Krátko po rozchode

18. máj 2023

Začala som sa stretávať so zrelým chlapom, ktorý je čerstvo (ani nie mesiac) po rozchode - po vyše 4 ročnom vzťahu. Popravde mám z toho obavy, určite si ešte píšu alebo sa stretávajú. Síce sa on rozišiel s ňou, ale čo keď ho zlamári naspäť? Mám ukončiť stretávanie? Je celkom aktívny, nemusím sa veľmi snažiť o pozornosť. Čo by ste robili na mojom mieste? Chýbal vám bývalý partner po rozchode aj keď ste ho navrhli vy?

mirkava
18. máj 2023

Takto čerstvo po rozchode si myslím, že si len naplastou na boľavé srdce. Dávala by som si pozor, aby som sa moc nenamotala.

autor
18. máj 2023

@mirkava ale on sa rozišiel s ňou, myslíš že aj tak má boľavé srdce?

deti95060810
18. máj 2023

určite má boľavé srdce.... klin klinom sa vybíja...

mirkava
18. máj 2023

Myslím ze áno po4 rokoch. Ťažko sa ale vžiť to mužského myslenia, preto by som bola opatrna

rebrambora
18. máj 2023

Nie kazdy je taky. Ja som sa s mojim zacala stretavat ked boli so zenou este vo faze rozvodu, zena ho dokonca lanarila, ale nechcel.
Neriesila by som. Zrely clovek normalne vie co chce a nema potrebu natahovat vztah a cakaciu dobu ako 'za mlada'.
Ale pravda, su ludia a ludia. Neviem ja som stale vycitila, ked som bola len naplast.

zuzana212722
18. máj 2023

Nemusíš byť žiadnou naplastou..ja som sa rozišla s ex a pre mňa to bola úľava a po cca mesiaci som si našla priateľa s ktorým som dodnes je to môj manžel 12 rokov..
Nepocuvaj keci a riad sa tým co vidíš..a cítiš

hankab
18. máj 2023

Tazko radit, ked mu nevidime do hlavy. No zo skusenosti by som bola ostrazita. Mesiac je malo na zmierenie sa s rozchodom, aby si tou pozornostou k tebe iba nevynahradzal chvilkovo to, ze potrebuje zamestnat hlavu, aby nemyslel na byvalu.
Moja zla skusenost - chalan po rozchode po 3 rokoch vztahu, rozchod inicioval on, lebo ex ho podviedla. Stretavali sme sa intenzivne 2 mesiace, cely cas ma ubezpecoval, ze by sa nikdy nevratil k zene, ktora sa zachovala ako jeho ex. Zrazu sa karty otocili, zacala za nim vyplakavat a cakat ho doma opita (nevratila mu kluce), ked sa vracal v noci odomna. Stale mi tvrdil, ze sa nemusim bat, ze kluce uz ma spat a nechce o nej ani pocut. A zrazu zo dna na den zmena spravania, zacal sa mi vyhybat a uz som vedela, ze nieco nie je ok. Nakoniec bez vysvetlenia sa 4 dni neozval a vratil sa k nej, uz su aj zobrati. Uz by som do takeho rizika viac nesla.

h2
18. máj 2023

"... určite si ešte píšu, alebo sa stretávajú..." to vieš, alebo si myslíš? Lebo ja nevidím dôvod na to, aby sa stretávali, alebo si hoci len písali. A keď on nechal ju, po takej relatívne dlhej dobe, tak to mal asi dobre rozmyslené a v sebe uzavreté. Nekomplikuj si život zbytočnými starosťami a nerieš to.

panelacikova
18. máj 2023

takto: ak si píšu alebo sa dokonca stretávajú - áno, si náplasť alebo niečo rýchlokvasné, čo ho rýchlo omrzí alebo chce dokázať bývalej, aký je on býk, že si už našiel nejakú..... náhradu.
ak by s tým bol vysporiadaný, tak práve čerstvo po rozchode by určite necítil potrebu s ňou písať a stretávať sa. naopak, jej prípadné otravovanie by mu bolo na obtiaž, lebo by bol šťastný, že je s tebou.
samozrejme, čo sa týka komunikácie ohľadom detí, to tvorí výnimku, ale to je asi jasné... tam musíš v kontakte proste byť. ale len kvôli deťom.

autor
18. máj 2023

.

marianarem
18. máj 2023

Toto je velmi individualne. Ja som jeden taky trochu extrem, ze asi rok po dvojrocnom vztahu som nebola vobec otvorena nicomu inemu. Druhy extrem je manzel mojej kamosky, ktoreho som dvakrat videla rozist sa s niekolkorocnou priatelkou a za 2-3 dni zacat s novou. Ten druhy raz si teda zacal s mojou kamoskou a su spolu uz skoro 20 rokov.

barborachors
18. máj 2023

Asi by som bola zvedava na dovod rozchodu a potom riesila. Ale aj tak by som bola opatrná, aby si nebola len tou náplasťou.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz