icon

Kto by mal platiť na prvom rande?

1lilly7
13. apr 2024

Ahojte,
chcela by som sa opýtať aký máte na to názor, lebo sama si už neviem dať rady.. Stretávam sa s jedným chlapcom, je nám spolu dobre, riešili sme už aj vzťah, ale zatiaľ spolu nechodíme. Je úplne super, povahovo si veľmi sedíme, avšak čo mi veľmi vadí a tak trochu aj bráni s ním niečo mať, je jeho platenie účtov v reštauráciách či kaviarňach. Niekoľkokrát som ho poznala ja, inokedy sme si účet rozdelili. Nezazlievam mu to, keby sme sa na začiatku takto dohodli tak s tým nemám problém. Vôbec nezastávam názor, že len muž ma platiť, len mi príde trochu smutné, že sama študujem náročnú školu, platím si drahý podnájom a žijem vlastne z rodičovských peňazí. On má 2 práce, veľmi dobrý príjem a aj tak sa častokrát necháva pozývať mnou.
Čo si o tom prosím myslíte? Je to nejaký red flag aby som s ním do vzťahu nešla, lebo pravdepodobne sa nezmení alebo je to úplne bežné a v poriadku?
Ďakujem krásne za Vaše rady a názory 🙂))

Strana
z3
topgabo
14. apr 2024

@candii suhlasim, a teraz mi povedz ze kolko krat si pozvyvala ty muza ako prva von?

candii
14. apr 2024

@topgabo veľa krát.. či už do restiky alebo na kávu. Aj minule som mu len tak na účet poslala peniaze lebo som vedela že robil veľký nákup za svoje. A ani nepýtal.

Strana
z3