganizoval hneď, pretože on predsa môže 🙂 a hlavne, sama sa mu podhadzuješ, pre neho si len ľahká korisť z tretieho sveta 😀 on si je dobre vedomý, že ty zarábaš jednu pätinu z jeho platu, to z neho robí pre teba aktraktivnejsieho muža, takze je jasné, že sancu má a myslim, že on dobre vie, že ak služobka bude, tak sa mu sama hodíš do postele 😅

Takže naber, prosím ťa, rozum ešte predtým ako na tu sluzobku pôjdeš.. on o teba nema reálny zaujem

muchotrafka298
4. jan 2026

Ja som mala kamarata, poznala som ho fakt dlhe roky a on toto robil bezne. Hoci mal zenu, neskor dlhorocnu partnerku, takto vypisoval roznym zenam, v praci, na socialnych sietach, proste ich chytil na udicku a uz to islo. Vacsinou sa mu podarilo ich jednorazovo dostat svojimi recami, pisanim, neustalym kontaktom do postele. Ale jednorazovo.lebo potom on uz zaujem nemal. On si potreboval tymto dokazat, ze je ziadany, ze ho chcu ine zeny a to vobec za mna nie je ten chlap pekny. Ale vie ich dostatocne oblbnut a zena a deti na jeho strane nie su ziadna prekazka. On proste skusa, ktora sa na co chyti. A tento to robi podla mna tiez tak, ze uzasna, dokonala, nikdy sa nevideli, nestretli, vydatej zene vypisuje intimne veci. KEd to nechces, tak na neho nereaguj, okrem pracovnych veci samozrejme.

sulejmanka
4. jan 2026

Teba prekvapuje že ženatý muz dokáže takto vypisovať inej žene. Vedie ho k tomu presne to iste čo teba. Veď aj ty si vydatá a vypisuješ s cudzím chlapom. Evidentne ti to imponuje a nemáš zaujmem seknúť s komunikáciou nad rámec pracovných záležitosti. Hovorí sa tomu koketa.

watermelon
4. jan 2026

Evidentne tiez nemas doma nieco ok. Tvoj muz este nezbystril, ze si vedla neho v noci vypisujes? A cele dni uz tak dlhu dobu? Asi ti chyba jeho pozornost, ked si za cely pol rok nevsimol, ze si v myslienkach inde. 1:1 ty a tvoj kolega. Good luck.

terezka1947
4. jan 2026

@dancingqueen321 tak už názov je zavádzajúci.....ty si ho kontaktovala prvá a posmelovala😁...pýtaš sa,čo ženatého muža vedie k písaniu....čo vedie vydatú ženu k písaniu si so ženatým?
Idete obaja divný smerom....obaja si niečo romanticky vykresľujete,domyslate ....a nemáte ešte ani ukončené svoje pôvodné vzťahy.
Chces plánovanie od neho?....a čo máš v pláne ty?rozvedená nie sú,možno ani sa nechceš....ale chces od neho plán?
Myslím,že ste naozaj obaja na nejakom oblaciku.

terezka1947
4. jan 2026
@muchotrafka298

Ja som mala kamarata, poznala som ho fakt dlhe roky a on toto robil bezne. Hoci mal zenu, neskor dlhorocnu partnerku, takto vypisoval roznym zenam, v praci, na socialnych sietach, proste ich chytil na udicku a uz to islo. Vacsinou sa mu podarilo ich jednorazovo dostat svojimi recami, pisanim, neustalym kontaktom do postele. Ale jednorazovo.lebo potom on uz zaujem nemal. On si potreboval tymto dokazat, ze je ziadany, ze ho chcu ine zeny a to vobec za mna nie je ten chlap pekny. Ale vie ich dostatocne oblbnut a zena a deti na jeho strane nie su ziadna prekazka. On proste skusa, ktora sa na co chyti. A tento to robi podla mna tiez tak, ze uzasna, dokonala, nikdy sa nevideli, nestretli, vydatej zene vypisuje intimne veci. KEd to nechces, tak na neho nereaguj, okrem pracovnych veci samozrejme.

@muchotrafka298 mám rovnakého kolegu....jeho žena to ani netuší,doma tri deti a skvelý manžel. A v práci a najmä so zákazníckami slobodný muž bez záväzkov....už sme mu veľakrát dohovárali,nech nerobí hluposti,má krásnu rodinu....a nie,on si musí vždy niečo dokazovať...ale najčastejšia sranda je,že tie ženy,čo sa na jeho lichôtky,tak otrepané a priehľadné, chytia....sú šťastné,verím celkom,že by s ním určite nemali problém po káve aj skončiť,kde si on povie(nie všetky,ale asi presne ten typ,čo on)

dancingqueen321
autor
4. jan 2026
@anonym_e399a0

typujem že pán má už svoje roky ,možno aj 50+, a rád by si šuchol aby si ešte dokázal aký je kanec. Samozrejme bez toho aby o tom čo i len tušila manželka.
Hľadá trubku ktorá mu na jeho hru skočí a potom bude natoľko diskrétna že sa z firmy radšej zdekuje .

@anonym_e399a0 ma 42

anonym_b1006e
4. jan 2026

@dancingqueen321 To je bezne. Si z inej krajiny a nie si urcite jedina nearshore, ktorej pise.

siska53
4. jan 2026

@dancingqueen321 Podla mna je typ, co ho bavi namotavat zeny. A berie to ako hru, lov, odklada osobne stretnutie. Lebo takto je to pre neho bezpecne.

moonlight1210
4. jan 2026
@dancingqueen321

@dancingqueen321 kludne aj par rokov.

Si nieco ako platonicka laska. Nikdy ta nevidel, idealizuje si ta, premieta do teba veci a vlastnosti, hoci nic z toho nevlastnis. Z par pisani ta realne nepozna (ani ty jeho), takze sa daju lahko na teba napasovat jeho predstavy, aka akoze si (podobne, ako v horrore, ked najdesivejsie su sceny, ktore ukazu najmenej a tvoj mozog si dosadi tie najvacsie strachy, ake mas, sam za teba. Tak tu si mozog dosadi tie najlakavejsie a najkrajsie veci do nevypovedanych nejasnych medzier.).

Si perfektna prave preto, ze si nejasna a malo o tebe vie. Si taky jeho vagny vzdusny zamok.
On pre teba tiez (lebo uz aj ty sa na tuto nejasnu hru lepis).

Realita vam to najskor kompletne rozbije.

Kazdopadne, zacni si drzat odstup, nez sa na toto chytis tak, ze urobis chybu.
Takze spomal flirtovanie. Zvolni odpisovanie. Uber plyn. Zacni to utlmovat.

Predstav si, ze sa k vasej konverzacii dostane tvoj partner a nebude ju vidiet ako nevinnu. Chces to riesit?
Pre chlapa, ktory ta bral ako jeho maly unik od reality? Ako romanticku knizku, ktoru si cita, ked si potrebuje spravit zase naladu?

Si take jeho zive chatgpt. (S otvorenou moznostou, ze raz z toho moze byt asi aj sex.)
Je na tebe, ci chces tuto ulohu plnit.

Strana
z5